Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2006. szeptember 08. - 16:43
nem tudom a csapatnév ilyenkor változtathat-e, de a tagok neve biztosan, szóval ha valaki szeretne indulni és már nincs hely, írjon magánban, megbeszéljük a részleteket.
köszi, és bocs a reklámért
Írta 2006. szeptember 08. - 16:29
Holnap beszerzem a lámpákat, aztán jövõhéten már csak éjszakai edzés lesz. Emlékszem tavaly még azt írtam, hogy õrült az, aki éjszaka terepezik (most én is beállok a sorba).
A sebesség mindent megold.
Írta 2006. szeptember 08. - 16:20
SOS!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. szeptember 08. - 16:09
Amúgy a sár- és gumitéma nem pörög kellõ mértékben ;-( Tessék kérdezni bátran!
Tessék mondani, igaz, hogy az igazán nagy versenyzôk éjszakára lecserélik a gumikat? És ha esik? De nem annyira, csak egy kicsit...
A harmat is számít?
Hányszor lehet megállni kereket cserélni?
Írta 2006. szeptember 08. - 15:40
2. értettem amit mondtatok, csak én akkor nem rögtön a veerseny elõtti idõpontra értettem
3. a csapattal már rég meg lett beszélve hogy velük megyek
vendég_unit_*
Írta 2006. szeptember 08. - 15:37
Vagy mi???
Amúgy a sár- és gumitéma nem pörög kellõ mértékben ;-( Tessék kérdezni bátran!
Írta 2006. szeptember 08. - 15:30
hi!
nah lenne még 1 kérdésem, és erre ha nem nagy kérés, válaszoljatok érthetõen
szóval lehet-e azt, hogy amikor aznap odamegyek regisztrációra vagy mire, és egy befizetett csapattal megyek akik alapból négyen vannak, és én is velük akarok versenynezi, hogy ezt lehet-e (a korcsoport úgyse változna)
tényleg nem értem mi olyan nehéz ebben...
az elõzõ oldalon 5x volt leírva, te is megkérdezted, más is, válaszoltunk, linkeltünk... olvass vissza.
de hogy ne legyen vele gond, segítek: IGEN, LEHET.
Írta 2006. szeptember 08. - 14:59
De jobban járnátok, ha ezt elõre megírnátok mail-ban,
mert ha mindenki ott kezd variálni akkor soha nem kezdjük el.
Írta 2006. szeptember 08. - 14:41
nah lenne még 1 kérdésem, és erre ha nem nagy kérés, válaszoljatok érthetõen
szóval lehet-e azt, hogy amikor aznap odamegyek regisztrációra vagy mire, és egy befizetett csapattal megyek akik alapból négyen vannak, és én is velük akarok versenynezi, hogy ezt lehet-e (a korcsoport úgyse változna)
Írta 2006. szeptember 08. - 14:04
Írta 2006. szeptember 08. - 12:30
vendég_unit_*
Írta 2006. szeptember 08. - 12:27
Írta 2006. szeptember 08. - 11:36
Írta 2006. szeptember 08. - 10:33
Tegnap a JÁnoshegyen tekeregtem, gondoltam akkor már megkeresem a 24 órás verseny helyszínét.Meglepõ volt hogy a tadion az egy üdülõ telepen van. Na de mind1 is.(nemtudtam bemenni)
Kérdésem hogy valakitudja mikor jelölik ki a pályát??
Köszi
Írta 2006. szeptember 08. - 09:14
Olyannal érdemes, amivel rendes tempót tudsz tartani. Ismerek olyan srácot, aki egy egyledes minivilogóval nappali tempót nyom, míg másnak 10 Watt sem lenne elég.
Úgy az átlag 3-5Watt halogén fénnyel már jól elboldogul. Mindenképpen inkább fejlámpát szerezz be, sokkal nagyobb hasznát veszed!
Tegnap jopar ember a Teliholdason bemutatta a 24-orasra keszult lampait. Lesz fenyero jopar embernel:)
Meglepo, hogy 1 wattos luxxeonomos fejlampammal, meg a tunningolt Cateye Hl el 200-zal mar majdnem teljesen jol lattam...
Írta 2006. szeptember 07. - 23:06
Szerintetek milyen lámpával vagy lámpákkal érdemes menni a versenyen (konkrét tipusra gondolok)?
Olyannal érdemes, amivel rendes tempót tudsz tartani. Ismerek olyan srácot, aki egy egyledes minivilogóval nappali tempót nyom, míg másnak 10 Watt sem lenne elég.
Úgy az átlag 3-5Watt halogén fénnyel már jól elboldogul. Mindenképpen inkább fejlámpát szerezz be, sokkal nagyobb hasznát veszed!
Race, no Rest!
Írta 2006. szeptember 06. - 14:52
de az a vicc, hogy elsejéig volt a nevezési határidõ, aztán meg Mátra maratonig kellett befizetni és egészen máig nem tudták összeszámolni, hogy hány csapat is nevezett, s hgoy nem férünk be...
Azért ez enyhe ferdítésnek tûnik, mivel a honlapon már 28-án fent volt, hogy a kvóta betelt, az eddig nevezettek pedig mátra marciig fizethetnek.
Írta 2006. szeptember 06. - 14:25
Szerintetek milyen lámpával vagy lámpákkal érdemes menni a versenyen (konkrét tipusra gondolok)?
Én egy Cateye HL-El500-ast és egy Petzl Xp fejlámpát viszek.
Írta 2006. szeptember 06. - 14:20
de az a vicc, hogy elsejéig volt a nevezési határidõ, aztán meg Mátra maratonig kellett befizetni és egészen máig nem tudták összeszámolni, hogy hány csapat is nevezett, s hgoy nem férünk be...
nah nem folytatom, mert felhúzom magam mégjobban és moderálni kell
aki bejutott, annak jó versenyzést!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu