Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2010. September 15. - 10:35
Posted 2010. September 15. - 10:04
Salzon a salzbergnél a saras mászást végig lefedték szõnyeggel, 4km-t sem akkora cucc lefedni, mindenki hozzon pár pokrócot, szétdaraboljuk és leterítjük!
És jöhetnek az 5letek gumiválasztási téren!
Félsima vagy bügykös?
1.5-ös slick ...
Posted 2010. September 15. - 09:59
Le kellene fedni a pályát, s akkor nem lenne gond az esõ.
Salzon a salzbergnél a saras mászást végig lefedték szõnyeggel, 4km-t sem akkora cucc lefedni, mindenki hozzon pár pokrócot, szétdaraboljuk és leterítjük!
És jöhetnek az 5letek gumiválasztási téren!
Félsima vagy bügykös?
Posted 2010. September 15. - 09:40
Le kellene fedni a pályát, s akkor nem lenne gond az esõ.
Le is aszfaltozhatnák, akkor por sem lenne
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. September 15. - 09:39
Posted 2010. September 15. - 09:26
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. September 15. - 08:14
Posted 2010. September 15. - 07:44
Majd szólj elõre, hogy melyik gyors szakaszon fotózol, hogy legyen idõm pózolni.
Esõben nem lehet jó képeket csinálni? Vagy az esõcseppek nagyon visszaverik a vaku fényét?
Majd észreveszed a helyet, biztos lehetsz benne.
Lehet esõben fotózni, csak én és fõleg a motyóm nem vagyunk vízállóak.
Posted 2010. September 15. - 06:34
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. September 15. - 00:04
Akkor majd meglátom, hogy hogyan alakul éjszaka a dolog, még csak ötletelek, pályabejáráskor megnézem a helyet.
Na meg persze ne szakadjon az esõ, az sok mindent keresztülhúzhat.
Azért a tavalyi helyemen biztos megint kapjátok két oldalról az áldást., de ott állítólag elviselhetõ volt.
Majd szólj elõre, hogy melyik gyors szakaszon fotózol, hogy legyen idõm pózolni.
Esõben nem lehet jó képeket csinálni? Vagy az esõcseppek nagyon visszaverik a vaku fényét?
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. September 14. - 23:13
Mert mit nézelõdsz mindenfelé? Éjszaka úgysem látod a tájat!
Még a végén nekimész valaminek.
Túlzottan kíváncsi fajzat vagyok bocsánat:) Születési rendellenesség:)
Posted 2010. September 14. - 22:48
Még a végén nekimész valaminek.
Posted 2010. September 14. - 22:40
Akkor majd meglátom, hogy hogyan alakul éjszaka a dolog, még csak ötletelek, pályabejáráskor megnézem a helyet.
Azért a tavalyi helyemen biztos megint kapjátok két oldalról az áldást., de ott állítólag elviselhetõ volt.
a kapunál nem ?ott néha sikerült belenéznem a vakuba:)
Posted 2010. September 14. - 22:12
Posted 2010. September 14. - 22:02
Posted 2010. September 14. - 22:00
Nyílván én vagyok hülye, de mintha ilyen 3 meg 5mm esõket láttam volna! Az mennyire sok? Mit érzünk, egyáltalán érzünk belõle valamit a fák alatt?
Tudomásom szerint:
1 mm esõ azt jelenti, hogy 1 liter esik négyzetméterenként.
Sok függ attól,hogy mennyi idõ alatt esik le az a bizonyos 5mm.
Posted 2010. September 14. - 21:56
Posted 2010. September 14. - 21:33
Teljesen korrekt az ötlet. Talán csak annyi lenne a kérés, hogy a vakut legalább egy 1 m-es állványra vagy fára rögzítsd! Ha a földön van, az még elég zavaró lehet a perifériába "nyúlás" miatt, ha magasabban valamivel, akkor úgy gondolom külsõ íven nem zavaró. Bár tavaly nekem pl. nem volt gondom egy fotóssal sem (mindig szóltak a vaku miatt), de az elõrejelzés egy táblácskával hasznos megoldásnak tûnik. (aki meg direkt belenéz... vaku-ljon meg :-D )
Várom a fotókat! (ez azt jelentené, hogy vége lenne a bulinak, s már tudjuk, min mentünk keresztül) :-)
Faszát...Nem lesz zavaró..a jó képekért meg kell szenvedni...Majd a Colgate reklám elvakítja... : )
Posted 2010. September 14. - 21:16
Nyílván én vagyok hülye, de mintha ilyen 3 meg 5mm esõket láttam volna! Az mennyire sok? Mit érzünk, egyáltalán érzünk belõle valamit a fák alatt?
Békák generációjának volt már bölcsõje ez a vízmennyiség... ;-)
Posted 2010. September 14. - 21:15
Szerintem arra gondolt, hogy sokszor elesett.
Segítsetek! Ugye jól emlékszem, hogy éjszaka a gyors kanyaroknak mindig a belsõ íve felé néz az ember a lámpával, hogy lássa merre megy az út. Úgy pedig nem zavarja a külsõ ív felõl érkezõ vaku fény. Mert a tavalyi helyen kívül kéne egy gyors szakaszon is fotóznom éjszaka, de nem szeretnék ilyen helyen elvakítani senkit. Mondjuk a pálya túlsó végén lévõ "nagy köves lejtõn". Persze biztos lesz néhány balfék aki az út helyett inkább azt nézi, hogy mit matatok ott a sötétben, de ezek mindig, mindenhol belenéznének a vakuba, kivédhetetlen. És ötödször is anyázik, mert nincs annyi esze, hogy elõreszóljon, ne vakuzzak.
Kiraknék kis kartontáblát 30m-re, hogy vigyázz vaku, akkor tudná a nép, hogy valami lesz. Vagy nem annyira jó ötlet?
Teljesen korrekt az ötlet. Talán csak annyi lenne a kérés, hogy a vakut legalább egy 1 m-es állványra vagy fára rögzítsd! Ha a földön van, az még elég zavaró lehet a perifériába "nyúlás" miatt, ha magasabban valamivel, akkor úgy gondolom külsõ íven nem zavaró. Bár tavaly nekem pl. nem volt gondom egy fotóssal sem (mindig szóltak a vaku miatt), de az elõrejelzés egy táblácskával hasznos megoldásnak tûnik. (aki meg direkt belenéz... vaku-ljon meg :-D )
Várom a fotókat! (ez azt jelentené, hogy vége lenne a bulinak, s már tudjuk, min mentünk keresztül) :-)