Harangot ismerve nem lesz azért az szerintem ennyire egyszerû. Gyanítom még õ sem tudja a pontos nyomvonalat.
Igen valami olyasmi az utolsó 10 percben áhh egy krétacsíkal modositja nem erre mentek srácok
De azért kössz a beszámolót
Harangot ismerve nem lesz azért az szerintem ennyire egyszerû. Gyanítom még õ sem tudja a pontos nyomvonalat.
Jimmy-ék elmentek megnézni, remélem nem haragszik meg érte, ha beidézem ide amit a pályáról írt:
"Tegnap voltunk Zánkán, felmérni a terepet.
Pálya infó:
A sportaktív honlapján található térképet csak részben tudtuk beazonosítani, azért kaptunk képet, hogy mi is vár a résztvevõkre.
Nem lesz tumultus az tuti, szinte végig széles dózer és aszfaltozott út várja résztvevõket, néhány egy nyomtávos összekötõ úttal, amin szerintem lehet elõzni.
Amíg ott bóklásztunk megtettünk 12km-t s ez alatt 124m szint különbséget mentünk, tehát ha leosztjuk a felére akkor megkapjuk a körülbelüli eredményt. 60-70m szint/kör.
Nem találtunk szinte egyetlen technikásabb részt sem, igazi erõpálya.
Gumik tekintetébõl nem kell túl bütykös. Semi-slick-el simán teljesíthetõ.
Shalom
Jim"
Szerintem jó esetben a verseny elõtti napra lesz meg a pálya. Ezt a rajzot meg csak úgy rajzolták meg, hogy kb valamerre arra megy majd a pálya.
24 órás pályáról még semi infó csak az az ákom bákom rajz és ennyi?
A sebesség mindent megold.
A morcos.
Elképzelhetõ,hogy 3 fõnek tudok szállást! 4700 fejenként...minden kõház állítólag elkelt a Táborban
Ott is teljesen mindegy....
Annak számít aki mondjuk SS-sel megy vagy még olyanoknak, akiknek fontos, hogy milyen áttételt vigyenek.
Most õszintén, nem teljesen mindegy, hogy 120, vagy 170 méter szint van egy körben ? Mennyiben változtat ez bármit is a felkészülésetekben ? Kimegyünk, meglátjuk, tekerünk. Pont.