Nyílván én vagyok hülye, de mintha ilyen 3 meg 5mm esõket láttam volna! Az mennyire sok? Mit érzünk, egyáltalán érzünk belõle valamit a fák alatt?
Elég ahhoz,hogy Móka legyen!
Nyílván én vagyok hülye, de mintha ilyen 3 meg 5mm esõket láttam volna! Az mennyire sok? Mit érzünk, egyáltalán érzünk belõle valamit a fák alatt?
Bicajmosóról annyit, hogy ha ki is visznek 5 mosót, az kevés lesz 200 csapatnak, folyamatosan nem kis sor lesz, bár szar idõben kevesen fognak kitartani végig.
Maratonon meg ha végigszenved 6-8 órát valaki esõben, utána lezuhanyozik, átöltözik és nem fázik, itt viszont 24 órán át szív, éjjel meg a fáradság miatt vizesen, a sz@r is belefagy ha nem visz minden egyes váltáshoz száraz ruhát. Másrészt hosszútávon indul kb 150 ember, és nem a tömeg.
Igaza van Mjaninak....A csapatok simán kibírják a 24 órát esõbe...gondoljatok csak bele,hogy a hosszútávosok némelyike 7-8 órát is szív az esõbe sárba...
Ráadásul itt egy menet után bicajmosás egybõl..a másodikra megint tiszta bicajjal..és ígytovább
Tényleg Bicajmosó lesz? Vagy marad a kút?
Mióta Csillebércen van a verseny, kb. 2x esett. Az egyik az a költözés évében volt, az volt az elsõ duóm, a másik meg ehhez képest késõbb
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Eddig duóban átéltem két esõs 24h-t
A sebesség mindent megold.
apró:
Duo csapatomba keresek még két embert... lehetõleg hasonlítsanak rám....