Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2009. September 03. - 20:38
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Posted 2009. September 03. - 20:26
Posted 2009. September 03. - 20:16
Szerintetek elintézhetõ még valahogy egy csapat nevezése?
Vagy errõl már megint lecsúsztam?!
Posted 2009. September 03. - 19:54
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. September 03. - 19:05
Felteszem, nem is alacsonyra. Ettõl függetlenül én sem díjazom az utólagos kötelezõséget.Tegye fel a kezét, aki valaha is érvényesíteni tudott bringakárt akármilyen biztosító felé
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. September 03. - 18:14
Egyébként mintha az a biztosítás még lopásnál is fizetne, de ebben nem vagyok biztos!
Posted 2009. September 03. - 15:48
Nálam a tavalyi, elektronikus formában kapott kötvényen a lejárata mezõ után a 2010.09.11. dátum szerepel.
Nos akkor a helyzet kimerítõbb vizsgálatot igényel, megnézem majd mindkettõt én is. De ha az elektronikusban semmi nem utal arra, hogy egy évesrõl lett volna szó, akkor bizony az 2010. lesz, és nem hivatkozhatnak arra, hogy elírás...
Posted 2009. September 03. - 15:47
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. September 03. - 15:39
hogy ugyan biztos úr,nézze meg hogy õ jött belém,nem tartotta be a követési távolságot.. ???
KKrisszel perelhettétek volna egymást a Zemplén TT után
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. September 03. - 15:32
2009.09.11.
Halihó
Nekem amit emailben küldtek elõször"kötvényként"2 év áll,majd mikor megjött a papíralapú,azon már csak 1 év szerepelt.Nem reklamáltam akkor a +1 év miatt,lehet kellett volna?
Van máshol biztosításom,de ne várják már el,hogy kötvényekkel szaladgáljak a versenyre...
"mindenki saját felelõsségére"és kész.
Az meg ha valaki belémjön és összetörik a keróm....hát technikai sport,megesik.Úgysem direkt rongyol beléd,ez nem forma 1.Amúgy meg kíváncsi lennék rá ezért fizetne e a biztosító,meg hogy ezt hogy bizonyítom,amikor még a közúton a rendõr sem bogozza ki sokszor..rendõrt hívnánk az erdõbe,hogy ugyan biztos úr,nézze meg hogy õ jött belém,nem tartotta be a követési távolságot.. ???
Posted 2009. September 03. - 15:31
Nálam a tavalyi, elektronikus formában kapott kötvényen a lejárata mezõ után a 2010.09.11. dátum szerepel.Ez egy jó lehetõség, és nem is ez a gond itt. Csak annyi, hogy ha kötelezõ, akkor ezt jelezzék elõre (de mi alapján lenne kötelezõ, ha mindenki saját felelõsségére vesz részt?), ha nem kötelezõ, akkor pedig ne keltsék azt a látszatot, hogy mégiscsak az... A legszebb ez a mail véletlenül épp most, hogy a régi biztosítás mégsem jó 2010-ig - ha valakinek kéznél van a kötvény, nézze már meg, milyen határidõ szerepel rajta, annyira kíváncsi vagyok.
Posted 2009. September 03. - 15:20
2009.09.11.
Hmm, véletlenül pont a verseny elõtti napig, de akkor ez rendben van.
Azért remélem addig eljutunk, hogy jön egy olyan kör e-mail is, ami megerõsíti, hogy a félreértések elkerülésére nem kötelezõ a biztosítás, mivel ilyet nem jeleztek elõre, akkor teljesen megnyugodna a lelkem...
Posted 2009. September 03. - 15:15
2009.09.11.ez egy jó lehetõség, és nem is ez a gond itt. Csak annyi, hogy ha kötelezõ, akkor ezt jelezzék elõre (de mi alapján lenne kötelezõ, ha mindenki saját felelõsségére vesz részt?), ha nem kötelezõ, akkor pedig ne keltsék azt a látszatot, hogy mégiscsak az... A legszebb ez a mail véletlenül épp most, hogy a régi biztosítás mégsem jó 2010-ig - ha valakinek kéznél van a kötvény, nézze már meg, milyen határidõ szerepel rajta, annyira kíváncsi vagyok.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. September 03. - 15:09
Nem. De több biztosítás, például az érintett csomag is, egy összeghatárig fizet. Ami nem sok (a profi bringák árát ismerve), de egy törött kormány / felni azért futja belõle.
Ez egy jó lehetõség, és nem is ez a gond itt. Csak annyi, hogy ha kötelezõ, akkor ezt jelezzék elõre (de mi alapján lenne kötelezõ, ha mindenki saját felelõsségére vesz részt?), ha nem kötelezõ, akkor pedig ne keltsék azt a látszatot, hogy mégiscsak az... A legszebb ez a mail véletlenül épp most, hogy a régi biztosítás mégsem jó 2010-ig - ha valakinek kéznél van a kötvény, nézze már meg, milyen határidõ szerepel rajta, annyira kíváncsi vagyok.
Posted 2009. September 03. - 15:07
Én is így tudom.
Ha meg rám erõltetik azt kötelezõ biztosítást akkor megveszem, aztán ha nem lesz semmi bajom, visszaszerzem az árát.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. September 03. - 15:03
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. September 03. - 14:59
Amúgy a TB lehet, hogy állja az egészségügyi ellátásodat, de a biciklidben, s más biciklijében okozott kár már (nyilván) nem. Azaz ha belédrongyolnak, maximum polgári peres úton tudsz érvényt szerezni a törött vázadnak, mert a versenyrendezõség ilyen esetben nem vállal felelõsséget.
Egyáltalán létezik olyan biztosítás, amivel tudod magát a kerékpárt is biztosítani?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. September 03. - 14:45
Posted 2009. September 03. - 14:42
Azér' ne vigyétek túlzásba, egy vízforraló mondjuk még jól jöhet, tábortûzön vízforralás helyett.
Igen, szerintem is, csak a több ezer wattos és a felesleges cuccokat kéne otthon hagyni.
Tavaly volt nem messze tõlünk egy csapat és még a csapatsátrat is 2-3 db 500w-os, építkezéseken használt reflektorral világították ki, pedig 2 db 21w-os energiatakarékos izzó bõvel elég lett volna. Amikor pakoltak ki, láttam náluk pár olajradiátort és egy TV-t is. Eljön versenyre tévézni, besz@rok! Sokan kicipelnek mindent ami otthon csak áll, mert annyit fogyaszt, hogy saját számlára nem üzemelteti. Itt meg "ingyen" van a delej, nehogymá' ne barnuljon le a fényben.