Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2010. September 21. - 17:24
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. September 21. - 17:22
El kell fogadnunk, hogy ha a természetben akarunk sportolni alkalmazkodnunk kell. Idén vagy esõs-saras verseny volt vagy kánikula, így jártuk...
Posted 2010. September 21. - 17:08
Egyet értek! Az idei nyár jó példa volt arra, hogy ez bármikor elõfordulhatott volna. Sõt!!Azért azt ne felejtsük el, hogy ez évadzárónak van kitalálva, az idõjárás pedig Júliusban és Augusztusban is tud szeszélyes lenni..
Elõször mentem 24 óráson, sõt kvázi elsõ éves bringás is vagyok, de tetszett, amíg ki nem mentem 11 fele. Ott már nem volt õszinte a mosolyom Nemrég tört le a váltópapucs a hármason, okozva nem kis kellemetlenséget és egy kisebb anyagi kárt. Nem szerettem volna megismételni, mert ebben az évben állati sok ment el a bringázásra
De jövõre, felkészültebben, ott leszek! Szóval köszönöm a rendezõknek, szpíkereknek, és nagyon a Bringabandának!
Posted 2010. September 21. - 16:44
Volt már esõ, de nem volt vészes soha. Erre azon nyafogtok, miért nincs nyáron.
Megnyugtatok mindenkit, jövõre sem lesz kötelezõ az indulás.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. September 21. - 16:42
Ráadásul a Csillebérci Tábor területe is nyáron van legjobban kihasználva, így szeptmber elejére kiürül annyira, hogy elférünk benne. Hiszen a fél tábor le van zárva ilyenkor nekük, nincs se fõbejárat, se a közeli utak. Gyakorlatilag elfoglaljuk a tábor 3/4-ét. NBehéz lenne összegyeztetni egy gyerektábor idõpontjával, vagy egy szakmai konferenciával.
Nyilván ilyenkor szezonon túl jobb konstrukciókban is lehet megegyezni a tábort üzemeltetõkkel.
Posted 2010. September 21. - 16:27
volt kinn valami baszomnagy ledfal kinn, az hogy birta az esot?
Bírta, semmi baja nem volt. Én nagyon szerettem azt a technikát!
Posted 2010. September 21. - 15:39
Egy építõ ötletem van!
A következõ 24 órást korábban kell megszervezi, (vagy a mostani szervezõnek vagy másnak, aki képes rá),
úgy mint 2005-ben is volt. http://forum.bikemag...8-20-21-a-1894/
Esetleg még korábban is mehetne pl. július végén. Igaz, akkor a nappalli kánikula okozhat gondot.
Viszont augusztus 20.-a körül v. után tényleg optimális minden szempontból.
Késõbb már nem igazán ember barát az idõjárás ehhez, fõleg éjszaka.
Errõl kinek mi a véleménye..
Több bringás ismerõs is osztja ezt a véleményt!Esetleg Augusztus vége felé!
Posted 2010. September 21. - 15:33
Nem kéne sokkal, csak egy kicsit korábbra tenni.
Posted 2010. September 21. - 15:17
Posted 2010. September 21. - 15:13
A következõ 24 órást korábban kell megszervezi, (vagy a mostani szervezõnek vagy másnak, aki képes rá),
úgy mint 2005-ben is volt. http://forum.bikemag...8-20-21-a-1894/
Esetleg még korábban is mehetne pl. július végén. Igaz, akkor a nappalli kánikula okozhat gondot.
Viszont augusztus 20.-a körül v. után tényleg optimális minden szempontból.
Késõbb már nem igazán ember barát az idõjárás ehhez, fõleg éjszaka.
Errõl kinek mi a véleménye..
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2010. September 21. - 14:18
Posted 2010. September 21. - 14:07
Kinek milye ment tönkre? Esteleg képeket is megnéznék. Anyagig dörzsölt festék, leszakadt váltó, volt aki kézben vitte a hajtómûvét, stb...
Katasztrófaturizmus
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. September 21. - 13:30
egyébként sajnálom, hogy a töbség nem készült megfelelõ gumival és ezért felfüggesztették a versenyt
Szerintem itt tök mindegy volt milyen gumi van fent. A sárgumi is beragadt ugyanúgy. Valahogy nem láttam vígan karikázó emberkéket sárgumival sem.
Kinek milye ment tönkre? Esteleg képeket is megnéznék. Anyagig dörzsölt festék, leszakadt váltó, volt aki kézben vitte a hajtómûvét, stb...
Posted 2010. September 21. - 12:46
egyébként sajnálom, hogy a töbség nem készült megfelelõ gumival és ezért felfüggesztették a versenyt
Erre pont itt a válasz.
A többség azért nem teker annyit sárban hogy szüksége legyen sárgumira. Én egész évben megyek, hóban is, még sincs sárgumim. A legtöbb talajon sárban is el lehet menni bármilyen gumival. Pl. a szilvást és a crosskovácsit is simán abszolváltam 2.1-es külsõkkel.sokat kell dolgozni a drága alkatrészekért
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. September 21. - 12:20
Azt nem írta, hogy milyen sárgumi! Lehet, hogy 2,2 DH sárgumi volt
Panaracer 1.8 -as sárgumival mentem, de igaz a végén már erõvel sem bírtam....
Posted 2010. September 20. - 23:11
Posted 2010. September 20. - 23:00
elöl egy db 42es tányérral?
Nem, egy darab 44es tányérral. Az össztelóson van 42es.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. September 20. - 22:49
Picasa Webalbumok - kiszely.andras - 24h Csillebér...
Posted 2010. September 20. - 22:48
Részemrõl ez lesz az egyetlen magyar rendezvény jövõre, amin tutira indulok. Porban, sárban, vagy hóban, mindegy.
ne fesd az ördögöt a falra...
Posted 2010. September 20. - 22:48
Kevés volt a watt. Akkor még simán mentem v-fékes bringával és 2,1es jimmyvel.
elöl egy db 42es tányérral?