Bááááár: Znkai Gyermek s Ifjsgi Centrum (persze, máshol is fel lehet verve az a sátor)
Ez a kép kb a rajtkapu lehetséges helyérõl készült, a rajt utáni hajtûkanyar pont a sátor helyén lenne a pályarajz alapján:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
venember83 said
Nézz elõrejelzést: meglehet, hogy nem is lesz por.
bandikaa said
Az biztos, hogy poros lesz, nagyon.
bandikaa said
Sziasztok, én voltam bejárni ma délelõtt.
A pályarajznak köze nincs a valósághoz, tényleg csak egy rajz, majdnem lehetetlen beazonosítani a nem aszfaltos részeket.
A tapasztalat az, hogy az eddig olvasott véleményekre ne építsetek - erõpálya, nulla technika... - marhaságok! Igen, amit Jim írt, az is.
Nem lesz olyan technikás, mint a csillebérci (hacsak nem pakolják tele cikkcakkokkal), de azért lesz benne pár érdekesség, pl rögtön a rajt után egy cirkuszsátor cövekeinek a kerülgetése
))
Lesz benne erdei singletrack, dózer, csontszáraz gyepen vezetett rész, vesekõgyilkos rázóka, talán rövid köves letörés is és sajna aszfalt...
Helyenként láttam az erdõben gyanús (piros-fehér) szalagokat, de kétlem, hogy valóban ott menne a pálya, meglátjuk. Ha igen, lesz benne pár szivatás
Az biztos, hogy poros lesz, nagyon.
Egyelõre ennyi.
venember83 said
Valaki nem érdeklõdött véletlenül a szervezõknél, péntek este már lehet sátrazni a verseny helyszínéül szolgáló területen?
A sebesség mindent megold.
zeezoltano said
Ismerem rendesen gyúr erre a problémára eddig 75m úszik le egy levegõvel.
Ergó 10-12 légzéssel megold egy kört;)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
_Alex_ said
Majd lemossuk a menetek között, a balcsi megbírja! :-)
Buki said
Akkor honnan tudod, hogy te pont a palyan jartal?
bandikaa said
Majd lemossuk a menetek között, a balcsi megbírja! :-)Az biztos, hogy poros lesz, nagyon.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
bandikaa said
A pályarajznak köze nincs a valósághoz, tényleg csak egy rajz, majdnem lehetetlen beazonosítani a nem aszfaltos részeket.