Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Köszi Unit!

Gratulálok a helyezésedhez. :clap:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha helyezésre hajtasz, nyilván futni kell, mert egy lassabb kör is legalább KÖR. De ezt a visszafordulást engedni kellene. (vagy kiállást)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

WRC

WRC

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

én csak nézõ voltam, de a páromék csapatából 3 embernek is volt defektje és abból csak egyet engedtek visszafordulni (detto elsõ 20 méteren...),a másik kettõ végigfutotta, ebbõl az egyik lány volt.

Nem tudom ezeket a büntiket mi alapján szabták ki, mert szerintem sem volt semmi értelme. Ugyanis "vagy észrevette vagy nem" alapon nem fair és nem is lehet büntetni. Mi például háromszor is rászolgáltunk volna... 1x bent a pályán "depóztunk" mert megsérült a társunk(végül is a kör nem lett rövidebb) 2x meg hajnalban jött vissza az emberkénk a sátorba defektel és ott cseréltünk.(bár a kört focipálya kijáratnál kezdtük újra, lehet hogy jobban járunk, ha végig sétált volna vele) Nem kaptunk semmi büntit, mert nem láttak???????????
(elnézést kérek azoktól a csapatoktól akiket ez által megelõztünk, és igy a 326 helyen végezhettünk :-))

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

én csak nézõ voltam, de a páromék csapatából 3 embernek is volt defektje és abból csak egyet engedtek visszafordulni (detto elsõ 20 méteren...),a másik kettõ végigfutotta, ebbõl az egyik lány volt.

Wow. ez durva, errõl nem tudtam, hogy volt. Én is láttam egy srácot, aki az elsõ 100 méteren deffektelet el, miután megelõzött. n azt tanácsoltam neki, hogy inkább visszafelé menjen. Nem tom hogy döntött végül.

ami nagyon durva. Hajanlban utolértem egy srácot, vagy õ engem már nem tom pontosan, akinek láncszakadása volt. Az egy dolog, hogy lefelé majdnem gyorsabb volt, mint én, de hogy gyorsabban futott felfelé bringával, mint ahogy én tekerek, az azért nem sámli (no persze én marha lassú vagyok setétben ( is ;) ).

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

vicuszka0616

vicuszka0616

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na, kicsit ON akkor. Engem pl felháborított, hogy kaptak csapatok (huhh, minket nem vettek észre...) BÜNTETÕT, ha visszajöttek egy körtõl. Ez szerintem nem világkupafutam xc-ben, nehommá' elvárjuk egy amatõrtõl, hogy majd 4 kilómétert fog a sárban futni bringával a vállán, csak mert eldefektelt az elsõ 20 méteren! Ha visszajön, a kört már úgyis bukta a csapat, az nem elég büntetés? MI a francnak kell még szerencsétlent végigküldeni?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
http://www.championc...TB24hAbsKat.htm

WRC

WRC

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

Francinak igaza van, a cigi és a sport nem összeegyezhetõ nálam sem. Ha valaki szeret bringázni akkor az életformaként mûveli ezt, és akkor nem cigizik. Aki meg vagánykodásból vagy divatból, az meg pöfékel szerintem.

Ez a cigi téma szépen megosztja a népet, de nem kellene általánosítani... nekem az egyik csapat társam pl, erõs dohányos, meg sörözik is, meg nagy a hangja is. Ráadásul csak "vagánykodásból meg divatból teker". néha tényleg rászóltam, hogy maradjon a cigijével a sátrunk alatt, viszont van egy érdekes tulajdonsága: keresi a lehetõséget, hogy segítsen másokon. Ha elesnél,Õ nem csak oda vakkant, hogy minden OK? hanem meg is áll és hakell-hanem ott lesz veled addíg amig újra el nem indulsz és odaadja neked a uccsó csepp vizét, ha a Tied elfolyt. Most például rányomta egy tök idegenre a saját sisakját mert azon 2 fejlámpa volt, a másiknak meg egy se...lehettél volna Te is... szóval egy kiálhatatlan bunkó cigis pasas, nem sportember, csak EMBER!!!!!
Ezt tényleg csak azért, hogy nem minden bagós fújja az arcunkba a füstöt.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Ezt tényleg túl gyorsan olvastam:) De sajna nem akarok elnézõbb lenni...és az egészséges emberek legnagyobb része sem...

Akkor én most szélsõségesen elítélõ leszek minden nem elég figyelmesen olvasóval ;).
Amúgy általában úgy hisszük, hogy az a többség, amihez mi magunk tartozunk. (sorry, hogy szakmázok (kacsint) ). No de legyünk végre ON :).

Emlékszik még valak, hogy tavaly mikor kerültek fel az eredmények?

evvagyokén

TÉGY!

vicuszka0616

vicuszka0616

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

nincsen valakinek éjszakai képe az 56B versenyzõrõl??? fénycsíkokkal díszített volt a bicója. Láttam, hogy sokan fényképezték, de egyik albumban sem találtam olyan képet, ahol ez látszik. Ha találtok ilyet, akkor a

balinteva0616@yahoo.de

címre kérném!
köszi!

bocsi, de tényleg fontos, ha valaki emlékezne rá!

vicuszka0616

vicuszka0616

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
tényleg nem a dohányzással van a probléma, hanem azzal, ahogy csinálja az ember...
nem a magam fényezésére (én is dohányos vagyok), de én vagy a közönségnek fenntartott lelátón cigiztem, vagy a nõi zuhanyzónál, ahol messze vannak a bringások.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Valóban alaphibát vétettél ;)
A dohányzókra céloztam, mint MÁSokra ;)

Ezt tényleg túl gyorsan olvastam:) De sajna nem akarok elnézõbb lenni...és az egészséges emberek legnagyobb része sem...

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Ez az alap hiba...nem a nem dohányzók a MÁSAK....

Valóban alaphibát vétettél ;)
A dohányzókra céloztam, mint MÁSokra ;)

evvagyokén

TÉGY!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Nem értek vele egyet, hogy csak életformaként lehet bringázni, és az öszes többi bringán ülõ kapja be. Persze ez a topik nem ennek a megvitatására való ;). De eljön majd a nap, amikor talán korosabbak és elnézõbbek lesztek a másságokkal ;). Talán nem jön el.

Ez az alap hiba...nem a nem dohányzók a MÁSAK....és tudom, hogy a korral hülyül az ember, de nem kell túlzásba vinni...

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Francinak igaza van, a cigi és a sport nem összeegyezhetõ nálam sem. Ha valaki szeret bringázni akkor az életformaként mûveli ezt, és akkor nem cigizik. Aki meg vagánykodásból vagy divatból, az meg pöfékel szerintem.

Nem értek vele egyet, hogy csak életformaként lehet bringázni, és az öszes többi bringán ülõ kapja be. Persze ez a topik nem ennek a megvitatására való ;). De eljön majd a nap, amikor talán korosabbak és elnézõbbek lesztek a másságokkal ;). Talán nem jön el.

evvagyokén

TÉGY!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

5 csapatból 3 dobogós lett. Azok is olyanok?
Mégis milyenek?

A stílusukra értem...dohányzás nagy hang...stb...

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás

De hát a darazsak úgy is olyanok amilyenek...

5 csapatból 3 dobogós lett. Azok is olyanok?
Mégis milyenek?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Ez így van, és nem szélsõség, ha valaki a saját egészségére akar vigyázni. Engem sem zavar, ha valaki az erdõ közepén hal bele a dohányzás ártalmaiba...de nekem ne kelljen már fõleg egy bringaversenyen ezt szagolni!
De hát a darazsak úgy is olyanok amilyenek...

vicuszka0616

vicuszka0616

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
nincsen valakinek éjszakai képe az 56B versenyzõrõl??? fénycsíkokkal díszített volt a bicója. Láttam, hogy sokan fényképezték, de egyik albumban sem találtam olyan képet, ahol ez látszik. Ha találtok ilyet, akkor a

balinteva0616@yahoo.de

címre kérném!
köszi!

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Tetszett a verseny!!!!!!
Bár 1000-nél több kép átböngészése után azt hittem, hogy ott se voltam :D
Igaz, leghosszabb ideig, a kora hajnali szakadó esõben voltam a pályán
Fényképezett valaki 1-2 óra körül?
Vasárnap délelõtt 11 óra táján a köves lefelén egy perecelésrõl nem csinált véletlenül valaki egy képet?? :D Fájdalom díjnak jól jönne! :D
Hála Pinyo-nak, azért egyszer megtaláltam magam, létezésemrõl van dokument :bananadan