Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Ennyire vicces nem lehet...
14 napos elrejelzs Kzp-Magyarorszg
Ez még esõt se jelez....
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Salzon a salzbergnél a saras mászást végig lefedték szõnyeggel, 4km-t sem akkora cucc lefedni, mindenki hozzon pár pokrócot, szétdaraboljuk és leterítjük! :D

És jöhetnek az 5letek gumiválasztási téren! :D

Félsima vagy bügykös?

1.5-ös slick ... :D
Team Heavy Pedál Szeged

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Le kellene fedni a pályát, s akkor nem lenne gond az esõ. :)

Salzon a salzbergnél a saras mászást végig lefedték szõnyeggel, 4km-t sem akkora cucc lefedni, mindenki hozzon pár pokrócot, szétdaraboljuk és leterítjük! :D

És jöhetnek az 5letek gumiválasztási téren! :D

Félsima vagy bügykös?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Le is aszfaltozhatnák, akkor por sem lenne :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

peterufo

peterufo

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
És mi a helyzet az árammal, mekkora hosszabbíókkal kell készülni? Nem szokott gond lenni az áramellátással?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Bennfentes információk alapján nem kell aggódjanak a csapatsátorral vagy bármi más sátorral érkezõk, mert a körforgalom és az ifjúsági szállás közti dzsungelt elég rendesen megtisztították és hatalmas terület szabadult fel. Így mindenki jól el fog férni és közel is lesz az eseményekhez.
A keró legyen veletek!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Majd szólj elõre, hogy melyik gyors szakaszon fotózol, hogy legyen idõm pózolni. :)
Esõben nem lehet jó képeket csinálni? Vagy az esõcseppek nagyon visszaverik a vaku fényét?

Majd észreveszed a helyet, biztos lehetsz benne.:)
Lehet esõben fotózni, csak én és fõleg a motyóm nem vagyunk vízállóak.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ha észre vetted H.Zoli használati utasításán alul apró betûkkel ott van "vigyázat lassan oldódó fékezett habzású"
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor majd meglátom, hogy hogyan alakul éjszaka a dolog, még csak ötletelek, pályabejáráskor megnézem a helyet.
Na meg persze ne szakadjon az esõ, az sok mindent keresztülhúzhat.
Azért a tavalyi helyemen biztos megint kapjátok két oldalról az áldást., de ott állítólag elviselhetõ volt.:D

Majd szólj elõre, hogy melyik gyors szakaszon fotózol, hogy legyen idõm pózolni. :)
Esõben nem lehet jó képeket csinálni? Vagy az esõcseppek nagyon visszaverik a vaku fényét?

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Mert mit nézelõdsz mindenfelé? Éjszaka úgysem látod a tájat!
Még a végén nekimész valaminek.:D

Túlzottan kíváncsi fajzat vagyok bocsánat:) Születési rendellenesség:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Mert mit nézelõdsz mindenfelé? Éjszaka úgysem látod a tájat!
Még a végén nekimész valaminek.:D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Akkor majd meglátom, hogy hogyan alakul éjszaka a dolog, még csak ötletelek, pályabejáráskor megnézem a helyet.
Azért a tavalyi helyemen biztos megint kapjátok két oldalról az áldást., de ott állítólag elviselhetõ volt.:D

a kapunál nem ?ott néha sikerült belenéznem a vakuba:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A meteorológiában 5 mm már jelentõs napi csapadéknak mondanak 10mm már 4-5 óra alatt is kiadós esõt jelent.

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás

Nyílván én vagyok hülye, de mintha ilyen 3 meg 5mm esõket láttam volna! Az mennyire sok? Mit érzünk, egyáltalán érzünk belõle valamit a fák alatt?

Tudomásom szerint:
1 mm esõ azt jelenti, hogy 1 liter esik négyzetméterenként.
Sok függ attól,hogy mennyi idõ alatt esik le az a bizonyos 5mm.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Én már nem is tudom mit mondjak esõ ügyileg mert 6 meteorológiai honlapot nézek és mind mást mond szerintem 3 nap P-SZ-V alatt meglesz a 10-16mm csapadék pénteken lehet egy kiadósabb esõ ami megadhatja a hangulatot :) a szombati és vasárnapi eloszlás meg a jó ég tudja hogy lesz ha szerencsések vagyunk az ominózus 24 órán megúszhatjuk viszonylag kevés esõvel, de nem mi döntünk ezért csak rimánkodhatunk :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Teljesen korrekt az ötlet. Talán csak annyi lenne a kérés, hogy a vakut legalább egy 1 m-es állványra vagy fára rögzítsd! Ha a földön van, az még elég zavaró lehet a perifériába "nyúlás" miatt, ha magasabban valamivel, akkor úgy gondolom külsõ íven nem zavaró. Bár tavaly nekem pl. nem volt gondom egy fotóssal sem (mindig szóltak a vaku miatt), de az elõrejelzés egy táblácskával hasznos megoldásnak tûnik. (aki meg direkt belenéz... vaku-ljon meg :-D )

Várom a fotókat! (ez azt jelentené, hogy vége lenne a bulinak, s már tudjuk, min mentünk keresztül) :-)

Faszát...Nem lesz zavaró..a jó képekért meg kell szenvedni...Majd a Colgate reklám elvakítja... : )
Team Heavy Pedál Szeged

K.P.

K.P.

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Nyílván én vagyok hülye, de mintha ilyen 3 meg 5mm esõket láttam volna! Az mennyire sok? Mit érzünk, egyáltalán érzünk belõle valamit a fák alatt?

Békák generációjának volt már bölcsõje ez a vízmennyiség... ;-)

K.P.

K.P.

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Szerintem arra gondolt, hogy sokszor elesett.:D

Segítsetek! Ugye jól emlékszem, hogy éjszaka a gyors kanyaroknak mindig a belsõ íve felé néz az ember a lámpával, hogy lássa merre megy az út. Úgy pedig nem zavarja a külsõ ív felõl érkezõ vaku fény. Mert a tavalyi helyen kívül kéne egy gyors szakaszon is fotóznom éjszaka, de nem szeretnék ilyen helyen elvakítani senkit. Mondjuk a pálya túlsó végén lévõ "nagy köves lejtõn". Persze biztos lesz néhány balfék aki az út helyett inkább azt nézi, hogy mit matatok ott a sötétben, de ezek mindig, mindenhol belenéznének a vakuba, kivédhetetlen. És ötödször is anyázik, mert nincs annyi esze, hogy elõreszóljon, ne vakuzzak.
Kiraknék kis kartontáblát 30m-re, hogy vigyázz vaku, akkor tudná a nép, hogy valami lesz. Vagy nem annyira jó ötlet?

Teljesen korrekt az ötlet. Talán csak annyi lenne a kérés, hogy a vakut legalább egy 1 m-es állványra vagy fára rögzítsd! Ha a földön van, az még elég zavaró lehet a perifériába "nyúlás" miatt, ha magasabban valamivel, akkor úgy gondolom külsõ íven nem zavaró. Bár tavaly nekem pl. nem volt gondom egy fotóssal sem (mindig szóltak a vaku miatt), de az elõrejelzés egy táblácskával hasznos megoldásnak tûnik. (aki meg direkt belenéz... vaku-ljon meg :-D )

Várom a fotókat! (ez azt jelentené, hogy vége lenne a bulinak, s már tudjuk, min mentünk keresztül) :-)