Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Valaha talán üveggyár állt ezen a helyen. Minden évben ilyen üveges lesz a pálya egy idõ múlva.

MCPite, ígértél képeket, azokkal mi lett? ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Ja; a ló nyalja meg a meztelen szemét azoknak a m*****s s****t g**i b**i r*****k tetveknek a akik üvegcserepekkel/szilánkokkal látták el a pályát; ami eljétõl ott volt az sem hiányzott, de amit frissen kiszórtak reggel 4 helyre...

nem szórta azt senki szerintem, benne van a földben ezer éve, és a tizenezer áthaladástól most éjszaka elõkerült...
egy ideig az egyik kanyarból szedegette pár csapattársam, aztán amikor mindig új jött elõ, akkor feladták (kb 2 marékkal szedtek ki félóra alatt)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
A sátrunk mellett meg egész éjjel süni neszezett. Csapattársam látott valami szétnyomott rágcsálót a pályán éjszaka, és több helyen egy csomó madártollat, ami szintén éjjel került oda. A tollakat egyébként én is láttam...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts

Ha már látás/látszás:

Ki látta még a sünit a focipályánál? :D
Messzebbrõl mászó kõnek tituláltam, mondván már nem vagyok magamnál, aztán jöttem rá, hogy süni xD

Én valami kigyóba/siklóba futottam bele a köves gyökeres kapaszkodó utáni lejtõ aljánál, ahol a hosszu kapaszkodó kezdõdött. Épp csak megláttam, hogy tekereg (nem volt valami nagy) de nem akartam megtaposni, ezért félrehuztam a kormányt és kicsit a susnyáson átvágva kerültem ki (remélem ott nem tapostam agyon másik 6ot) :scratchhe .
Szal ha valaki netalán Smart Sam mintás siklókra bukkana a Budai hegységben akkor azoknak a származási helye a Csillebérci térség lesz.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 posts

Egyébként Balu1 lámpáit én is csak dícsérni tudom, baromi jókat készít. Aki nála vásárolt az még sose panaszkodott, viszont nem fogyott ki a dícséretekbõl.

Hát igen. Nem szabad CatEye lámpákat használni, meg drágán adják és sz@rt se világít. Balu viszont mindig naprakész... :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hacsak nincs olyan szar lámpád, hogy emiatt ne láss semmit. Bár ha valaki elõtted egy fej- vagy kormány lámpával világít, azt még akkor is muszáj észrevenned, ha szar a lámpád. Egyébként Balu1 lámpáit én is csak dícsérni tudom, baromi jókat készít. Aki nála vásárolt az még sose panaszkodott, viszont nem fogyott ki a dícséretekbõl.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Messzebbrõl mászó kõnek tituláltam, mondván már nem vagyok magamnál, aztán jöttem rá, hogy süni xD

Ééés, kimozogtad? :D :evil:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
énisénisénis. hirtelen irányváltoztatásra kényszerített...

Ha már látás/látszás:

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Ha már látás/látszás:

White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
képek (nem sok, nem túl jó, de a verseny hevében nem volt erõm fotózni :)):
http://public.fotki....sPeti/24h_2007/

fényvisszaverõ a ruhán tök jó (jó volt követni), egyszer jött egy srác velem (mögöttem) egy fél körön át, aztán a végén megjegyezte, hogy tök jó a fényvisszaverõm a gatyámon :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A "semmi" szvsz nem gáz, kb a ruhák 99%-a fényvisszaverõ csíkokkal kiegészített volt, tökre látszódott mindenki.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 posts

Hihi :D, mégegy kérés lenne:
Az ég szerelmére, a stroboszkóp hatással mûködõ hátsó lámpákat KÉÉÉÉÉRLEK kapcsoljátok már folyamatos fénybe, totál behipnotizál már az éjszaka közepén. A szervezõk ezt nyomatékosan, szabályban is rögzíthetnék. (pl kötelezõ a folyamatos fény) Bizisten, kivilágítatlanul kevésbé veszélyes.

Egyetértek. Egyrészt összezavarja a látásodat, másrészt a pályát se látod olyan jól, hogy merre megy...

Voltak olyanok is, akiknek meg semmi hátsó világításuk nem volt vagy éppen 1 fehér LED!!!

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
mi az ideális nyomvonal ott ahol fák szegélyezik az utat mindkét oldalról? s 1 nyomtáv van?
Volt olyan aki szólt, hogy jobbról, majd mire lehuzódtam volna akkor értünk pont a tuskóhoz, épp csak viszatudtam hozni a gépet, hogy ne kapjam telibe. Szóltam, hog bocs majd gyorsan lehuzódtam hog elengedjem "Semmi gond, kösz!" volt a válasz. Egyébként nagyon sokan megköszönték, ami tényleg jól esik még a magamfajta amatõrnek is ha ki kell menni az ideális ivrõl, hogy elengedje az embert.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Ne már! Jobb oldalról Ágié volt a 2.sátor, balról meg a Krisztié...:) Szal hogy is van ez? Más lányra nem emlékszem a közelbõl, csak arra, akit oly rútul elcsaptak. Õ meg a Robiékhoz tartozott. Ez az egész ügy már kezd idegesítõ lenni (persze + értelemben), hogyhogy nem dumáltunk már???

Ti ott voltatok a fordulóban, mi meg még tovább lefelé, a köépület felé, kb. a 3. sátorhelyen. Szóval tényleg majdnem szomszédok voltunk. :)
Jónást várják a halban!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Az ég szerelmére, a stroboszkóp hatással mûködõ hátsó lámpákat KÉÉÉÉÉRLEK kapcsoljátok már folyamatos fénybe, totál behipnotizál már az éjszaka közepén. A szervezõk ezt nyomatékosan, szabályban is rögzíthetnék. (pl kötelezõ a folyamatos fény) Bizisten, kivilágítatlanul kevésbé veszélyes.

Figyi, ezt Ádám sötétedéskor vagy százszor bemondta, a saját fülemmel hallottam. Ha valaki erre nem reagál és ezek után is villogó fénnyel megy a versenyen, szerinted mit kellene tenniük a szervezõknek?! Max bottal agyonütni a süketeket :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
A "pálya" azt jelenti, hogy "engedj el az ideális nyomvonalon", nem? Azaz állj félre, amerre tudsz.

Szerintem ez azért nem szép dolog, inkább a balról-jobbról jövök, az sportszerûbb elõzés.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Valszeg enyém volt a 24H-s legpinduribb átlagsebessége, szóval volt alkalmam átélni elõzéseket, és szerintem egész kultúrált volt az emberek nagy része, sõt! Ált. igyekeztem elõre félreállni, és hagyni helyet, ilyenkor sokakból kibukott olyan, hogy "köszönöm", de ha kérniük kellett, akkor is gyakran kaptam ilyet :) Össz. talán két gázosabb élményem volt, egyszer egy balos kanyar abszolút külsõ ívén mentem, a kerítésnél, ami után jött a balra kerülendõ fa, és ott kiabált egy srác, h jobbról, én meg hiába kiabáltam vissza, h gyere inkább balról, mert mondjuk ott üres a tér, azért richtig belémrongyolt :P A másik meg reggel felé, mikor már nem bírtam egy lábbal kitekerni a kerítésen kívül a dupla S kanyarosnak azt a rövid, meredek emelkedõjét, és rendre leszálltam tolni, volt azért pár megvetõ "mit keresel itt a pályán csirke hobbista" jellegû horkantás.. :P

Nem tudom ki írta, de meg lehetett különböztetni a solo/duó emberkéket, más színû rajtszámmal voltunk. A duó konkrétan majdnemzöld volt :)

Jóóó volt ez nagyon. A szomszédságnak is örültem, Hozéék meg a Virágok, elit környék :)
Ja, arról nem is szólva, hogy ha nincs a help a tárcsaféknél, kb. el se tudtam volna indulni.

"-Alex, engedelmeddel balról mennék el."
-Csak természetesen!"

Azért hallottam ilyet is :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Tényleg kemény volt. Amikor szombat este kimentem már sötét volt, és nem is vittem lámpát, szóval elég furcsa volt hogy hol fényben kellett menni, hol meg sötétben. Akit tudtam elengedtem, és igyekeztem nem akadályozni senkit. Nekem senki nem szólt be, kajagyegyet nem is kaptam. Ádám olyan volt amilyen szokott: nemnormális. Jó ez a happening és annak is kell hogy maradjon!

Kár, hogy nem tudtam elindulni, de így nézõként is jólesett.

Biztos perverz vagyok, de azok az egyéni/duo arcok - Dante,PTamás téged is láttalak- akiket vasárnap a vége felé láttam, húúúúú, nanekemazazigazi!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

most is kettõ sátorra voltatok egymástól

Ne már! Jobb oldalról Ágié volt a 2.sátor, balról meg a Krisztié...:) Szal hogy is van ez? Más lányra nem emlékszem a közelbõl, csak arra, akit oly rútul elcsaptak. Õ meg a Robiékhoz tartozott. Ez az egész ügy már kezd idegesítõ lenni (persze + értelemben), hogyhogy nem dumáltunk már???