Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

7 fokban? Én : Rövidmez+hosszúmez+esetleg mellény lent: palitérd+2 zokni és esõben kamásli
Esõvédõ elastic sapka bukó alá,de fejkendõ mindig

Nekem ilyenkor már mindenképpen kell a térd alá érõ termo nadrág, a hosszúmez+mellény talán elég lenne. Az esõ valahogy nem zavarja a hõérzetemet, valószínû azért, mert átizzadom teljesen a ruháimat.

A sebesség mindent megold.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
Gyerekek!!! senki ne felejtse az éjféli bulifutamot, jelmez, kegyetlen bringák...stbstbstb ....az egykori meztelen futam emlékére ( kiskorú L. Olivér ), aki pucéran megy egy kört ajándékot kap! vagy pettyes lasztit Tibibácsitól!!!
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
csinálok itthon spagettit 1 rakattal, és a melegítéssel lenne problémám, hogy hol lehetne megoldani. Esetleg hoz valaki mikrót amiben megtudnánk melegíteni, mert mi nem akarunk annyit pakolni(duo) amúgy is lesz elég cuccunk.Ha valaki lenne olyan kedved és megengedné, azt nagyon megköszönnénk, sõõt még 1 kis tésztázással is honorálnám:)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
7 fokban? Én : Rövidmez+hosszúmez+esetleg mellény lent: palitérd+2 zokni és esõben kamásli
Esõvédõ elastic sapka bukó alá,de fejkendõ mindig
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Pedig õszintén reménykedtem abban, hogy visszamenõlegesen is "elitnek" lehet minõsíteni embereket. :)

Amúgy idén "hobby" vagyok, mivel nincs érvényes lincencekártyám. :) (kis adminisztrációs kavar a doppingpapírokkal)

Látlak az MK ranglistán, szerepelsz az adatbázisban.

2 éve is 7 fok volt..el lehet viselni...persze,ha esik az más tészta

Csak mit vegyek fel ilyenkor, mindig az a bajom. Nagyon be kell melegíteni, hogy az elsõ körben ne akarjunk megfagyni vagy a többiben meg meggyulladni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Csaba, csak a pontosság kedvéért...2010-es dátummal értendõek a fentiek...

Pedig õszintén reménykedtem abban, hogy visszamenõlegesen is "elitnek" lehet minõsíteni embereket. :)

Amúgy idén "hobby" vagyok, mivel nincs érvényes lincencekártyám. :) (kis adminisztrációs kavar a doppingpapírokkal)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Most nézzétek a koponyeg.hu -t. Éjszaka 9fok, az fent 6-7. Téli ruhákat elõ.

2 éve is 7 fok volt..el lehet viselni...persze,ha esik az más tészta
Team Heavy Pedál Szeged

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Igen, azt a 2-3fok különbséget bele kell számolni a lenti állapotokhoz képest, fent leszünk kb. 440m-en.

Az elõrejelzést elnézve vasárnap nem lesz túl nagy melegedés az éjszakához képest...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Bakker! Ne a képekért szenvedj, az MOST nem a Te dolgod!!! Tied az eredményért való szenvedés... meg az enyém is! :D Ne dolgozz!!!

Gyõzni fogunk! Ha nem hát nem,de így indulunk....:D
Team Heavy Pedál Szeged

K.P.

K.P.

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Faszát...Nem lesz zavaró..a jó képekért meg kell szenvedni...Majd a Colgate reklám elvakítja... : )

Bakker! Ne a képekért szenvedj, az MOST nem a Te dolgod!!! Tied az eredményért való szenvedés... meg az enyém is! :D Ne dolgozz!!!

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

"A hobby kategóriában csak olyan versenyzõ indulhat, aki 2009-ben mint licences versenyzõ nem vett részt a MMTBSZSZ hivatalos versenyein. Amennyiben a verseny alatt e tárgyban óvás történik és a versenybíróság az óvást jogosnak ítéli, a vétkes csapatot a jövõ évi 24 órás versenyen való részvételbõl kizárja és az eredményét is törli az idei hivatalos eredménylistából."

Ó, hát ezzel is jó páran besz****k. :D

Csaba, csak a pontosság kedvéért...2010-es dátummal értendõek a fentiek, lásd itt
Hobby kategória
Azon csapatok melynek tagjai nem rendelkeznek a Magyar Kerékpársportok Szövetség 2010-es liszenszkártyájával.

• I. Korcsoport: 150 össz év alatt
• II. Korcsoport: 151-200 össz év között
• III. Korcsoport: 201-250 össz év között
• IV. Korcsoport: 251 össz év felett
• V. Vegyes (ha a csapatban hölgy versenyzõ is indul)

Elit kategória
Amennyiben a csapat tagjai között van olyan versenyzõ,aki a Magyar Kerékpársportok Szövetség 2010-es versenyzõi nyilvántartásában versenyzõként szerepel.
kaklac

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
"A hobby kategóriában csak olyan versenyzõ indulhat, aki 2009-ben mint licences versenyzõ nem vett részt a MMTBSZSZ hivatalos versenyein. Amennyiben a verseny alatt e tárgyban óvás történik és a versenybíróság az óvást jogosnak ítéli, a vétkes csapatot a jövõ évi 24 órás versenyen való részvételbõl kizárja és az eredményét is törli az idei hivatalos eredménylistából."

Ó, hát ezzel is jó páran besz****k. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Szerintem varjunk ezzel az idojaras nezegetessel pentekig. Delutan megnez, minden meleg ruha bepakol, mosolyog es alszik. A solosoknak sokkal tobbet szamit, de ok meg mindenre fol lesznek keszulve.

Esetleg Jorus velemenyet majd kikerhetjuk, ok repuloket reptetnek, tudni fogjak, hogy mi varhato.

Így lesz...két bringa, sok ruha, két bukó, cipõk, egy egész csapatnyi cucc, Rron, Rralph, Nnic, +a zetor gumiszettek. Jöhet a világvége...
kaklac

peterufo

peterufo

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Pénteken várhatóan ugyanígy megmarad a hõmérsékleti kontraszt hazánk kevésbé csapadékos és esõs tájai közt: a hûvösebb helyeken mindössze 15 °C, míg délkeleten 22-23 °C valószínû. Sokfelé kell majd esõre, záporra készülnünk. Szombaton egy kis szünet következik a csapadék tekintetében: a 19 °C körüli délutáni órákban csak futó záporok fordulhatnak elõ, és több-kevesebb napsütés is várható.

Vasárnap aztán kezdõdik minden elölrõl...Egy újabb csapadékrendszernek "köszönhetõen" országszerte borongós, esõs idõ várható, a hõmérsékletek is jelentõsen visszaesnek: az északi tájakon sokfelé várhatóan még 15 °C-ig sem kúszik majd fel a hõmérõ higanyszála - a déli megyékben élõk viszont 20 °C körüli értékekben bízhatnak.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy bizonyos kivételektõl eltekintve valójában az idõjárást kb 2-3 nappal elõre lehet megjósolni, idpben elõre haladva egyre rosszabb pontossággal, és e felett úgy csinálják az elõrejelzést, hogy gépbe betáplálják a mért adatokat, ami kikeres az archívumból korábbi hasonló idõszakokat, és azt veszik alapul.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Szerintem varjunk ezzel az idojaras nezegetessel pentekig. Delutan megnez, minden meleg ruha bepakol, mosolyog es alszik. A solosoknak sokkal tobbet szamit, de ok meg mindenre fol lesznek keszulve.

Esetleg Jorus velemenyet majd kikerhetjuk, ok repuloket reptetnek, tudni fogjak, hogy mi varhato.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mondjuk az igaz hogy most annyira bonyek a helyzet hogy majd mindegyik oldalon 4-8-12 óránként változik a helyzet.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Akkor ez egy üdítõ kivétel, maradjanak a tv müsoroknál

Várjcsak...

Esõt és lehûlést tartogat a hétvége idõjárása
2010. 09. 15., 12:03 | ICI Rt.
Címkék:elõrejelzés, idõjárás, 14 napos, meteorológia, középtávú elõrejelzés
Csütörtökön észak felõl megnövekszik a felhõzet az ország felett, és az északi és nyugati megyékben többfelé esõ, zápor is kialakul. A déli, délkeleti megyékben még lesznek napos idõszakok. Pénteken országszerte esõs idõre van kilátás, és a szombati szárazabb idõjárás is csak átmeneti lesz, hiszen vasárnap újra csapadékosra és ezzel együtt hûvösebbre is fordul idõjárásunk.

Hátha a szombatot megússzuk esõ nélkül,meg esetleg a varárnap hajnalt..az már jó volna
Team Heavy Pedál Szeged

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Akkor ez egy üdítõ kivétel, maradjanak a tv müsoroknál
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!