Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

bandikaa

bandikaa

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
ok, lehet, hogy már nincs ott a sátor. :)
Bááááár: Znkai Gyermek s Ifjsgi Centrum (persze, máshol is fel lehet verve az a sátor)
Ez a kép kb a rajtkapu lehetséges helyérõl készült, a rajt utáni hajtûkanyar pont a sátor helyén lenne a pályarajz alapján:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
egy hétfõi elõrejelzés szombat-vasárnapra szerintetek mennyire megbízható? :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Nézz elõrejelzést: meglehet, hogy nem is lesz por. :D

Épp ezt akartam írni, hogy lehet nem kell a Balatonig menni, hogy ússzál :D
Vicces lenne, ha idén csak a sportaktivos versókon esne :) ( Buda, Duna legvége, 24h ?? :D)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Az biztos, hogy poros lesz, nagyon.

Nézz elõrejelzést: meglehet, hogy nem is lesz por. :D

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Sziasztok, én voltam bejárni ma délelõtt.
A pályarajznak köze nincs a valósághoz, tényleg csak egy rajz, majdnem lehetetlen beazonosítani a nem aszfaltos részeket.

A tapasztalat az, hogy az eddig olvasott véleményekre ne építsetek - erõpálya, nulla technika... - marhaságok! Igen, amit Jim írt, az is.
Nem lesz olyan technikás, mint a csillebérci (hacsak nem pakolják tele cikkcakkokkal :) ), de azért lesz benne pár érdekesség, pl rögtön a rajt után egy cirkuszsátor cövekeinek a kerülgetése :)))
Lesz benne erdei singletrack, dózer, csontszáraz gyepen vezetett rész, vesekõgyilkos rázóka, talán rövid köves letörés is és sajna aszfalt...
Helyenként láttam az erdõben gyanús (piros-fehér) szalagokat, de kétlem, hogy valóban ott menne a pálya, meglátjuk. Ha igen, lesz benne pár szivatás :D

Egyelõre ennyi.

Kérlek, ha idõd engedi menj vissza és nézd meg, hogy a sátorcövekek ott vannak e még :)
A piros-fehér szalag a pályát jelöli, mivel még van 5 nap a versenyig így még nincs teljesen kész, de igen az a pálya!
www.sportaktiv.hu

peterufo

peterufo

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Lassan már annyian keresünk csapatot, hogy kiadnánk egyet :D Mindenesetre én letettem róla, pedig új teló, új fékek, dehát ez van, majd túrázok egyet a vértesben hétvégén :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Valaki nem érdeklõdött véletlenül a szervezõknél, péntek este már lehet sátrazni a verseny helyszínéül szolgáló területen?

Lehet délután 5-tõl. A verseny facebook oldalán írták pár nappal ezelõtt.

A sebesség mindent megold.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Valaki nem érdeklõdött véletlenül a szervezõknél, péntek este már lehet sátrazni a verseny helyszínéül szolgáló területen?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ismerem rendesen gyúr erre a problémára eddig 75m úszik le egy levegõvel.
Ergó 10-12 légzéssel megold egy kört;)

:P :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Úgy nézem nem szaporodnak a csapatok, most már +2000 ft-ért a helyszínen is lehet nevezni a csapatoknak.

bandikaa: te leírásod jobban passzol szerintem majd a pályára :) Valahol azt olvastam 20%-al több szint lesz benne, mint Csillebércen.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ismerem rendesen gyúr erre a problémára eddig 75m úszik le egy levegõvel.
Ergó 10-12 légzéssel megold egy kört;)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bandikaa

bandikaa

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Majd lemossuk a menetek között, a balcsi megbírja! :-)

És a tüdõd? :-\

bandikaa

bandikaa

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Akkor honnan tudod, hogy te pont a palyan jartal? :D

Hú télleg, félreérthetõ volt :) Nem, én sem tudtam beazonosítani 100%ig, sõt, az aszfalt kivételével csak sejtés alapján mentem :)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Hali mindenkinek, A változatosság kedvéért én is csapatot keresnék. Én már pénteken lenn lennék, és még minõségi kaját is tudok leszervezni ha minden jól megy. Annyit tudnotok kell, hogy szeretnék nyerni, de nem tudok:D.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Majd lemossuk a menetek között, a balcsi megbírja! :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Tavaly sokan aztmondták, bármi csak ne por, hát asszem a tavalyi után inkább por mint ...

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
ÉN is csapatot keresek....

ha valakinél van hely szóljon priviben.

üdv:

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

A pályarajznak köze nincs a valósághoz, tényleg csak egy rajz, majdnem lehetetlen beazonosítani a nem aszfaltos részeket.

Akkor honnan tudod, hogy te pont a palyan jartal? :D

bandikaa

bandikaa

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Sziasztok, én voltam bejárni ma délelõtt.

A tapasztalat az, hogy az eddig olvasott véleményekre ne építsetek - erõpálya, nulla technika... - marhaságok! Igen, amit Jim írt, az is.
Nem lesz olyan technikás, mint a csillebérci (hacsak nem pakolják tele cikkcakkokkal :) ), de azért lesz benne pár érdekesség, pl rögtön a rajt után egy cirkuszsátor cövekeinek a kerülgetése :)))
Lesz benne erdei singletrack, dózer, csontszáraz gyepen vezetett rész, vesekõgyilkos rázóka, talán rövid köves letörés is és sajna aszfalt...
Helyenként láttam az erdõben gyanús (piros-fehér) szalagokat, de kétlem, hogy valóban ott menne a pálya, meglátjuk. Ha igen, lesz benne pár szivatás :D

Egyelõre ennyi.

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Keresek csapatot ahova kéne egy ember. Ez lenne a 4. 24órásom. ha van valahol hely/hiányzó láncszem priviben légyszi. Köszi, üdv: Mókus
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!