Tudod Sonáj, 99% -ban nem volt hiba az előzéssel
Amúgy igen, vasárnap délelőtt sok elkészült ember volt, aki nem is tudott vissza szólni, szegények el voltak fáradva rendesen. A Barcsik Emesével csak nevettünk hogy nem tudta melyik-melyik oldal csak menjek
Én úgy láttam, hogy az utolsó pillanatban akartak változtatni, vagy inkább lassítani a pályán, és a gumis rész előtt gondolom lassítás miatt rakták bele azt a kis falat, mert különben belementünk volna a gumi melletti bokorba. Nekem majdnem sikerült is egyszer
Az a szomorú hogy abszolút nem foglalkoztam azzal, hogy valami újat kitaláljanak a pálya szempontjából. Amikor levitték a versenyt a parthoz közel, az a pálya az előzőhöz más volt. Én nagyon unom már ezt a kört. 3 évvel ezelőt meg fordítva mentünk rajta . Szóval ennyit a kreativitásról. De ugyan így említhetném a többi top maratont, most mondjuk kivétel volt a Duna. De érdeklődés hiányában nem fogok megint elmenni, hogy sok pénzért ugyan azon a pályán menjek végig. Tök uncsi már amikor tudod hogy mi a következő kanyar, emelkedő stb... És csökken a szinvonal is. De úgy olvasom mások is osztják a véleményem. Se egy program (koncert, bemutató stb..) se egy normális étkezde, bográcsfőző. Ilyen versenyen nagy brigás kütyüvásár van jobb helyeken. A tavalyi Duna marcsin kaptunk szerszám készletet, és cserébe volt "gyümölcs svédasztal", annyi gyümölcsel, hogy kb 50 ember tudott belőle enni. Kösz! A mostani Duna marcsin semmi kaja. Ja bocs! Most a 24 óráson, legalább az első helyezetteknek kijárt volna valami ajándék (nem azért mert elsők lettünk). Tavaly volt, meg úgy jól esett volna. Szerintem Lóf@sz cintányérral az egész.
A csapat társak többször voltak Romániában versenyezni. Elmondásuk szerint 3500 Ft.- nevezési díjból futja vastag nevezési csomagra, tök jó nyereményekre. Szóval kevesebből többet is ki lehet hozni.
Edited by superszabi, 2015. July 30. - 08:44.