Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Ha nem találsz mert ritka, menj be az Alle mellett van egy öreg szaki, a lehetetlent is elõteremti, nekünk egy olyan fokuszhoz is szerzett fület, amihez fél Európában nem kaptunk!

Debreceni vagyok, ezért igazából nem tudom mi is az, s hol is van az Alle, de ha nem lesz más, valahogy megoldjuk a kérdést.
Köszi szépen!

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Én összvisz egy átvágást láttam, holott ott volt a táborunk ahol a legkonnyebb volt levágni, tõlünk szólt a zene! Na mondjuk abban az egyben szerencsétlennek már én is segítettem. 5 után tolta felfelé a szerencsétlen és könyörgött szinte hogy segítsek átvágni a színháthoz neki. Volt ott egy farönk amin át kellett emelni, ketten nem bírtuk felelmelni azt a gépet, aztán valahogy megtoltuk hátulról, szerintem olyan 80-90 kiló lehetett ekkor az a bringa!

Nem is erre gondoltam, persze evidens, én is segítettem volna neki. Úgy egyébként a csalókról beszéltem, nem láttam, nem gondolok senkire, csak maga a csalás nem szép dolog. Nagyon durva, hogy néztek ki a gépek, a szólósoknak tényleg max respect és mindenki másnak, aki küzdött a 24h-on.
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

De a lényegi kérdésem: GIANT TRANCE-hez keresek váltófület, ha tud valaki segíteni hol lehet kapni, s kb. mennyiért, annak külön köszönet!

Ha nem találsz mert ritka, menj be az Alle mellett van egy öreg szaki, a lehetetlent is elõteremti, nekünk egy olyan fokuszhoz is szerzett fület, amihez fél Európában nem kaptunk!

Valóban az eredménylistán másodikként szerepelünk hobby vegyesben/AK 24/,de a Sárlavinások és a versénybírók is úgy látták igazságosnak,hogy két elsõ helyezettet hirdetnek.Abba nem mennék bele,hogy mi volt az oka.
Egyébként mi is,és ellenfelünk is három-három érmet kapott,úgyhogy nem emiatt fogyott el az arany.
Végül gratula mindenkinek aki teljesítette a versenyt,külön respekt a solosoknak.

Na akkor ez hogy volt, csak mert érdekelne, illetve akkor ez viszont iszonyat nagy szervezési hiba, hogy nem készültek elég garnitúra éremmel!

rokoko

rokoko

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Valóban az eredménylistán másodikként szerepelünk hobby vegyesben/AK 24/,de a Sárlavinások és a versénybírók is úgy látták igazságosnak,hogy két elsõ helyezettet hirdetnek.Abba nem mennék bele,hogy mi volt az oka.
Egyébként mi is,és ellenfelünk is három-három érmet kapott,úgyhogy nem emiatt fogyott el az arany.
Végül gratula mindenkinek aki teljesítette a versenyt,külön respekt a solosoknak.

Most nézem az eredményeket, és valami itt nagyon nem stimmel a hobby vegyesnél, eszerint a lista szerint az elsõ és a második között 3 kör különbség volt, ellenben a helyszínen holtversenynek hírdették ki õket, és ennek köszönhetõen a hobby öregfiúk élükön a Fonnyadt Makkal nem kaptak a helyszínen érmet, csak majd postázzák nekik!
Egyébként a hobby ansolúttat nyerõ Káosz Amigoszról meg annyit, hogy nyílván a kitartás hozta meg ezt a gyönyörû eredményt, a srácok azért mentek ki hogy nyerjenek, és bár az idõjárás hozott némi belsõ konfliktust a csapatban, de végig tartották a csapattaktikát, nem fintorogtak az idõjárás miatt, és Benõ még akkor is 18-as köröket ment amikor ez fizikai képtelenség volt!
A díjazásról meg annyit, hogy a kategória díjazás azzal az aktimel dííjcsomaggal tényleg nem a legtutibb, de õszintén mit akartok még. Szerintem ott helyszínen jól nézett ki hogy a srácok az érem kupa mellett egy bazinagy dobozzal jönnek le. Egyébként az abszolút gyõzelemért tõk jó díjat kaptak azzal a táskával, illetve a Cube Thule szerelõálványa sem volt kutya, úgyhogy szerintem idén azért nem volt annyira gáz a díjazás mint tavaly. Jó lehetne többet meg ilyesmi, de azért szerintem ez nem olyan vészes! Az inkább hogy szegény Káosz Amigost minden média VKE-Nelsonnak titulálja, holott az csak azért volt mögötte, mert aki nevezett õ Nelsonos, és a saját nevezésérõl kért számlát! Na mindegy ez csak részlet kérdés!
A vicces én a Túristák színeiben menve éjjel 2 körül sétáltam két kb egy órás kört. Egy bajtárs aki elsõ és hátsó világítás nélkül tette mindezt megkérdezte mi az istenért csinálom, én erre azt mondtam csak hogy nõljön a körszám, ezt még két társam megtette, így az éjjeln összehoztunk 4 plusz kört és így lettünk vegyesben a 4.-ek, holott a nevünkbõl is látszik, hogy az utsó helyekért jöttünk!
A por vagy sár szavazást nálam a por nyeri, és a többieknél?

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Hát nekem az idei 24órás nem a kedvenc a .. letört váltópapuccsal !

Az idei 24 órás a második számomra, a tavalyi por jobb volt, bár itt elõrébb végeztünk, mert "õrültekként" majdnem 3-ig pályán voltunk..

De a lényegi kérdésem: GIANT TRANCE-hez keresek váltófület, ha tud valaki segíteni hol lehet kapni, s kb. mennyiért, annak külön köszönet!
Red Bull4ever

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Ez durva volt.

3. ember voltam a sorban. Nem voltam az elsõ versenyköröm elõtt a pályán, úgyhogy néha megleptek az új kanyarok. 13:25 körüli kör után 14, aztán megint 14. Ragadt a sár, második helyen voltunk. Levezetés, nyújtás, döglés, aztán aludtam egy háromnegyed órát. Megint kimentem 3 körre, de már lámpával. Sajna rosszul raktam fel a fejlámpát, úgyhogy kb. az elsõ körben végig az elsõ kerekemet világította. Aztán feltoltam a bukót úgy, hogy lássak is valamit, és ezalatt a 3 kör alatt, végig 13 perces köröket mentem.
Élveztem.
Megint próbáltam aludni, de nem jött össze.
Kimentem 2 körre már esõben. Hátul 1.5-ös Black Shark Mud, elõl hagytam a 2.1-es Nobby Nicet. Még tiszta élvezhetõ volt a pálya kétharmada, de az utolsó egyharmad... ha ötször nem álltam meg kiszedni a sarat Nobbyról, akkor egyszer sem. Olyan "sárkolbász" volt a külsõn, hogy azt hittem, kiugrott a belsõ. :D Beérek a körrõl, mondom, ezt a mûszakot leadom. Persze nincs senki a váltózónában... Na még egy kört akkor... kulacsomat elvesztettem, lámpa elszállt, markolatváltókaron elforgott kesztyûm, eltömõdött ismételten a kerék. Hátsó keréken toltam a bringát. Volt vagy 32 perces kör szerintem az a köröm, de én kiszálltam volna már egy kör után...
Aztán fehérje, megint alvás, 4:30 körül kimentem két körre, amibõl végül csak egy lett a pályazárás miatt. Immáron elõl-hátul sárgumival. De még mindig élvezhetõ volt a pálya elsõ kétharmada. Nagytányéron raktam neki végig, aztán jött az a ragadós szar az utolsó egyharmadon, ahol kb. végigtoltam az egészet, nem is toltam... nem tudom, mit csináltam vele. Hihetetlen volt.

Végül így én lettem a befejezõ ember. Másodikak lettünk 150 év alatti Elitben, illetve lett egy 3., egy 2., és egy 1. helyünk(ez Pitechusék jóvoltából).
Gratulálok minden résztvevõnek, fõleg azoknak, akik végignyomták! A solosoknak meg még nagyobb gratuláció!

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Én összvisz egy átvágást láttam, holott ott volt a táborunk ahol a legkonnyebb volt levágni, tõlünk szólt a zene! Na mondjuk abban az egyben szerencsétlennek már én is segítettem. 5 után tolta felfelé a szerencsétlen és könyörgött szinte hogy segítsek átvágni a színháthoz neki. Volt ott egy farönk amin át kellett emelni, ketten nem bírtuk felelmelni azt a gépet, aztán valahogy megtoltuk hátulról, szerintem olyan 80-90 kiló lehetett ekkor az a bringa!

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Hát nekem az idei 24órás nem a kedvenc a 3közül, amin már részt vettem. A szavazat nálam a porra megy, az is gáz, de nem vett ki belõlem annyit, mint ez a gyurma. Napközben az elsõ kört leszámítva lehetett menni, nem kellett leszállni sehol, de este 3/4 kilenckor, amikor váltottak már esõben jöttem be, csapattársam ment 2 kört és be is fejeztük. Egész jól álltunk, tartottuk a helyünket és szép lassan a köridõ elõnyösöket is behoztuk, de aztán visszacsorogtunk. Nem baj. Úgy döntöttünk nincs értelme. A tologatásnak nincs. Tavaly Várpalota maratonon elég volt bõven! Ahogy a többi elszánt harcost néztük, akik letört váltópapuccsal tolták ki a bringát (vagy öten legalább) nem bántuk meg egy pillanatra sem, hogy kiszálltunk. Sõt csapattársak mesélték, hogy egy speci bringás srácnak a váltópapucs mellett a rugós tagja is eltörött. Csak úgy laffant a bringa a váltózónában. Szegény srác, biztos nem lesz olcsó muri rendbe rakni.
A vaku engem nem zavart, volt elõtte figyelmeztetõ tábla korrektül, és én kíváncsi vagyok a szenvedõ képemre. :) A váltózóna közepén flangáló ismerõsbácsik, akik lelkesen kattintgattak már annál inkább, ja meg az országútisok. Nem is értem!
Bringa mosó lehetett volna több, de kivártuk és kész. A kaja viszont szörnyû volt! Ha versenyzés közben kell ezt megennem, energia pótláskánt szerintem sírógörcsöt kaptam volna és inkább lerágom a kezem. B@szki tényleg csak ilyen sz@r menzalevesre (2dl) telik? Sem nem jó, se nem tápláló, mondjuk ha ez volt az újítás, hát újnak új volt, meg is lepõdtünk. A tavalyi borsós akármi sem volt finomabb, de legalább tartalmasabb volt.
A masszázs nagyon jó volt, köszönet Ákosnak még egyszer, bár közben majdnem lefostam a bokám úgy be volt állva a vádlim.
A nyerteseknek gratula, nagyon megérdemlik. Aki pályát rövidített annak meg a k@@va mamáját.
Idén mást volt, mint eddig, grilleztünk, söröztünk, a hidegben pálinkát ittunk mikor már nem versenyeztünk. Jamboore-nak jó volt, versenynek kevésbé.
Nevet meg mindenki olyat választ, amilyet akar, ezen kár összeveszni, nem Csillebércen abban az egy napban fog megrontódni az ifjúság, ne pörögjétek már túl!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Egyelõre röviden:
Nekem tetszett a verseny. Életem egyik legnagyobb élménye volt az esti 10 és 11 közötti bringázás, egyszerûen fantasztikus volt, annak ellenére hogy leszakítottam az utolsó kör 2/3-ánál a váltófület (kell egy SS sárgép), a 2,1-es jimmyk még elforogtak a v-fékes bringámban. Azért örültem, hogy nem kellett 5kor kimenni, pont én jöttem volna, mondjuk ha kell elsétálgatok a bringámmal a hátamon a sárban, addigra már 7 kör elõnyünk volt a másodikkal szemben, szóval elég lett volna 1 órás köröket "sétálni".
A verseny jól sikerült, jó volt nagyon a csapat (VKE-NELSON), köszönök nekik mindent és persze az AMINOSTAR-nak is köszönet a zselékért és a táplálékkiegészítõkért.
(Ami kicsit beárnyékolja az egészet, hogy hátulról nekimentek a kocsimnak a verseny reggelén.)

A sebesség mindent megold.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Dani, szerintem, bár a szervezõkhöz semmi közöm, nem csak rajtuk múlik, hogy mennyi szponzort tudnak felhajtani, sokminden máson is.
De rajtuk is múlik, persze, pl: Egy ekkora rendezvényen hogyhogy nem volt kint egyik tv sem? Legalábbis én nem láttam "hivatásos" tv stábot. Ehhez képest az underworld kupa kisqtyafaxa volt méretügyileg, mégis volt vagy 3 stáb.

A médiát értesíteni nyilván a szervezõ feladata, bár lehet hogy megtörtént, csak mivel ez már a X. verseny volt már nem szenzáció. Az UW kupa meg ugye idén volt elõször, hegyikerékpározás a városban, világháborús pincerendszer, az még belefér a fókuszba...

Tetszett a verseny! Kora délután mentem egy órát és 19-20h-ig, úgyhogy az esõt már pont megúsztam. Sárgumink nem volt, nem akartuk rommá amortizálni a bicajokat, úgyhogy 22h körül befejeztük. Amíg a pálya engedte nyomtuk neki, úgyhogy büszke vagyok magunkra! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

A
Most éjszaka is két oldalról vakuztam és ki is rakta egy táblát, hogy tudjanak készülni, vagy esetleg elõreszólni, ha valaki nem szeretné a dolgot, mégis páran belenéztek. Amikor még indultam versenyen és láttam, hogy fotó lesz, egyszerûen lefordítottam a tekintetemet a kerék elé 4-5 méterrel és még ha szembõl kaptam a villanás, akkor sem vakultam el.

Akkor Te voltál kint este, kis fotós tábla felirattal. Miattad szálltam vissza bringára, erre az elõttem lévõ sporttárssal kezdtél el veszekedni,hogy milyen hangosan mondja azt h ne fényképezz. Pedig én még mosolyogtam is volna.:)
Remélem azért találok magamról egy - két képet.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Most nézem az eredményeket, és valami itt nagyon nem stimmel a hobby vegyesnél, eszerint a lista szerint az elsõ és a második között 3 kör különbség volt, ellenben a helyszínen holtversenynek hírdették ki õket, és ennek köszönhetõen a hobby öregfiúk élükön a Fonnyadt Makkal nem kaptak a helyszínen érmet, csak majd postázzák nekik!
Egyébként a hobby ansolúttat nyerõ Káosz Amigoszról meg annyit, hogy nyílván a kitartás hozta meg ezt a gyönyörû eredményt, a srácok azért mentek ki hogy nyerjenek, és bár az idõjárás hozott némi belsõ konfliktust a csapatban, de végig tartották a csapattaktikát, nem fintorogtak az idõjárás miatt, és Benõ még akkor is 18-as köröket ment amikor ez fizikai képtelenség volt!
A díjazásról meg annyit, hogy a kategória díjazás azzal az aktimel dííjcsomaggal tényleg nem a legtutibb, de õszintén mit akartok még. Szerintem ott helyszínen jól nézett ki hogy a srácok az érem kupa mellett egy bazinagy dobozzal jönnek le. Egyébként az abszolút gyõzelemért tõk jó díjat kaptak azzal a táskával, illetve a Cube Thule szerelõálványa sem volt kutya, úgyhogy szerintem idén azért nem volt annyira gáz a díjazás mint tavaly. Jó lehetne többet meg ilyesmi, de azért szerintem ez nem olyan vészes! Az inkább hogy szegény Káosz Amigost minden média VKE-Nelsonnak titulálja, holott az csak azért volt mögötte, mert aki nevezett õ Nelsonos, és a saját nevezésérõl kért számlát! Na mindegy ez csak részlet kérdés!
A vicces én a Túristák színeiben menve éjjel 2 körül sétáltam két kb egy órás kört. Egy bajtárs aki elsõ és hátsó világítás nélkül tette mindezt megkérdezte mi az istenért csinálom, én erre azt mondtam csak hogy nõljön a körszám, ezt még két társam megtette, így az éjjeln összehoztunk 4 plusz kört és így lettünk vegyesben a 4.-ek, holott a nevünkbõl is látszik, hogy az utsó helyekért jöttünk!
A por vagy sár szavazást nálam a por nyeri, és a többieknél?

K.P.

K.P.

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Nálam a Sörstrong vitte a pálmát :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Mindegy melyik az erõsebb,de a kv is kicsinálja a gyomrot. Fõnököm azért lett gyomorfekélyes, mert egy vagon kv-t ivott.
Egyik se egészséges...

jó minõségû kv-ból napi 2-3 kv kifejezetten egészséges

ja és a "cannabis team" név megvéve, naggyon tetszik.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

norbi-a-hod

norbi-a-hod

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Mindegy melyik az erõsebb,de a kv is kicsinálja a gyomrot. Fõnököm azért lett gyomorfekélyes, mert egy vagon kv-t ivott.
Egyik se egészséges...

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ezekkel a nevekkel csak az találkozik, aki kijár ilyen rendezvényekre. Az olyan kissrácok, akik ide kijutnak, hogy egy provokatív névválasztás olyan károsodást okozhasson a lelkükben, ami miatt drogosokká lesznek, már tapasztalt bringások, és mint ilyenek, eléggé idegenkednek a káros cuccoktól. Én is nagy alkesz hírében állok, meg miegymás, de ettõl még nem fertõzöm halálos mentalitással a környezetem.(Hozzáteszem, nem vagyok alkesz, az már régen volt.....Drága a pia, és inkább alkatrészekre gyûjtöttem, mert ez volt a döntésem. Azért sört még iszok néha.Egyet kettõt hetente.Az nem sok asszem.)

A pálya körbe volt szalagozva monsterrel.
Ami amúgy finom, de sajna csak a cukor hajt belõle valamicskét, vagy én vagyok rá immunis.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Igen, én voltam.

bandikaa

bandikaa

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Pár dolog...
Azért a kv és az energiaital két külön kategória... Megihatsz két liter kávét, az kb azonos mint egy ilyen lötyi koffeintartalom szempontból, és akkor a lötyi savtartalmáról még nem beszéltünk :)

Azt én is tapasztaltam, hogy délutántól hajnalig ébren tart, de ehhez nekem elég egy korty is, úgy kicsinálja a gyomrom, hogy nem tudok aludni :)

A névválasztás pedig duplán is szerencsétlen, össze sem lehet hasonlítani a kulacsbafröccsel. Az poén, ez nem.

bandikaa

bandikaa

vendég

• fórumtag
  • 30 posts

Az nem erre a helyre vonatkozott, hanem a hátsó, a pályából reggel kivett részre, itt egyenesen jöttetek, ezért lõttem két oldalról.
Szerintem késõ este, vagy holnap lesznek képek, megnézheted hogy sikerült-e rólad a kép. Szerintem igen, az éjszakaiakból úgy látom nem dobok ki sokat.

Te lettél volna az emelkedõ után, aki õszinte mosolyt kért f11 körül, és megállípította, hogy nem volt az? :)

norbi-a-hod

norbi-a-hod

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
A Cocaine energiaitalra gondoltunk,nem drogra.És nem szponzorált a cég,csak spontán találtuk ki ezt a nevet,mert 24 óráson divat az idétlen névválasztás (itt elõvehetted volna mondjuk a kulacsba fröccs nevû csapatot is,az alkohol sem egészséges!most nem bántásnak írom az említett csapatot,csak az egészségesség szemszögébõl hoztam fel,hogy ennyi erõvel akár ezt is kiszúrhatta volna Uluwatu nevû fórumozó társunk) és mert az energiaitalok közül kiemelkedik,ez a kedvencünk.Tudom,nem egészséges,az ilyen jellegû lötyik közül bármelyiket is issza a pórnép,de kávé vagy energiaital,vagy más élénkítõcucc,valamit úgyis betol mindenki 24 óráson,hogy jobban bírja az éjszakázást.Mindenkinek egyéni dolga,mivel mérgezi magát...Amúgy az ismertebb energiaitalok közül egyikben sincs 105mg koffein és 750 taurin,kivéve talán a shot nevû kicsi tömény szarokat,de az csak fél deci. Mindenesetre nagyot rúg a "kokó",délután 3 felé megiszod és éjjel 1 kor még nem kell aludni...De még ha nincs is benn annyi cucc amit ráírnak,akkor is ébren van az ember valamitõl....
A verseny amúgy jó volt,az idõjárás kicsit belerondított,de hát ez van.
6.hely annak ellenére is hogy az utolsó 4 órában lefújás elõtt már nem is voltunk a pályán...egyszerûen nem forogtak a kerekek az irtózatos sártól.Este 8 elõtt,azaz mielõtt eleredt volna az égi áldás,végig a 4.helyen tanyáztunk...
Jövõre reméljük a legjobbakat és versenyezhetõbb idõt...
Üdv.