Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Felhívom Harangot

Továbbra sem értem, miért van két kategória. Nézzetek már körül, egy csomó "hobbista" baromira erõs, s egy csomó elit meg tök gyenge - ez a hobby-elit szétcsoportosítás semmit, az ég világon semmit sem jelent. Most ne gyertek a "szegény kezdõ biciklisnek ne kelljen már a Juhász Zsoltival meccselni" címû lemezzel, most arról a hobbi rétegrõl beszélünk, aki edz, versenyez, erõs, csak nincs licence.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ja értem :)
Hát én utolsó két évben a vége felé már akkor is meg akartam fagyni hosszú thermóban, amikor a többség vasnap dél felé már újra rövidre váltott... :P :)
De emlékszem, mikor még a focipályán volt a központ, és volt vizesárok, akkor még jobban bírtam az ilyet.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

??
Mire gondol az úr?

két éve volt olyan aki belocsolt ... és hozzátette "olyan mint a Tour-on" ....

Ez fõként jól esik a felhevült izmoknak ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

- És nem szeretjük ha leöntenek vízzel, még ha meleg is van akkor sem, fõleg a lábat ne

??
Mire gondol az úr?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

tessék:
http://www.sportakti...ndex.php?inc=06

Majd görgess lefelé és az alábbi cikknél lehet letölteni: VERSENY INFORMÁCIÓ: 24 ÓRÁS VERSENY

jajj jó kis csaj csapatok vannak, jobb és jobb nevekkel....

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem tudja valaki, hol lehet a csapatnévsort megnézni?..

tessék:
http://www.sportakti...ndex.php?inc=06

Majd görgess lefelé és az alábbi cikknél lehet letölteni: VERSENY INFORMÁCIÓ: 24 ÓRÁS VERSENY
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Idén is lesznek újoncok és eszembe jutott néhány dolog, amit nem árt tudniuk.
A hátsó lámpád NE használd villogó üzemmódban (ezt el fogják mondani a versenyen is)! Nagyon zavaró a villogó lámpa és lehet pont azért fog valaki fellökni elõzés közben, mert megvakítod a villogással.
Amikor valaki mond mögötted egy irányt (bal, jobb, közép), az azt jelenti, hogy honnan fog elõzni.
Ha valaki meg akar elõzni akkor ne gyorsíts rá, mert általában oka van, hogy utolért (gyorsabb).
Nem szeretnénk éjszaka részeg szurkolókat a pályán!

- És nem szeretjük ha leöntenek vízzel, még ha meleg is van akkor sem, fõleg a lábat ne
- És nem tolják meg az emelkedõnek fölfelé a szurkolók a versenyzõket, még ha szenvedni is látszik

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Ez az! Gyõzzön a legjobb, majd adok a sütibõl. Talán.
Még nem mondtam, de én a lobbi kategóriában indulok ugyanis.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Mennyit tudtok ezen szenvedni. Egy csomó elit csapat van még hobbiban (köztük mi is), szombat délelõtt majd minden megoldódik. ;)

A sebesség mindent megold.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Szerintem elrontották...

Felhívom Harangot
Team Heavy Pedál Szeged

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Szerintem elrontották...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Remélem a Cube Csömör idén kultúráltabban fog versenyezni, mint tavaly...

Úgy tûnik,hogy az összes CUBE-os team hobbyba nevezett

Cube-Csömör- EthicSport-Lupine2. Csóka Gergõ 24 órás Csapat ff. 151-200 év hobby -Elfogadott-

Cube-Csömör-EthicSport-Lupine 3. Kovács Károly 24 órás Csapat ff. 151-200 év hobby -Elfogadott-

Cube-Csömör-EthicSport-Lupine1. Bogár Gábor Csapat ff.150év alatt hobby
-Elfogadott-

NA most akkor mi van?
Team Heavy Pedál Szeged

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Ha valaki szeretne kölcsön egy Hozé-féle fénykardot a versenyre (1.1, lítiumos akksival), keressen meg priviben.
- egy bolygó, két kerék -

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Idén is lesznek újoncok és eszembe jutott néhány dolog, amit nem árt tudniuk.
A hátsó lámpád NE használd villogó üzemmódban (ezt el fogják mondani a versenyen is)! Nagyon zavaró a villogó lámpa és lehet pont azért fog valaki fellökni elõzés közben, mert megvakítod a villogással.
Amikor valaki mond mögötted egy irányt (bal, jobb, közép), az azt jelenti, hogy honnan fog elõzni.
Ha valaki meg akar elõzni akkor ne gyorsíts rá, mert általában oka van, hogy utolért (gyorsabb).
Nem szeretnénk éjszaka részeg szurkolókat a pályán!

A sebesség mindent megold.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Elautózol az 1es kapu mellett tovább, és addig mégy amíg jobbról nem lesz még egy kapu, ember irányítja ott elvileg az autókat. nem nagy ügy megtalálni. Ha olyan idõben mégy, akkor csak menj a tömeg után :D

Kösz az infót mindenkinek, mondjuk ha a Lágymányosi híd felõl megyek, akkor bal oldalt lesz a kapu, tehát a kettes lesz lényegében az elsõ. Péntek este érek be, szerintem akkor nem lesz tömeg, remélhetõleg majd beengednek nyolc után is a kapun, mivel csapattag vagyok, ha nem, akkor alszok kint a kocsiban, nem gond. :)

H.Zoli: MC Pite és csapata karolt fel, az õ színeikben lesz meg az elsõ 24 órásom, remélem nem fog nagyon fájni az elsõ alkalom. :D Kösz a biztatást, egyedül megyek innen valószínûleg, eddig még nem találtam útitársat, pedig azért nem árt majd egy térképes navigátor Pesten meg Budán.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Majd szabályozzuk!
:D
Team Heavy Pedál Szeged

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

A sportaktív oldalán csak annyi szerepel, hogy a II. kapun lehet bemenni autóval, de az már nem szerepel, hogy ez a bejárat melyik utcáról is van. Megosztaná velem valaki ezt a titkot? Köszönöm.

Elautózol az 1es kapu mellett tovább, és addig mégy amíg jobbról nem lesz még egy kapu, ember irányítja ott elvileg az autókat. nem nagy ügy megtalálni. Ha olyan idõben mégy, akkor csak menj a tömeg után :D

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Ez a lista valahogy nem tökéletes
van pl egy solós, aki 25 órát megy
így könnyû

Nem tudja valaki, hol lehet a csapatnévsort megnézni?
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
nem lesz gond...addigra megszerzem a listát...
Team Heavy Pedál Szeged