Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Jövõre hoz tartalék váltófület, nálam mindig van. Néztek is a haverok mikor tavaly nyáron eltört a hárshegyen és elõvettem a zsebembõl a tartalékot :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

batbike

batbike

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
arról nem is beszélve hogy akik az egész évet végig versenyzik, pl hosszútávú maratonokon, talán még XC-kre is eljárnak. Tuti nem szívesen vennének részt 24 órás versenyen. Ez tökéletes záróverseny szeptember közepe táján. De amúgy ha a 2010-es szezonból akartok kiindulni hogy mikor legyen verseny jövõre amikor nincs sár és ideálisak a körülmények kb 3 hétvégére kellene betenni minden versenyt...
El kell fogadnunk, hogy ha a természetben akarunk sportolni alkalmazkodnunk kell. Idén vagy esõs-saras verseny volt vagy kánikula, így jártuk...

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Azért azt ne felejtsük el, hogy ez évadzárónak van kitalálva, az idõjárás pedig Júliusban és Augusztusban is tud szeszélyes lenni..

Egyet értek! Az idei nyár jó példa volt arra, hogy ez bármikor elõfordulhatott volna. Sõt!!
Elõször mentem 24 óráson, sõt kvázi elsõ éves bringás is vagyok, de tetszett, amíg ki nem mentem 11 fele. Ott már nem volt õszinte a mosolyom :) Nemrég tört le a váltópapucs a hármason, okozva nem kis kellemetlenséget és egy kisebb anyagi kárt. Nem szerettem volna megismételni, mert ebben az évben állati sok ment el a bringázásra :)
De jövõre, felkészültebben, ott leszek! Szóval köszönöm a rendezõknek, szpíkereknek, és nagyon a Bringabandának!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Az elmúlt tíz évbõl kb. most volt csak az, hogy az esõ miatt félbeszakadt.
Volt már esõ, de nem volt vészes soha. Erre azon nyafogtok, miért nincs nyáron.
Megnyugtatok mindenkit, jövõre sem lesz kötelezõ az indulás.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

peterufo

peterufo

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Azért azt ne felejtsük el, hogy ez évadzárónak van kitalálva, az idõjárás pedig Júliusban és Augusztusban is tud szeszélyes lenni.
Ráadásul a Csillebérci Tábor területe is nyáron van legjobban kihasználva, így szeptmber elejére kiürül annyira, hogy elférünk benne. Hiszen a fél tábor le van zárva ilyenkor nekük, nincs se fõbejárat, se a közeli utak. Gyakorlatilag elfoglaljuk a tábor 3/4-ét. NBehéz lenne összegyeztetni egy gyerektábor idõpontjával, vagy egy szakmai konferenciával.
Nyilván ilyenkor szezonon túl jobb konstrukciókban is lehet megegyezni a tábort üzemeltetõkkel.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

volt kinn valami baszomnagy ledfal kinn, az hogy birta az esot?

Bírta, semmi baja nem volt. Én nagyon szerettem azt a technikát! :)

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Egy építõ ötletem van!
A következõ 24 órást korábban kell megszervezi, (vagy a mostani szervezõnek vagy másnak, aki képes rá),
úgy mint 2005-ben is volt. http://forum.bikemag...8-20-21-a-1894/

Esetleg még korábban is mehetne pl. július végén. Igaz, akkor a nappalli kánikula okozhat gondot.
Viszont augusztus 20.-a körül v. után tényleg optimális minden szempontból.
Késõbb már nem igazán ember barát az idõjárás ehhez, fõleg éjszaka.

Errõl kinek mi a véleménye..

Több bringás ismerõs is osztja ezt a véleményt!Esetleg Augusztus vége felé!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Baromi nagy por lenne. Én inkább gyurmára szavazok. :)
Nem kéne sokkal, csak egy kicsit korábbra tenni.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
volt kinn valami baszomnagy ledfal kinn, az hogy birta az esot?

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Egy építõ ötletem van!
A következõ 24 órást korábban kell megszervezi, (vagy a mostani szervezõnek vagy másnak, aki képes rá),
úgy mint 2005-ben is volt. http://forum.bikemag...8-20-21-a-1894/

Esetleg még korábban is mehetne pl. július végén. Igaz, akkor a nappalli kánikula okozhat gondot.
Viszont augusztus 20.-a körül v. után tényleg optimális minden szempontból.
Késõbb már nem igazán ember barát az idõjárás ehhez, fõleg éjszaka.

Errõl kinek mi a véleménye..

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Mi 1/2 10-kor beláttuk, hogy akkora anyagi áldozatot nem ér meg a dolog, hogy most zsebretegyünk egy 8-9-10. helyet (8.-ok voltunk sok más csapattal együtt). Így, hogy itt letettük a lantot 12. helyen végeztünk és anyagi kár közel a 0-hoz. De értetlenül néztem, hogy mások hogy gyötrik a technikát még az x. helyért is. Szerencsére a lány csapatok is így látták jónak így nekem még igazán bringákat (lámpásé+enyém) sem kellett mosnom.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Kinek milye ment tönkre? Esteleg képeket is megnéznék. Anyagig dörzsölt festék, leszakadt váltó, volt aki kézben vitte a hajtómûvét, stb...

Katasztrófaturizmus :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

egyébként sajnálom, hogy a töbség nem készült megfelelõ gumival és ezért felfüggesztették a versenyt

Szerintem itt tök mindegy volt milyen gumi van fent. A sárgumi is beragadt ugyanúgy. Valahogy nem láttam vígan karikázó emberkéket sárgumival sem. :D

Kinek milye ment tönkre? Esteleg képeket is megnéznék. Anyagig dörzsölt festék, leszakadt váltó, volt aki kézben vitte a hajtómûvét, stb...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

egyébként sajnálom, hogy a töbség nem készült megfelelõ gumival és ezért felfüggesztették a versenyt

Erre pont itt a válasz.

sokat kell dolgozni a drága alkatrészekért

A többség azért nem teker annyit sárban hogy szüksége legyen sárgumira. Én egész évben megyek, hóban is, még sincs sárgumim. A legtöbb talajon sárban is el lehet menni bármilyen gumival. Pl. a szilvást és a crosskovácsit is simán abszolváltam 2.1-es külsõkkel.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Azt nem írta, hogy milyen sárgumi! Lehet, hogy 2,2 DH sárgumi volt :)

Panaracer 1.8 -as sárgumival mentem, de igaz a végén már erõvel sem bírtam....

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

az tavalyi,nem?

A 2010-es is fent van xls-ben.
A keró legyen veletek!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

elöl egy db 42es tányérral?

Nem, egy darab 44es tányérral. Az össztelóson van 42es.

A sebesség mindent megold.

bandikaa

bandikaa

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Amúgy fotók felértek, nem sok, elsõsorban bringázni indultam.

Picasa Webalbumok - kiszely.andras - 24h Csillebér...

bandikaa

bandikaa

vendég

• fórumtag
  • 30 posts

Részemrõl ez lesz az egyetlen magyar rendezvény jövõre, amin tutira indulok. Porban, sárban, vagy hóban, mindegy.

ne fesd az ördögöt a falra... :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Kevés volt a watt. :) Akkor még simán mentem v-fékes bringával és 2,1es jimmyvel.

elöl egy db 42es tányérral?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)