Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2010. szeptember 14. - 14:14
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. szeptember 14. - 13:14
Nem mindegy, hogy vízálló vagy sem, ha a sátorból úgysem mész ki?
Azóta változtak a dolgok, de sátram sem lesz amibe elbújhatok.
Lesz ellenben sárbringa, sárgumival, váltó nélkül.
Írta 2010. szeptember 14. - 13:01
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2010. szeptember 14. - 10:24
Tegnap vettem vízálló bringáskabátot, ma még szerzek vízálló kesztyût is. Kár hogy nincs 29er sárgumim.
Írta 2010. szeptember 14. - 06:38
Ha jól tudom, elit kategóriába neveztünk...
NinetySix-Footstrong-Vidi
Ez a csapat?
Írta 2010. szeptember 14. - 02:55
.. ZIP kormány lámpáját lesz érdemes majd megnézni !Én idén is a Balu féle két ledes csodával fogok menni. Ha láttok egy Walle-t fénykard szemekkel akkor az leszek én
Talán azt harangoztátok be az elején, hogy ki lesz világítva az erdõ ?
Azzal meg egy fejlámpával nincs éjszaka, még az elõrébb haladók is jól látnak !
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2010. szeptember 13. - 23:23
Pl. a Meridások Zergével...Klein-el stb...Oútis Sólymok
Írta 2010. szeptember 13. - 23:05
Gyere nyugodtan, mint tavaly és megint lesz mit mesélni az otthon maradottaknak, hogy kimaradtak a tutiból.
Írta 2010. szeptember 13. - 22:26
Írta 2010. szeptember 13. - 22:20
apró:
Duo csapatomba keresek még két embert... lehetõleg hasonlítsanak rám....
Öregszel gecó, mi!?
Írta 2010. szeptember 13. - 21:43
Zip!
Beszélt veled a Buci!
Úgy tudom, korábban érkeztek. Kitábláztok nekünk egy parcellát?
Beszéltem vele de nem mondta hogy kell jelölni, mert még nem tudta hogy mikor indultok. Abban maradtunk hogy még beszélünk szerda-csüt magasságában.
Írta 2010. szeptember 13. - 21:40
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. szeptember 13. - 21:23
Most akk duoban ez az orvosi vizsgálat valós v felejthetõ mert ien tavaly nem vt!
Azt hiszem a 2009-es versenyhez képest ez pont az ellentétje lesz (sarat nyelünk por helyett, köveken csúszkálunk nem a porban és megfagyunk este a sátorban a tavalyi alsógatyás izzadáshoz képest)
Aki ezt a két versenyt végigcsinálja annak minden tiszteletem! (mi is bepróbálkozunk legfiatalabb duoként)
Írta 2010. szeptember 13. - 21:18
Csapatunk keres 1 vagy 2 fõt /erõs legyen/a versenyre.Szállás,szervíz,alkatrészutánpótlás ,kaja van.
Írj priviben.
Írta 2010. szeptember 13. - 21:18
1:valamelyikünk megfordult, és a rossz irányba halad
2:valamelyikünknek semmi helye a pályán, ugyanis csapatonként csak egy chipet kapunk....
ja,
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. szeptember 13. - 21:05
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. szeptember 13. - 20:39
Írta 2010. szeptember 13. - 15:46
Beszélt veled a Buci!
Úgy tudom, korábban érkeztek. Kitábláztok nekünk egy parcellát?
Írta 2010. szeptember 13. - 11:07
Éppen ma mentem egy kört a Janihegyen és éjszakába nyúlt.
Nem vittem fejlámpát de a kormányon az elsõ fényem is elég brutál, közel autónyi fényerõ és elég széles is a fény.
Ezzel együtt aszfalton lefelé a kanyarokban lassítanom kellett mert a lámpa egyenesen elõre világít,
viszont amikor az út kanyarodik, akkor arra kellene látnom. Ezt viszont csak a fejlámpa tudja.
Korábban is, mindíg ugyanezt a bizonytalanságot élem át amikor nem vittem fejlámpát.
Elég béna érzés fejlámpa nélkül. Amikor a fejemen is van fény akkor úgy megyek bárhol mint nappal.
Szóval ha van valami lámpád, sz'tem érdemesebb fejre tenni, különben eltûnik az út a kanyarnál.
Kormányon lévõ lámpával csak akkor látod merre megy tovább ha már befordultál.
Az, hogy mekkora fényerõ elég, részben megszokás kérdése, másrészt minél több annál jobb.
Egy a lényeg, hogy mindíg oda világítson amerre az út megy.
Ezt csak megerõsíteni tudom, sõt, ha nincs fejlámpád, kanyarban le is mehetsz az útról, mert csak azt "hiszed" el, amit látsz, és az az egyenes, amit a kormánylámpa bevilágít.
Én két darab BBB BLS-63-al nyomom felváltva sisakra szerelve tépõzáras pánttal. Akksi a bukó csatjára beakasztva, mivel könnyû. Töltési idõ 1:40, világítási kb 3h, és a tompítottja is bõven elég. Orvosi soloknak biztosan lesz, mert kötelezõ az extrém terhelés miatt, duóknak sosem volt. Mérik a idõt, mindenkinek 15 perc igazságosan, kb hajnal 5-6 körül kell abszolválni. Vércukor, EKG, vérnyomás, általános állapot, oszt mehetsz
Írta 2010. szeptember 13. - 10:48
Idén is lesznek újoncok és eszembe jutott néhány dolog, amit nem árt tudniuk.
A hátsó lámpád NE használd villogó üzemmódban (ezt el fogják mondani a versenyen is)! Nagyon zavaró a villogó lámpa és lehet pont azért fog valaki fellökni elõzés közben, mert megvakítod a villogással.
Amikor valaki mond mögötted egy irányt (bal, jobb, közép), az azt jelenti, hogy honnan fog elõzni.
Ha valaki meg akar elõzni akkor ne gyorsíts rá, mert általában oka van, hogy utolért (gyorsabb).
Nem szeretnénk éjszaka részeg szurkolókat a pályán!
Nem értek hozzá, soha nem indultam még ilyen versenyen, de mire besötétedik, nem tudja mindenki csukott szemmel is a pályát? Minden gyökeret, jó nyomot, rossz nyomot, stb. Nekem lesz valami no-name fejlámpa, meg egy 1 W-s Author lámpa. Nem hiszem, hogy ne lenne elég. Persze lehet, hogy tévedek. Nekünk ez úgyis tanuló év.
Változik a pálya folyamatosan, mélyülnek a nyomok és hatalmas gödrök lesznek a fékezésektõl.
A sebesség mindent megold.