Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Nyílván én vagyok hülye, de mintha ilyen 3 meg 5mm esõket láttam volna! Az mennyire sok? Mit érzünk, egyáltalán érzünk belõle valamit a fák alatt?

Elég ahhoz,hogy Móka legyen! :D
Team Heavy Pedál Szeged

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Nyílván én vagyok hülye, de mintha ilyen 3 meg 5mm esõket láttam volna! Az mennyire sok? Mit érzünk, egyáltalán érzünk belõle valamit a fák alatt?

deed6

deed6

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Tudtok valamit a pálya nyomvonaláról? Ugyanaz marad?

Jah és csak én nem látom a pályatérképet sportaktívon?

"Tisztelt Versenyzõk!
A jubilemum alkalmából több jó hírünk is van!
•Az idõjáránk köszönhetõen nincspor, így a pálya tökéletes!"
(ez azért egy kicsit erõs :D)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Csak szembetûnt és a tolómérõ is kéznél volt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Hû de tudományos vagy
Team Heavy Pedál Szeged

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Készülõdés, össze raktam egy kerékszettet sárgumival (bár remélem nem lesz rá szükség ) érdekes hogy a
Ritchey zed 2.1 legnagyobb szélessége 51 mm ballonossága 48mm
Tioga Mud Factory 1.85 legnagyobb szélessége 54 mm ballonossága 44mm
felniperem-töl való magassága mindkettõnek 46 mm de a Tiogának 8mm bütykei vannak

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Bicajmosóról annyit, hogy ha ki is visznek 5 mosót, az kevés lesz 200 csapatnak, folyamatosan nem kis sor lesz, bár szar idõben kevesen fognak kitartani végig.

Maratonon meg ha végigszenved 6-8 órát valaki esõben, utána lezuhanyozik, átöltözik és nem fázik, itt viszont 24 órán át szív, éjjel meg a fáradság miatt vizesen, a sz@r is belefagy ha nem visz minden egyes váltáshoz száraz ruhát. Másrészt hosszútávon indul kb 150 ember, és nem a tömeg.

Igen,csak én minden menet után lezuhanyzom, átöltözöm és melegszem a kõházban...4 váltás mez meg kell!
Team Heavy Pedál Szeged

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Igaza van Mjaninak....A csapatok simán kibírják a 24 órát esõbe...gondoljatok csak bele,hogy a hosszútávosok némelyike 7-8 órát is szív az esõbe sárba...
Ráadásul itt egy menet után bicajmosás egybõl..a másodikra megint tiszta bicajjal..és ígytovább

Tényleg Bicajmosó lesz? Vagy marad a kút?

Bicajmosóról annyit, hogy ha ki is visznek 5 mosót, az kevés lesz 200 csapatnak, folyamatosan nem kis sor lesz, bár szar idõben kevesen fognak kitartani végig.

Maratonon meg ha végigszenved 6-8 órát valaki esõben, utána lezuhanyozik, átöltözik és nem fázik, itt viszont 24 órán át szív, éjjel meg a fáradság miatt vizesen, a sz@r is belefagy ha nem visz minden egyes váltáshoz száraz ruhát. Másrészt hosszútávon indul kb 150 ember, és nem a tömeg.

:P :D

Mióta Csillebércen van a verseny, kb. 2x esett. Az egyik az a költözés évében volt, az volt az elsõ duóm, a másik meg ehhez képest késõbb :)

2004 ben volt ott elõször Csillebércen, és az akkori fotók alapján teljesen száraz volt a pálya, akkor mentek ketten éjfélkor pucéran. :D 2003-ban még a hármashatárhegyen volt. Nagyon jó idõben.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
MIT BIZTOSÍT A RENDEZÕSÉG?
2009-05-26 01:04:25

* forró leves, izotóniás frissítõ,
* csapat váltómellény,vagy chip,
* folyamatosan jó zene,
* 24 órás elsõsegélyszolgálat,
* állandó versenyinformáció,
* számítógépes eredményregisztráció,
* kultúrált zuhanyzási lehetõség,
* a gyõzteseknek serleg, helyezetteknek érem,
* áramforrás a sátrakhoz

Nem :D
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Igaza van Mjaninak....A csapatok simán kibírják a 24 órát esõbe...gondoljatok csak bele,hogy a hosszútávosok némelyike 7-8 órát is szív az esõbe sárba...
Ráadásul itt egy menet után bicajmosás egybõl..a másodikra megint tiszta bicajjal..és ígytovább

Tényleg Bicajmosó lesz? Vagy marad a kút?
Team Heavy Pedál Szeged

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Nem tudom, milyen magasról vakuzol, de egy gyorsabb, kanyargós részen az ember úgy 4-5 méterre néz maga elé kb.Így ha a vaku felette van, nem villan direkt a képébe, mert lefelé néz. Bár a köves részen, ha külsõ íven leszel, alacsonyról leszel kénytelen vakuzni, hacsak nincs egy 3 méteres állványod, mert arrafelé lejt az egész domb. Csak rád ne essen valaki, ha megcsúszik ebben a nagy sárban....hehe.
Gondolom én.
Mindegy, én örülni fogok a képeknek!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Tegyél ki egy fényvisszaverõ matricás FOTÓ feliratot, azt mindenki láthatja a saját lámpája fényében. Meg egy kis fénnyel megvilágíthatod magad, így mindenki látja mire készülsz, nem lesz váratlan a lövés.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
:P :D

Miért, csak az özönvízben dagonya ér? :)

Mióta Csillebércen van a verseny, kb. 2x esett. Az egyik az a költözés évében volt, az volt az elsõ duóm, a másik meg ehhez képest késõbb :)

Sajnos ennél pontosabban nem emlékszem...

Mondjuk ha addig annyit esik, mint az elmúlt napokban, akkor sár továbbra sem valószínû.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Szerintem arra gondolt, hogy sokszor elesett.:D

Segítsetek! Ugye jól emlékszem, hogy éjszaka a gyors kanyaroknak mindig a belsõ íve felé néz az ember a lámpával, hogy lássa merre megy az út. Úgy pedig nem zavarja a külsõ ív felõl érkezõ vaku fény. Mert a tavalyi helyen kívül kéne egy gyors szakaszon is fotóznom éjszaka, de nem szeretnék ilyen helyen elvakítani senkit. Mondjuk a pálya túlsó végén lévõ "nagy köves lejtõn". Persze biztos lesz néhány balfék aki az út helyett inkább azt nézi, hogy mit matatok ott a sötétben, de ezek mindig, mindenhol belenéznének a vakuba, kivédhetetlen. És ötödször is anyázik, mert nincs annyi esze, hogy elõreszóljon, ne vakuzzak.
Kiraknék kis kartontáblát 30m-re, hogy vigyázz vaku, akkor tudná a nép, hogy valami lesz. Vagy nem annyira jó ötlet?

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Eddig duóban átéltem két esõs 24h-t

Ez mikor volt, emlékeim szerint 2003 óta egyszer esett éjjel kb 2 órát az esõ, azonkívül komolyabb esõre nem emlékszem.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Akkor csak az én heppem a por. Eddig duóban átéltem két esõs 24h-t, meg egy porost (és az nem volt annyira durva, mint a múlt évi) és a poros sokkal jobban zavart, nem csak mert nem volt rendes levegõ, hanem mert éjszaka alig látni tõle és társai. Az esõben nem annyira tûnik fel, h hideg, mert a fáradtságtól reggelre amúgy is fázni szoktam még a legjobb idõben is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem nem az a lényeg, hogy mi árt és mi nem. Porban sokkal kevésbé zavaró bringázni, mint amikor csúszik az út, nehéz tekerni és ez mellett még hideg is van + tiszta víz vagy. Ez a halála a solóknak és a duóknak. Csapatban minden elviselhetõ.

A sebesség mindent megold.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szerintem a tüdõnek és a szemnek nagyon árt az a finom por, míg a megfázás ellen könnyebb védekezni.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szvsz inkább por mint esõ bár az engem a zuhé kevésbé zavar mint a nagy átlagot. Mert poros pályára hajnal 3-kor szívesebben kimegyek mint már nedves cuccban szakadó esõben.
A bringámat is kevésbé zaklatja a por mint a sár.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

apró:
Duo csapatomba keresek még két embert... lehetõleg hasonlítsanak rám....

Hát most fáj kicsit a szívem, hogy nem indulok, és beugranék, de asszem nemhogy kettõ Pitét, de csak egy felet, ha kiteszek :)

Az esõ szerintem sokkal kevésbé durva, mint az a por, ami múlt évben volt.