Milyen 5-600 emberrõl beszélsz? Nem tudom mennyin szoktak mostanában indulni 24 óráson, de ez alsó hangon 400 x 6 = 2400 induló lenne csapatban. Ez kissé irreálisnak tûnik.
Pl.: 2009 adatai alapján maximum 158 versenyzõ lehetett a pályán egyszerre!
Milyen 5-600 emberrõl beszélsz? Nem tudom mennyin szoktak mostanában indulni 24 óráson, de ez alsó hangon 400 x 6 = 2400 induló lenne csapatban. Ez kissé irreálisnak tûnik.
Volt talán 1998-ban 1999-ben Dörgicsén XC futam és Alsóörsön volt az elsõ 24 órás.
A HHH-en lévõ 24 órás pályája sokkal durvább volt.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Én legalább vállalom...
De egyszer volt Alsóörsön is, nem?
az bizony Zánka lesz, akkor pedig...
az bizony Zánka lesz, akkor pedig...Lehet, hogy hülye vagyok, de én Alsóörsre emlékszem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Öregeket kell kérdezni azok ismerik a Zánkai pályát;)
Elsõ 24 órás ot volt
Mibõl gondolod, hogy nem változtatják meg a pályát?
Öregeket kell kérdezni azok ismerik a Zánkai pályát;)
Elsõ 24 órás ot volt
Lehet már valami konkrétumot tudni az ideirõl? Duoban fogunk nevezni (nekem az idei lesz az elsõ 24h , bár minden évben elterveztük már csapatban).
Figyelem rendszeresen hátha kikerül valami friss info az oldalra , de egyelõre semmi változás. Még a pályatérkép sem került fel.
A morcos.
Mégeszer szeretném megköszönni Harang -nak a Salgótarjáni HKE elsõhelyéért oda nem adott Díjat !!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."