Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2007. September 17. - 16:41
MCPite, ígértél képeket, azokkal mi lett?
Posted 2007. September 17. - 16:38
Ja; a ló nyalja meg a meztelen szemét azoknak a m*****s s****t g**i b**i r*****k tetveknek a akik üvegcserepekkel/szilánkokkal látták el a pályát; ami eljétõl ott volt az sem hiányzott, de amit frissen kiszórtak reggel 4 helyre...
nem szórta azt senki szerintem, benne van a földben ezer éve, és a tizenezer áthaladástól most éjszaka elõkerült...
egy ideig az egyik kanyarból szedegette pár csapattársam, aztán amikor mindig új jött elõ, akkor feladták (kb 2 marékkal szedtek ki félóra alatt)
Posted 2007. September 17. - 16:33
Posted 2007. September 17. - 16:26
Ha már látás/látszás:
Ki látta még a sünit a focipályánál?
Messzebbrõl mászó kõnek tituláltam, mondván már nem vagyok magamnál, aztán jöttem rá, hogy süni xD
Én valami kigyóba/siklóba futottam bele a köves gyökeres kapaszkodó utáni lejtõ aljánál, ahol a hosszu kapaszkodó kezdõdött. Épp csak megláttam, hogy tekereg (nem volt valami nagy) de nem akartam megtaposni, ezért félrehuztam a kormányt és kicsit a susnyáson átvágva kerültem ki (remélem ott nem tapostam agyon másik 6ot) :scratchhe .
Szal ha valaki netalán Smart Sam mintás siklókra bukkana a Budai hegységben akkor azoknak a származási helye a Csillebérci térség lesz.
Posted 2007. September 17. - 16:19
Egyébként Balu1 lámpáit én is csak dícsérni tudom, baromi jókat készít. Aki nála vásárolt az még sose panaszkodott, viszont nem fogyott ki a dícséretekbõl.
Hát igen. Nem szabad CatEye lámpákat használni, meg drágán adják és sz@rt se világít. Balu viszont mindig naprakész...
Posted 2007. September 17. - 16:16
Posted 2007. September 17. - 16:15
Messzebbrõl mászó kõnek tituláltam, mondván már nem vagyok magamnál, aztán jöttem rá, hogy süni xD
Ééés, kimozogtad? :evil:
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. September 17. - 16:13
Ha már látás/látszás:
Posted 2007. September 17. - 16:12
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. September 17. - 16:12
http://public.fotki....sPeti/24h_2007/
fényvisszaverõ a ruhán tök jó (jó volt követni), egyszer jött egy srác velem (mögöttem) egy fél körön át, aztán a végén megjegyezte, hogy tök jó a fényvisszaverõm a gatyámon
Posted 2007. September 17. - 16:10
Posted 2007. September 17. - 16:01
Hihi , mégegy kérés lenne:
Az ég szerelmére, a stroboszkóp hatással mûködõ hátsó lámpákat KÉÉÉÉÉRLEK kapcsoljátok már folyamatos fénybe, totál behipnotizál már az éjszaka közepén. A szervezõk ezt nyomatékosan, szabályban is rögzíthetnék. (pl kötelezõ a folyamatos fény) Bizisten, kivilágítatlanul kevésbé veszélyes.
Egyetértek. Egyrészt összezavarja a látásodat, másrészt a pályát se látod olyan jól, hogy merre megy...
Voltak olyanok is, akiknek meg semmi hátsó világításuk nem volt vagy éppen 1 fehér LED!!!
Posted 2007. September 17. - 16:01
Volt olyan aki szólt, hogy jobbról, majd mire lehuzódtam volna akkor értünk pont a tuskóhoz, épp csak viszatudtam hozni a gépet, hogy ne kapjam telibe. Szóltam, hog bocs majd gyorsan lehuzódtam hog elengedjem "Semmi gond, kösz!" volt a válasz. Egyébként nagyon sokan megköszönték, ami tényleg jól esik még a magamfajta amatõrnek is ha ki kell menni az ideális ivrõl, hogy elengedje az embert.
Posted 2007. September 17. - 15:56
Ne már! Jobb oldalról Ágié volt a 2.sátor, balról meg a Krisztié... Szal hogy is van ez? Más lányra nem emlékszem a közelbõl, csak arra, akit oly rútul elcsaptak. Õ meg a Robiékhoz tartozott. Ez az egész ügy már kezd idegesítõ lenni (persze + értelemben), hogyhogy nem dumáltunk már???
Ti ott voltatok a fordulóban, mi meg még tovább lefelé, a köépület felé, kb. a 3. sátorhelyen. Szóval tényleg majdnem szomszédok voltunk.
Posted 2007. September 17. - 15:52
Figyi, ezt Ádám sötétedéskor vagy százszor bemondta, a saját fülemmel hallottam. Ha valaki erre nem reagál és ezek után is villogó fénnyel megy a versenyen, szerinted mit kellene tenniük a szervezõknek?! Max bottal agyonütni a süketeketHihi , mégegy kérés lenne:
Az ég szerelmére, a stroboszkóp hatással mûködõ hátsó lámpákat KÉÉÉÉÉRLEK kapcsoljátok már folyamatos fénybe, totál behipnotizál már az éjszaka közepén. A szervezõk ezt nyomatékosan, szabályban is rögzíthetnék. (pl kötelezõ a folyamatos fény) Bizisten, kivilágítatlanul kevésbé veszélyes.
www.szaguldoviragok.hu
Posted 2007. September 17. - 15:51
Szerintem ez azért nem szép dolog, inkább a balról-jobbról jövök, az sportszerûbb elõzés.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. September 17. - 15:49
Posted 2007. September 17. - 15:46
Nem tudom ki írta, de meg lehetett különböztetni a solo/duó emberkéket, más színû rajtszámmal voltunk. A duó konkrétan majdnemzöld volt
Jóóó volt ez nagyon. A szomszédságnak is örültem, Hozéék meg a Virágok, elit környék
Ja, arról nem is szólva, hogy ha nincs a help a tárcsaféknél, kb. el se tudtam volna indulni.
"-Alex, engedelmeddel balról mennék el."
-Csak természetesen!"
Azért hallottam ilyet is
Posted 2007. September 17. - 15:46
Kár, hogy nem tudtam elindulni, de így nézõként is jólesett.
Biztos perverz vagyok, de azok az egyéni/duo arcok - Dante,PTamás téged is láttalak- akiket vasárnap a vége felé láttam, húúúúú, nanekemazazigazi!!!
Posted 2007. September 17. - 15:39
most is kettõ sátorra voltatok egymástól
Ne már! Jobb oldalról Ágié volt a 2.sátor, balról meg a Krisztié... Szal hogy is van ez? Más lányra nem emlékszem a közelbõl, csak arra, akit oly rútul elcsaptak. Õ meg a Robiékhoz tartozott. Ez az egész ügy már kezd idegesítõ lenni (persze + értelemben), hogyhogy nem dumáltunk már???