Én most a hirtelen jobbos után lévõ meredekre gondoltam, ha az visszafelé mászós lenne. Na meg utánna a köves rész amit vizsgálgattak éjszaka az is egy élmény lenne az biztos.Az jó volt, így ahogy volt, csak rövid volt, nem lehetett rajta igazán elhúzni. Én szeretem a technikás mászásokat, ez ráadásul nem is volt nehéz, csak nyomni kellett rajta.
Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2006. szeptember 18. - 11:48
Írta 2006. szeptember 18. - 11:18
Bár ha a mostani nagy poros lejtõn (a meredeken amelynek az egyik fele gyökeres köves, a másik meg tiszta por volt a rézsütös köves után, megmászós lesz, akkor az is egy fincsi dolog lesz.
Az jó volt, így ahogy volt, csak rövid volt, nem lehetett rajta igazán elhúzni. Én szeretem a technikás mászásokat, ez ráadásul nem is volt nehéz, csak nyomni kellett rajta.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. szeptember 18. - 10:49
"Pár" kép ömlesztve a 24 órás szombat délutánjáról.
http://pinterweb.fre..._24h/index.html
Írta 2006. szeptember 18. - 10:48
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. szeptember 18. - 10:48
hátdehát, délbe is még csak a reggel hatos állás volt kirakva, hol volt végsõ lista? ráadásul a monitoron is csak a legutoljára befutott 20ember ideje(távja) volt kinnt
A tul oldalon a nagyszinpad felöli sarokban. Átellenesen a sátorban ahol az eleje volt.
Írta 2006. szeptember 18. - 10:44
Nem tudja valaki, hogy mikor teszik fel az eredményeket? Vagy valaki nyomott egy képet a végsõ listáról?
hátdehát, délbe is még csak a reggel hatos állás volt kirakva, hol volt végsõ lista? ráadásul a monitoron is csak a legutoljára befutott 20ember ideje(távja) volt kinnt
Írta 2006. szeptember 18. - 08:59
Írta 2006. szeptember 18. - 07:11
:bananadanén oldalam:bananadan
Írta 2006. szeptember 18. - 06:52
Én valahol nem bántam, hogy esett(bár a hajnali körömnél amikor a legjobban szakadt és a srévizes feljáró feltekerhetetlen volt a Smart Sam-al, 3x zakóztam) mert legalább kicsit megkötötte a port az ideálios iven ahova napközben összehordtuk. Szerintem csak jót tett a pályának. Igaz hogy akik 2-4 között mentek azok annyi sarat szedtek össze, hogy vályogházat tudtak volna épiteni, de 5 után már egész korrekt lett a pálya.Egyébként ahhoz képest még nagyon jól jártunk az idõvel, ugyanis most megint zuhog. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akár ma is zuhoghatott volna napközben, de csak éjjel kaptunk belõle,amikor végülis annyira talán nem gond, mert legalább sokan tudtak aludni kicsit.
Írta 2006. szeptember 18. - 06:48
Nekem az elsõ volt, de nem az utolsó.
Szerintem a defektek száma volt döbbenetes.
Éjszaka meg a hátsó váltok szálltak el.
Reggel meg lánc szezon volt mint nálam is, és vagy 20-an kérdezték meg hogy szóljanak-e, pedig nálunk csak te jöhettél szóba váltónak. :cheers:
Írta 2006. szeptember 17. - 23:02
Írta 2006. szeptember 17. - 22:20
Nagyon élveztem.
Jobbulást a sérülteknek!!!!!
Szerintem a defektek száma volt döbbenetes.
Éjszaka meg a hátsó váltok szálltak el.
Írta 2006. szeptember 17. - 22:15
Na jó,, ebbõl persze csak az új helyszín a komoly.
Dante: talán épp azért is mûködött idén ez, mert tavaly túl lett reagálva. Igy a résztvevõk is jobban figyeltek, vagy mert idén már a szervezõk is szóltak, vagy mert még emlékeztek a tavalyi pampogásokra/veszekedésekre.
Egyébként arról tud valaki valamit, hogy miért kerülnek elõ az ösvényekrõl minden évben újabb és újabb üvegek? Tavaly is úgy volt, hogy rétegenként kerültek elõ, idén szintén. Ez az útvonal valami kedvelt bulihelyszín? Mert idén is az volt, hogy hol itt jártuk le valami üvegrõl a földet, hol ott. (aztán szerencsére ezek el is tûntek. Egyszer visszamentem felszedni, de addigra felszívódtak a cserepek).
Észrevettétek mennyi minden hevert a pályán? Láttunk kulacsot, kesztyût (gondolom az nem az ember kezérõl esett le), villogót, szemcsit, nyeregtáskát. Természetesen ezek még az üvegcserepeknél is gyorsabban tûntek el!
Írta 2006. szeptember 17. - 22:02
Viszont sok olyan szakasz volt ahol nem lehetett elõzni, mert keskeny volt az út.Szerintem ez a téma tavaly egyértelmûen túl lett reagálva. Egy tök amatõrnek egy 50 centis elõzés, ami nekem pl tágas, s még "szólni sem kéne" kategória, lehet, hogy "bokorba lökés"-nek felel meg. De most nagyon figyeltem erre, s velem is nagyon figyelmesek voltak, nem volt gond. (jelentõs)
Ez a pálya legalább gyors. De tényleg nem nehéz, s hol van benne a mászás? Nagyon hiányoltam egy jó kis felfelét.
Aki gyorsabb volt tõlem annak mindig mondtam honnan elõzhet, és ez a korrekt.:scared:
Írta 2006. szeptember 17. - 21:41
A pálya nekem már kezd nem tetszeni, mert holt uncsi, ráadásul jövõre max. olyan változtatásokra lehet számítani, hogy meg lesz fordítva a menet (tök fincsi lesz a sziklás, oldaldõléses mászás fölfelé ). Ezen a téren tehát semmi kilátásunk nincsen.
A zuhogó esõben is menõknek minden elismerésem!
Kimegyünk a jövõ hónapban 1 bobcat-el és megdolgozzuk a terepet. Kiegyenesitjük felfelé Bár ha a mostani nagy poros lejtõn (a meredeken amelynek az egyik fele gyökeres köves, a másik meg tiszta por volt a rézsütös köves után, megmászós lesz, akkor az is egy fincsi dolog lesz.
Szerintem Dante pont arra vár
Amugy az 1 és 1/2 2 közötti zuhé olyan dagonyát csinált mint atom. Akkor volt, hogy 1 körön belül 3x zakóztam, szerencsére jó puha sárrba mindahányszor.
Írta 2006. szeptember 17. - 21:09
A pályán idén sokkal jobb volt a morál, mint tavaly, ennek nagyon örült a csapatom.
Szerintem ez a téma tavaly egyértelmûen túl lett reagálva. Egy tök amatõrnek egy 50 centis elõzés, ami nekem pl tágas, s még "szólni sem kéne" kategória, lehet, hogy "bokorba lökés"-nek felel meg. De most nagyon figyeltem erre, s velem is nagyon figyelmesek voltak, nem volt gond. (jelentõs)
Ez a pálya legalább gyors. De tényleg nem nehéz, s hol van benne a mászás? Nagyon hiányoltam egy jó kis felfelét.
Írta 2006. szeptember 17. - 20:47
Egyébként meg gratula Harangnak, idáig ez volt a legjobb szervezés (bár mondjuk az alsóörsi 24 óráson nem voltam, ám azóta mindegyiken). Végre rendes jutalmakat kaptak a dobogósok. Végre volt többféle juttatás a versenyzõknek (izotóniás ital, powerbar, ásványvíz, Redbull), de persze bõven lehetne min csiszolni még.
Pl. sajna a raguleves csupán egy lötty volt. ez csalódás volt, de a többi jó volt. A másik az alvás ellehetetlenítése, igaz én tudtam aludni, mert hoztam füldugót, ám sokakat hallottam panaszkodni. Jó, jó tudom, nem kell aludni, mert ez egy buli, de azért sokan szerettek volna!
A pálya nekem már kezd nem tetszeni, mert holt uncsi, ráadásul jövõre max. olyan változtatásokra lehet számítani, hogy meg lesz fordítva a menet (tök fincsi lesz a sziklás, oldaldõléses mászás fölfelé ). Ezen a téren tehát semmi kilátásunk nincsen.
A pályán idén sokkal jobb volt a morál, mint tavaly, ennek nagyon örült a csapatom.
A zuhogó esõben is menõknek minden elismerésem!
Írta 2006. szeptember 17. - 20:13
A helyi büféhez meg csak annyit hogy lehet vmi drága, mert az eladóknak is meg kell élniük vmibõl, de az hogy egy kalóriapusztító versenyen kiszúrják az ember szemét egy madármennyiségû adaggal az vérlázító.... (lásd pl rántotta adag....) Csak azért nem szóltam be az eladónak mert reggelre olyan rekedt lettem, hogy fájt a beszéd :-D
just go, go, never stop and never think..."
Írta 2006. szeptember 17. - 19:32
Írta 2006. szeptember 17. - 19:13
na végiglapoztam de nem találtam meg magam:( de pár ismerõst igen.Sziasztok! Pár kép: http://kep.tar.hu/csikesz/50370272#2
:bananadanén oldalam:bananadan