Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mi a Merkaptbol mar joparan lent leszunk pentek este.

Én is gondolkozom rajta erõsen.

A sebesség mindent megold.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

A sok rizsát leirták a versenyrõl meg minden de egy épkézláb térkép nincs és megközelitésrõl sincs semmi infó imádom az ilyen titokminisztereket

Találd fel magad, segít a google earth, amúgy meg ki van táblázva tábor, ja és utvonalterv.hu-n is jelölve van a tábor, 71-es úton ahogy mégy látni az útról gyakorlatilag, aki eltéved nagy mûvész.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Péntek délután, este lemegy már valaki?

Mi a Merkaptbol mar joparan lent leszunk pentek este.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Vicces lenne, ha idén csak a sportaktivos versókon esne :) ( Buda, Duna legvége, 24h ?? :D)

ne csak ezen a három versenyen indulj és akkor nem érzed magad olyan rosszul ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

A sok rizsát leirták a versenyrõl meg minden de egy épkézláb térkép nincs és megközelitésrõl sincs semmi infó imádom az ilyen titokminisztereket

Lehet nem olyan hosszú egy kör, hogy térkép kelljen hozzá és tán még eltévedni sem fogtok rajta. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Péntek délután, este lemegy már valaki?

bandikaa

bandikaa

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Több útvonalon oda lehet jutni a táborhoz kocsival is, gondolom ki lesz táblázva az ajánlott. Bringával toronyiránt... :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Jaja, a pálya kész, láttam :)

Esetleg akkor megközelítést is írhatsz, bár térkép alapján rendkívül egyértelmûnek tûnik.

bandikaa

bandikaa

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Jaja, a pálya kész, láttam :)

A cirkusz elhúzott, a lukak maradtak csak :)

Bár néhány összekötõ szakasz még minig nem egyértelmû (gondolom a terület lezárása után fogjátok kiszalagozni).
Ami kész van (és már egyértelmû), az bizony egy gyors, pörgõs versenyre ad lehetõséget, néhány technikás szakasszal megtûzdelve, ami kb a pálya 40%-át jelenti.

Zánkán ma is esett, hazafelé épp megúsztam, bemenekültem egy nyaraló eresze alá, hazafelé viszont mégis eláztam egy kedves patkány a...ba..ó s...f.j autós jóvoltából... :(

UI, a szervezõknek: A gyepre kivezetõ pályaszakaszon, pont a kerítésnél van egy jókora gödör a pálya kellõs közepén, nehezen észrevehetõen. Azt be kéne tömni, marhanagy bukásokat fog okozni!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Én 14 verseny, 1200 versenykm. :) Én is csak buliból indulok. :)

OFF Nálam ami inkább a probléma, hogy júniusban kezdtem a szezont. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Kedves Versenyzõk!

A 24órás verseny pályája elkészült! Az elmúlt hetek idõjárására szárazság volt jellemzõ, így egy zápor tenné igazán tökéletessé a pályát! Az elõrejelzés szerint ideális bringás idõ várható.

A pálya talaja 70%-ban teljesen kötött, egy több éve kialakított stabil erdei talaj a nyomvonal, régi kövezett, murvás altalajjal, szélén fûsávval. A pálya többi része füves, a nyomvonal 100m aszfaltot foglal magába. így több napos felhõszakadás setén is tökéletesen járható a pálya. A váltózóna árnyékos fasorban került kialakításra.

Az össze csapat egy helyen, a kemping területén lesz. Azért, hogy mindenki kényelmesen elférjen a sátrak mellett,ezért külön parkoló lesz kijelölve. A parkoló 50-60mre lesz a sátortábortól.

A kapunál érkezéskor minden autós kap egy kártyát amivel a fent említett õrzött parkolóban van lehetõség parkolni! Ezért a szolgáltatásért autónként 1000Ft-ot kell fizetni belépéskor a tábornak 2 napra. Természetesen van ingyenes parkolás lehetõség is, de ebben az esetben a kipakolás után el kell hagyni a tábor területét és a tábor elõtti ingyenes parkolóban kell hagyni az autót. Aki az ingyenes parkolót választja, annak a belépéskor ki kell fizetnie az 1000Ft-os belépõt, de kijövetelkor visszakapja azt! Aki a belsõ õrzött parkolót választja, annak a tábor elhagyására csak a verseny után lesz lehetõsége! Az 1000Ft-os "belépõ" magába foglalja az õrzött parkolót és a strand belépõt is! A strand a versenyközponttól 1,5 perc kerékpárral!

Mindenkit várunk!
www.sportaktiv.hu

Balino

Balino

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
Ha valakik még hiányzó csapattagot keresnének, szívesen csatlakoznék egy hobby-csapathoz (sajnos, most tudtam meg, hogy az eddigi csapatom mégsem indul), négy 24óráson vettem részt.
email: csendkiraly@gmail.com

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem, buli-csapat. Így is már 1000 versenykilométer felett vagyok idén. Tudod, idén a "trans-racer" vonalat nyomom. :)

Én 14 verseny, 1200 versenykm. :) Én is csak buliból indulok. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

De megyek én is, azaz esõ lesz. :P

Azt nem lehet, hogy te Csillebércre menj?:P

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Solo? :)

Nem, buli-csapat. Így is már 1000 versenykilométer felett vagyok idén. Tudod, idén a "trans-racer" vonalat nyomom. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Solo? :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
ugyanmár...nem lesz ;)
Team Heavy Pedál Szeged

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

egy hétfõi elõrejelzés szombat-vasárnapra szerintetek mennyire megbízható? :)

Szili!
Most néztem 3 site-ot abból 1 felhõszakadásokat jósol hétvégére 2 meg változékony/napsütéses idõt! Vonj átlagot! :D
IDJRS
köpönyeg.hu - 15 napos idõjárás-elõrejelzés - Budapest (Közép-Magyarország)
Idõkép idõjárás
Team Heavy Pedál Szeged