Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nana!:D

Az nekem még simán. :)
A lényeg hogy a képek jók lettek.
Nagyon köszönöm a sok képet amit készítettél rólam.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Kevés volt a watt. :) Akkor még simán mentem v-fékes bringával és 2,1es jimmyvel.

Azt nem írta, hogy milyen sárgumi! Lehet, hogy 2,2 DH sárgumi volt :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Kevés volt a watt. :) Akkor még simán mentem v-fékes bringával és 2,1es jimmyvel.

Nana!:D

pecsenyep

pecsenyep

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Olyan sáros bringával a fahíd is elég durva lehetett !
Bár volt olyan ember aki defekt miatt felnin ment át a hídon .

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintem nem a gumik miatt lett beszüntetve a verseny. Én speciel sárgumival mentem végig, de fél 11 kor már az sem bírta az iramot, meg persze a bringát is próbáltam védeni az esetleges károktól. De majd jövõre talán jobb idõnk lesz. Inkább por mint dagonya :)

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

balu75
én direkt rendszeresítettem egy alkoholos filcet mert ez gyakran elõfordul az efféle kissebb versenyeken
gratulálok szépet mentél

Köszönöm, most kihajtottam magam :) , ha már év közben nem mindig jött ki a lépés ...

Igen tudom olyan filcem nekem is van ... de az nem az igazi ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
A meredek felfelé csúszott, ha lendületet vesztettél nem bírtál újraindulni, láttam mert én tóltam felfelé rajta. Ha bárhol lekellett szálnod nagyon megszenvedtél, hogy visszaülj, mivel vagy csúszott, vagy beragadt a kerék. volt olyan rész ahol akár a kormányt is elengedhetted volna, mert a gyurma vitt magával, volt olyan rész ahol egyszerûen teljesen beragadt. Az én bringám az egyik ponton olyan súlyú volt, hogy azt megemelni képtelenség volt, pedig hidd el nem vagyok felsõtestre gyenge. a nyomok pedig szóval volt ahol vágott volt volt ahol meg korcsolya pálya!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Mindenkinek köszönet a képekért!
Ðave, H.Zoli szuperek az éjszakai képek!

Köszi, kezdõ cuccal, és kezdõ "fotósként" jól esik...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

azért van ami jo iranba mozdult
jol jött a váltózónában az a néhány sátor, az elso három kupát kap ráadásul nem is használt kupa.
én éjfélkor akartam feladni mert sokat kell dolgozni a drága alkatrészekért de a csapat másképp döntött

egyébként sajnálom, hogy a töbség nem készült megfelelõ gumival és ezért felfüggesztették a versenyt

Szerintem nem a gumik miatt lett beszüntetve a verseny. Én speciel sárgumival mentem végig, de fél 11 kor már az sem bírta az iramot, meg persze a bringát is próbáltam védeni az esetleges károktól. De majd jövõre talán jobb idõnk lesz. Inkább por mint dagonya :)

pecsenyep

pecsenyep

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Sziasztok!

Idén nem voltam a 24 óráson , így eleinte megdöbbenve olvastam a beszámolókat tekerhetetlen pályáról stb.
Szeretném megkérdezni , hogy a tapadósabb részeken nagyon össze volt vágva az út? vagy csak egyszerûen tapadt?
A nemrég belinkelt képen ami talán a hosszabb emelkedõ tetején készült , már ott is sokan tolták a bringát bár a képrõl nem is tûnik olyan vészesnek .
Természetesen nagy respect a résztvevõknek !
Néhány éve mikor voltunk a hotelben béreltünk szobát, akkor a bringát behordtuk a szobába , most biztos nem engedték be az embereket vele?

rokoko

rokoko

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

fent van a temposport honlapján.

az tavalyi,nem?

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
balu75
én direkt rendszeresítettem egy alkoholos filcet mert ez gyakran elõfordul az efféle kissebb versenyeken
gratulálok szépet mentél

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

... az elso három kupát kap ráadásul nem is használt kupa.

Sajnos a Szólónál nem ... pedig úgy volt meghirdetve hogy Európa Kupa ... ha meg kupa akkor illõ lett volna a "droidoknak" is egy picike kupácska, ha már tekertünk egy pár kört ... és csak halkan jegyzem meg, hogy az érem hátuljára még rá sem írták, hogy milyen rendezvény .... nem háborgás, csak jól esett volna ... :(

és H.ZOLINAK giga-mega köszönet a képekért!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Mindenkinek köszönet a képekért!
Ðave, H.Zoli szuperek az éjszakai képek!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
azért van ami jo iranba mozdult
jol jött a váltózónában az a néhány sátor, az elso három kupát kap ráadásul nem is használt kupa.
én éjfélkor akartam feladni mert sokat kell dolgozni a drága alkatrészekért de a csapat másképp döntött

egyébként sajnálom, hogy a töbség nem készült megfelelõ gumival és ezért felfüggesztették a versenyt

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
fent van a temposport honlapján.
A keró legyen veletek!

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Köridõs eredménylista lesz ?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nálunk 11 körül jött a hír hogy nem fog kimenni senki, elõször teljesen kiakadtam, de miután 20p-t álltam a váltózónában és már akkor jöttek a 20kg feletti gépekkel (csapattársam aki akor jött be teljesen kiakadva azt mondta hogy a beszámolója a 24h bringarángató versenyrõl fog szólni)és ezen rövid idõ alatt láttam 4 db leszakadt hátsóváltót szakadt láncokat sok elhajolt váltó fület, megtekeredett láncot, már nekem se sok kedvem volt kimenni mivel a dobogótól is messze voltunk már. Belegondoltam hogy megéri-e esetlegesen a több 10000ft-os kiadást vagy nem. Persze más lett volna a helyzet ha többiek is nyomják vagy netalán az egyesület vagy egy szponzor azt mondja hogy fizeti az amortizációt, így maradt a csodálattal vegyes tisztelet a pályán kin tekerõknek,tolóknak, futóknak.
A csajoknak külön is gratula!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Pár dolog...
Azért a kv és az energiaital két külön kategória... Megihatsz két liter kávét, az kb azonos mint egy ilyen lötyi koffeintartalom szempontból, és akkor a lötyi savtartalmáról még nem beszéltünk :)

Azt én is tapasztaltam, hogy délutántól hajnalig ébren tart, de ehhez nekem elég egy korty is, úgy kicsinálja a gyomrom, hogy nem tudok aludni :)

A névválasztás pedig duplán is szerencsétlen, össze sem lehet hasonlítani a kulacsbafröccsel. Az poén, ez nem.

" Azért a kv és az energiaital két külön kategória... " ezt én sem vonom kérdõre, DE nem tudom te milyen "lõrét" iszol kávé gyanánt
mert egy átlagos presszó kávéban 95-105mg koffein van.. az Olasz rövid presszóról nem is szólva akár 150mg is lehet
SZÓVAL???
Sok? -nem csak elõítélet. Ha meg savat csinál neked akkor ne idd, de nem kell elítélni azt akik isznak mindenféle lötyiket.

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

"ÉN vagyok Ádám, és a feleségem is az."

Blájen Adams

Bryan München