MCPite, ígértél képeket, azokkal mi lett?

Ja; a ló nyalja meg a meztelen szemét azoknak a m*****s s****t g**i b**i r*****k tetveknek a akik üvegcserepekkel/szilánkokkal látták el a pályát; ami eljétõl ott volt az sem hiányzott, de amit frissen kiszórtak reggel 4 helyre...
Ha már látás/látszás:
Ki látta még a sünit a focipályánál?
Messzebbrõl mászó kõnek tituláltam, mondván már nem vagyok magamnál, aztán jöttem rá, hogy süni xD
Egyébként Balu1 lámpáit én is csak dícsérni tudom, baromi jókat készít. Aki nála vásárolt az még sose panaszkodott, viszont nem fogyott ki a dícséretekbõl.
Messzebbrõl mászó kõnek tituláltam, mondván már nem vagyok magamnál, aztán jöttem rá, hogy süni xD
Ha már látás/látszás:
Hihi
, mégegy kérés lenne:
Az ég szerelmére, a stroboszkóp hatással mûködõ hátsó lámpákat KÉÉÉÉÉRLEK kapcsoljátok már folyamatos fénybe, totál behipnotizál már az éjszaka közepén. A szervezõk ezt nyomatékosan, szabályban is rögzíthetnék. (pl kötelezõ a folyamatos fény) Bizisten, kivilágítatlanul kevésbé veszélyes.
Ne már! Jobb oldalról Ágié volt a 2.sátor, balról meg a Krisztié...
Szal hogy is van ez? Más lányra nem emlékszem a közelbõl, csak arra, akit oly rútul elcsaptak. Õ meg a Robiékhoz tartozott. Ez az egész ügy már kezd idegesítõ lenni (persze + értelemben), hogyhogy nem dumáltunk már???
Figyi, ezt Ádám sötétedéskor vagy százszor bemondta, a saját fülemmel hallottam. Ha valaki erre nem reagál és ezek után is villogó fénnyel megy a versenyen, szerinted mit kellene tenniük a szervezõknek?! Max bottal agyonütni a süketeketHihi
, mégegy kérés lenne:
Az ég szerelmére, a stroboszkóp hatással mûködõ hátsó lámpákat KÉÉÉÉÉRLEK kapcsoljátok már folyamatos fénybe, totál behipnotizál már az éjszaka közepén. A szervezõk ezt nyomatékosan, szabályban is rögzíthetnék. (pl kötelezõ a folyamatos fény) Bizisten, kivilágítatlanul kevésbé veszélyes.
most is kettõ sátorra voltatok egymástól