Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

VISZONT EZT NAGYON NEM VÁGOM :

Cube-Csömör-EthicSport-Lupine1. Bogár Gábor Csapat ff.150év alatt hobby Várólista

Cube-Csömör- EthicSport-Lupine2. Csóka Gergõ Csapat ff.150év alatt hobby Várólista

Amikor megláttam (ez még az elsõ nevezett lista volt aug végén) akkor nekem is megállt az ütõ egy pillanatra hogy velük vagyunk 1 kategóriában. Aztán addig keresgéltem a neten amíg megtaláltam az egyik magyar kupafutam eredménylistáján mindkettõjük nevét. Erõsítsétek meg, hogy ha ott szerepeltek akkor van licenszük!
A keró legyen veletek!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

A sportaktív oldalán csak annyi szerepel, hogy a II. kapun lehet bemenni autóval, de az már nem szerepel, hogy ez a bejárat melyik utcáról is van. Megosztaná velem valaki ezt a titkot? Köszönöm.

MSONAJ: Gondolom nem hiába vannak várólistán, elég vicces lenne, ha pont a csömöriek hobby kategóriában mennének.

Ez is érdekes.....!

Cube-Csömör-EthicSport-Lupine 3. Kovács Károly 24 órás Csapat ff. 151-200 év hobby Elfogadott !!!!!!!!!!!!!

és ez is....Bár lehet,hogy õk a CUBE "tölteléke"

X2S-KONA Xterraminátorok Tóth Viktor 24 órás Csapat ff. 151-200 év hobby Elfogadott

Tavaly õk elitbe mentek...

Na majd kíváncsi vagyok a nevekre a nevezésnél!
Tavaly nagyon rikácsoltak,hogy egy igazoltat akarunk indítani...aki nem is indult velünk....
Meglátjuk....
Team Heavy Pedál Szeged

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

A sportaktív oldalán csak annyi szerepel, hogy a II. kapun lehet bemenni autóval, de az már nem szerepel, hogy ez a bejárat melyik utcáról is van. Megosztaná velem valaki ezt a titkot? Köszönöm.

Bár én még nem mentem be a II-es kapun, gondolom az is a Konkoly Thege Miklós úton van, csak kicsit lejjebb.
Az úttörõ-tábort más utca nem határolja.
Próbálkozz be az I-es kapunál, legfeljebb, ha nem enged be az õr, akkor pontosan elmondja a bejutást.
Ezek szerint lett csapatod? Kikkel mész majd? Fantasztikus, hogy olyan messzirõl egyedül is eljössz tekerni. Hajrá!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

MSONAJ: Gondolom nem hiába vannak várólistán, elég vicces lenne, ha pont a csömöriek hobby kategóriában mennének.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
VISZONT EZT NAGYON NEM VÁGOM :

Cube-Csömör-EthicSport-Lupine1. Bogár Gábor Csapat ff.150év alatt hobby Várólista

Cube-Csömör- EthicSport-Lupine2. Csóka Gergõ Csapat ff.150év alatt hobby Várólista
Team Heavy Pedál Szeged

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:)
Igen, most hogy átolvastam tényleg durva. :)
Elnézést.

Természetesen azt kérjük, hogy a verseny ideje alatt végig legyen ott velünk. Aztán mi biztos ott leszünk még 4-5 óráig. Megbeszéljük az élményeket, összecsomagolunk, búcsúzkodunk. Szóval ez már szabadon választott. :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Ez elég keményen hangzik, utána meg mehet a p*csába.:D:D

Vhogy a csajokra is kell hatni:) Úgy kifárasszák h utána már úgysem lesz ideje pofozkodni :) Különben mi is 5 en leszünk úgy néz ki . Nehezebb lesz de, de megmutassuk, hogy lányok is tudnak kitartóak és elszántak lenni :)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

szombat déltõl vasárnap délig tartunk igényt a társaságára. :)

Ez elég keményen hangzik, utána meg mehet a p*csába.:D:D
Ride 'n' roll

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Nyugi, úgy lesz, de lehet a szembe-oldalról és a mindkét oldalról kombót is kipróbálom.:)
Ha már szóba került. Szerintetek segítene valamit, ha elõtte 20-30 méterre kiraknék a fára A/4-es papíron egy FOTÓ feliratot, hogy ne legyen teljesen váratlan a vakuzás? Vagy mindegy?

A tábla az jó ötlet lenne. Nem szeretnélek elvakítani a 120 ledes lámpával, ha késõn vennélek esetleg észre :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
S.O.S.

A 24 órás versenyre keresünk egy vállalkozó kedvû LÁNYT a 2. számú virágos csapatunkba.
Nevezési díj 4700,- Ft és szombat déltõl vasárnap délig tartunk igényt a társaságára. :)
Era Tel: 20/533-2481

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

A pálya változott?(boccs, ha már volt, de én a honlapon ugyanazt a "térképet" találtam, mint ami tavaly volt(legalábbis én erre emlékszem))

Ne izélj már, mikor nézted, két napja az új van fent.:)
A fõbejárat felõli rázató után nem kanyarodsz jobbra fel az emelkedõre, mint tavaly, hanem mész tovább a kerítés mellett jó hosszan, egészen a szálló utánig, visszafordító és vele párhuzamosan visszajössz és csak utána kanyarodsz balra az emelkedõn.:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
A pálya változott?(boccs, ha már volt, de én a honlapon ugyanazt a "térképet" találtam, mint ami tavaly volt(legalábbis én erre emlékszem))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nyugi, úgy lesz, de lehet a szembe-oldalról és a mindkét oldalról kombót is kipróbálom.:)
Ha már szóba került. Szerintetek segítene valamit, ha elõtte 20-30 méterre kiraknék a fára A/4-es papíron egy FOTÓ feliratot, hogy ne legyen teljesen váratlan a vakuzás? Vagy mindegy?

Csak egyeneseben légyszi. A legjobb lenne az emelkedõn.

A sebesség mindent megold.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
MC Pite: privát ment.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Miki mikor megy ki? Lehet hogy én is felnézek pénteken.

nemtom, szerintem próbáld meg telefonon elérni, hátha...

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

ha most megtudod, hogy a focipályán lesz, akkor tudni fogod hova tedd a sátrat? :)
tudod te is, hogy Harangék úgyis pénteken döntik el mi hol legyen a hétvégére, úgyhogy szerintem a legjobb, ha kimész péntek délután és válogatsz a jobbnál jobb helyek közül ;) (vagy megkeresed Mikit, és megpróbáljátok valahova a mienk mellé letenni)

Miki mikor megy ki? Lehet hogy én is felnézek pénteken.
A keró legyen veletek!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Szerintem mindegy, de kirakhatod. Lényeg hogy lehetõség szerint ne szembõl vakuzz; vagy egy kis zseblámpával világíts feléjük így a vaku nem fog annyira fájni. Manuálfókusszal nem is lesz szükség kiegészítõ fényre, automatán pedig af fényként jó lehet :).
Bár engem inkább vakuzhatnak szembõl is de legyen kép rólam :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Azért érdekel mert a focipályás területet még nem is láttam és nemtom hová lehet sátrat tenni.

ha most megtudod, hogy a focipályán lesz, akkor tudni fogod hova tedd a sátrat? :)
tudod te is, hogy Harangék úgyis pénteken döntik el mi hol legyen a hétvégére, úgyhogy szerintem a legjobb, ha kimész péntek délután és válogatsz a jobbnál jobb helyek közül ;) (vagy megkeresed Mikit, és megpróbáljátok valahova a mienk mellé letenni)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Viccen kívûl van külsõ vakum meg vezeték ha van mire akasztani, asszem bükkös exifinfók alapján pedig van. Ferdén oldalról ;)
http://www.art-work....&From=mygallery

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Hát ez sajnos ezzel jár!:)
Mindenki keresi magáról a képeket ezerrel és kétségbe van esve, ha nem talál, de vakuzni nem szabad? Akkor hogyan?:confused:
Lehet nem is fotózok és akkor nincs baj.
Meki, kivigyem a 24h-ra amit õrizgetek neked tavasz óta? Kell még?

Viccen kívûl van külsõ vakum meg vezeték ha van mire akasztani, asszem bükkös exifinfók alapján pedig van. Ferdén oldalról ;)
http://www.art-work....&From=mygallery

Maradt még valaki csapat nélkül?

Aki még nem talált lámpát aldibanb 3500ös fejlámpa van, nagyon jó, többünk 10.000Ft+os lámpáit hozza/üti; ennyit simán megér.

Vízfórralóval és társaival ÓVATOSAN, tavaly nem volt poén hogy egész éjszaka alatt össz 2 óra áramunk sem volt! ha visztek is valami 1 liter alatti kis teljesítményût légyszíves! Magatokkal és másokkal is kiszúrtok ellenkezõ esetben!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám