Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Blazsely!
Profik voltatok, köszönjük!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Persze, csak úgy tûnt, mintha a HHH könnyebb terep lenne. A reptér, mint helyszín, mondjuk tény, hogy sok akadályba ütközne. Amikor régesrégen ott volt 24-h, akkor a reptér volt a helyszín? Bocs, ha hülyeséget kérdezek.

Hihi, nem. Akkor volt csak igazán szívás, mert 2 éven át volt a verseny helyszíne a HHH teteje. Volt is szitkozódás a résztvevõk között rendesen. Mindenki tök kifáradt, és azt el lehet mondani, hogy az a pálya aztán tényleg technikás volt, nem úgy, mint a Csillebérci.

Egyébként az én csapatomban is a focipálya után 5 méterrel defektelt el az egyik lány, és ott vissza is fordult. Ezek után vitánk támadt az elsõ helyen állókkal, miszerint õk egy hasonló esetben már végigtolták, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy ezt mi egy 20 perces leállással kompenzáljuk. Ezen a versenyen mindenki saját lelkiismeretére van bízva - vagy épp a véletlenre, hogy valaki észreveszi.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

tényleg nem a dohányzással van a probléma, hanem azzal, ahogy csinálja az ember...
nem a magam fényezésére (én is dohányos vagyok), de én vagy a közönségnek fenntartott lelátón cigiztem, vagy a nõi zuhanyzónál, ahol messze vannak a bringások.

Micsoda???Éppen a nõi zuhanyzónáááál? Akkor azt éreztem kifele jövet. Még gondoltam is rá, hogy ennyire már nem lehetek hiperérzékeny, hogy látatlanba cigizõket képzelek oda. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Persze, csak úgy tûnt, mintha a HHH könnyebb terep lenne. A reptér, mint helyszín, mondjuk tény, hogy sok akadályba ütközne. Amikor régesrégen ott volt 24-h, akkor a reptér volt a helyszín? Bocs, ha hülyeséget kérdezek.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

:lol1: Miért, azt gondolod, a HHH nem lesz technikás? Ahhoz képest ez az egész pálya egy nagy puding nulla aszfaltozott köröcske. ;) Majd körönként bekapod a "terminátort", s lehet majd visszasírni ezt a mászást!

Dante, ne idegelj, a HHH-n lehet rendezni olyan 24 órást, amitõl senki se purcanna ki. Ha csak a repteret használod fel erre a célra, akkor simán. De ez csak egy ötlet, a Harang úgyse fog helyszínt cserélni, hiszen ez a hely több szempontból is tökéletes a számára!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
A csapatsátrunk pont a legszélsõ volt, így csomó embert láttunk onnan visszafordulni, sõt volt egy kis alattomos padka, a futópálya széle, azon az elsõ órákban 10percenként ütötték fel a gumikat, sõt egy srác felnit tört, úgy ráment. A 2 csapatunknak csak 1 defekt és egy törött váltó volt technikai bibi, amúgy szerencsére megúsztuk.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

én csak nézõ voltam, de a páromék csapatából 3 embernek is volt defektje és abból csak egyet engedtek visszafordulni (detto elsõ 20 méteren...),a másik kettõ végigfutotta, ebbõl az egyik lány volt.

akkor ezek szerint engem se vettek észre mikor a focipálya végén az erdõ elsõ 5 méterérõl visszafordultam a hajtókarból kiszakadt pedálommal...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Francinak igaza van, a cigi és a sport nem összeegyezhetõ nálam sem. Ha valaki szeret bringázni akkor az életformaként mûveli ezt, és akkor nem cigizik. Aki meg vagánykodásból vagy divatból, az meg pöfékel szerintem.

na holnaptól dohányzom...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Befutónál sikeresen rámentem a padkára és orrabuktam mindenki szeme láttára:D Ha valakinek van képe errõl a manõverrõl, az linkelje be, légyszi! Kék/fekete/piros Merkapt Maraton Teames rövid mez és sárga/fekete Cratoni Tremor bukó 42-es rajtszám. Elõre is kösz!

/Fabian Cancellara/

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Sajnos lemaradtam az igazi sárdagasztásról.Pont aludtam mikor zuhogott és mire felkeltem és a csapattársaim ellenzésére elindultam,hogy életem elsõ sárdagasztásán részt vegyek már nem volt akkora sár azon a bizonyos "domboldalban visszakanyarodunk felfelé" részen. :(
Na jó utána a következõ emelkedõn cipeltem a bicajt,ami muris volt számomra. :)
Megvertek legközelebb ha végszavam az hogy "Éljen a sááár!!!" ? :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Fantasztikus verseny volt. Csapatunk nagy részének ez volt az elsõ, de tuti nem az utolsó bagolykodása. Ráadásul egy arany és egy bronzérmet is bezsebelt a Merkapt Maraton Team. Mindenki jól nyomta és végig egységes és összetartó volt a csapat. Az uccsó órát én nyomtam végig, elõtte az energiaszeletet Red Bullal öblítettem, sokan jót derültek ezen, de meglett az eredmény és az 5 perc hátrányból elég szép elõnyt szedtem össze és bronzérem lett a jutalma az egésznapos küzdelemnek.

Utólag is köszönet a szervezõknek ezért a hangulatos versenyért. Gratula mindenkinek aki elindult és végigment, fõleg a szólósok elõtt emelem meg a bukóm és természetesen Ádámnak, aki éjszaka üvegbõl húzta a Jägert, de nagy nehezen végigduruzsolta a versenyt. A búvárruha meg nagy ötlet volt:)

Jövõre veletek ugyanitt!!!

/Fabian Cancellara/

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Volt egy hülye triálos is az indulók között.
Tud valaki valamit róla? (Esetleg fénykép?)

Õ az? :)
1600x1200 a mérete ezért csak link fomájában dobom be.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Nekünk volt 1 láncszakadásunk, amit össze lett szerelve, majd újabb szakadás, majd utána racsni csere és minden ment tovább, érdekes módon defektet nem kapott senki a csapatból... :)
Jah azt elfelejtettem írni tegnap, h. jövõre is ott leszünk, az tuti... :)
MI átaludtuk az esõt, így le is csúsztunk a dobogóról, de sebaj, majd jövõre....
Az egyszeregyes csapat egyik tagjától kaptam éjjel 1 körül egy Cateye elsõlámpa adaptert, Neki köszönöm, és jövök Neki eggyel, szal ha Tbányán jár és valami problémája van, akkor nyugodtan... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nálunk is volt balhé, de hagyjuk.
Az a srác aki a legnagyobb dagonyát rendesen végignyomta, utólag azt mondta, azt élvezte a legjobban az egész versenyen.
Ilyen is van.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts

Én is mentem volna egész éjszaka gumicsere után, de délig nem bírtam volna.
Szerencsés vagy, hogy ilyen csapatban voltál, bár mindenki maga választja meg a csapatát.

Bizony, hogy szerencsés. Igaz, hogy összetettben a 97-ik helyen végeztünk, de ez volt az elsõ versenyünk, s nem arra vagyok büszke, hogy majdnem 100-adikak lettünk, hanem hogy nem adtuk fel. Ha esett tekertük (max mi is estünk), ha sár volt akkor összeszedtük utközben a gumival és máshol lenyomtuk, de mentünk és végig csináltuk. Másnap reggel már hideg váltás volt bent a sátornál, de akkor is mentünk, mégha már körönként cseréltünk akkor is. :)
Ha lehet akkor jövõre is ezzel a csapattal mennék, bár a klub ott lévõ 18 emberébõl bárkivel szivesen megismételném.
És itt is megköszönném a barátnõknek és feleségeknek akik ott voltak bátoritani és minden jóval ellátni bennünket. Mert azért a lelki támasz, egy tea, egy bundáskenyér és egy mosoly sokszor többet számit mint a vizezett RedBull. :clap:

<-videoboy->

<-videoboy->

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Volt egy hülye triálos is az indulók között.
Tud valaki valamit róla? (Esetleg fénykép?)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

MJani01: Nálunk én 2 után értem be. Akkor elég gáz volt. A skac aki váltott single speed-el ért vissza mert az elsõ váltója ugy telirakodott, amikor mondtam neki,m hogy huzzon be akkor azt mondta, megy Õ mert tetszik neki, hogy kevesen vannak, és amikor kell akkor tolja, ha kell akkor kipucolja a gumit, és jóformán reggelig kint nyomta. Ez az igazi versenyszellem. :D

Én is mentem volna egész éjszaka gumicsere után, de délig nem bírtam volna.
Szerencsés vagy, hogy ilyen csapatban voltál, bár mindenki maga választja meg a csapatát.

A sebesség mindent megold.

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
MJani01: Nálunk én 2 után értem be. Akkor elég gáz volt. A skac aki váltott single speed-el ért vissza mert az elsõ váltója ugy telirakodott, amikor mondtam neki,m hogy huzzon be akkor azt mondta, megy Õ mert tetszik neki, hogy kevesen vannak, és amikor kell akkor tolja, ha kell akkor kipucolja a gumit, és jóformán reggelig kint nyomta. Ez az igazi versenyszellem. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Számomra elég érdekesen sikerült ez a verseny, de legalább tanultam ebbõl is. A pálya szerintem jó volt, ha technikásabb lett volna akkor az egyedül versenyzõk kikészültek volna az állandó koncentrálástól. A verseny hajnal 2-ig egész jól ment, jó köröket mentünk (magunkhoz képest), az elsõ esõ is csak használt a pályának. 2-kor én voltam soron, csapattársam sárosan jött be, de azt mondta, hogy tekerhetõ, másik csapattársamnak mondtam, hogy készítse a "sárgumikat", mert én lehet, hogy nem tudok 1 körnél többet menni a speckó adrenalinokkal és miután én visszajövök menjen egy kört míg én lecserélem a gumiaimat. De nem így lett, a lejtõ után már nem forgott a hátsó kerekem, el kezdtem futni, egyébként nem volt annyira rossz a pálya csak a 1,5mm sárférõhely túl kicsi. Körbeérek sehol senki a csapatomból, kb. 15 mp múlva jön a csapattársam bicikli nélkül. Kérdezem tõle: Nem mész? Erre azt válaszolja: A többiek már elkezdtek összepakolni, megyünk haza. Mondom nekik, hogy még egy ember maradjon vagy várjanak reggelig és folytatjuk, ha kell én megyek éjszaka esõben és sárban. Azt mondták: Esik az esõ, sár van, fázunk, megyünk haza kivéve az egyikük maradt volna csak nem tudott volna mivel hazamenni, nálunk meg nem volt hely így kénytelen voltam én is feladni a versenyt, de fejben még mostanra sem sikerült.
Tanulság: csak olyanokkal indulok egy csapatban, akik elég elszántak és nem félnek egy kis esõtõl és mindenki külön kocsival jön.
Egy dolgot nem értek, úgy adták fel a versenyt, hogy igazán nagy sárban egyikük sem volt kint a pályán csak én. Egy héttel verseny elõtt már mindenkinek szóltam, hogy sáros versenyre készüljön.
Legközelebb szolóban vagy duóban indulok.

A sebesség mindent megold.

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

nem néztem végig az összes oldalt, de a hobby eredményhirdetésekrõl (hobby 3 és 5) nincs képed? Láttalalak, fotóztál... :)

Gyalogkakukk, nekem vannak képeim Hobby 3-5 eredményhirdetésrõl. Hamarosan felteszem a képeimet, ott megtalálod õket.