Hát nekem az idei 24órás nem a kedvenc a 3közül, amin már részt vettem. A szavazat nálam a porra megy, az is gáz, de nem vett ki belõlem annyit, mint ez a gyurma. Napközben az elsõ kört leszámítva lehetett menni, nem kellett leszállni sehol, de este 3/4 kilenckor, amikor váltottak már esõben jöttem be, csapattársam ment 2 kört és be is fejeztük. Egész jól álltunk, tartottuk a helyünket és szép lassan a köridõ elõnyösöket is behoztuk, de aztán visszacsorogtunk. Nem baj. Úgy döntöttünk nincs értelme. A tologatásnak nincs. Tavaly Várpalota maratonon elég volt bõven! Ahogy a többi elszánt harcost néztük, akik letört váltópapuccsal tolták ki a bringát (vagy öten legalább) nem bántuk meg egy pillanatra sem, hogy kiszálltunk. Sõt csapattársak mesélték, hogy egy speci bringás srácnak a váltópapucs mellett a rugós tagja is eltörött. Csak úgy laffant a bringa a váltózónában. Szegény srác, biztos nem lesz olcsó muri rendbe rakni.
A vaku engem nem zavart, volt elõtte figyelmeztetõ tábla korrektül, és én kíváncsi vagyok a szenvedõ képemre.
A váltózóna közepén flangáló ismerõsbácsik, akik lelkesen kattintgattak már annál inkább, ja meg az országútisok. Nem is értem!
Bringa mosó lehetett volna több, de kivártuk és kész. A kaja viszont szörnyû volt! Ha versenyzés közben kell ezt megennem, energia pótláskánt szerintem sírógörcsöt kaptam volna és inkább lerágom a kezem. B@szki tényleg csak ilyen sz@r menzalevesre (2dl) telik? Sem nem jó, se nem tápláló, mondjuk ha ez volt az újítás, hát újnak új volt, meg is lepõdtünk. A tavalyi borsós akármi sem volt finomabb, de legalább tartalmasabb volt.
A masszázs nagyon jó volt, köszönet Ákosnak még egyszer, bár közben majdnem lefostam a bokám úgy be volt állva a vádlim.
A nyerteseknek gratula, nagyon megérdemlik. Aki pályát rövidített annak meg a k@@va mamáját.
Idén mást volt, mint eddig, grilleztünk, söröztünk, a hidegben pálinkát ittunk mikor már nem versenyeztünk. Jamboore-nak jó volt, versenynek kevésbé.
Nevet meg mindenki olyat választ, amilyet akar, ezen kár összeveszni, nem Csillebércen abban az egy napban fog megrontódni az ifjúság, ne pörögjétek már túl!