Nah, ennyi hsz elolvasása után én is kényszert érzek, hogy írjak valamit
Úgy összességébe tetszett az egész, jobban mint a tavalyi. Mi hobby 150 év alattiban mentünk, és sajnos csak az 5.-ek lettünk, 104 körrel
Maga a pálya nagyon tetszett kivéve az utolsó részén azt az iszonyat huplisat, mert ott se leülni, se tekerni nem lehetett, csak rázkódtam a biciklin:D
a pálya azért is jobb volt, mert szerintem jobban, több helyen lehetett elõzni, csak néha volt, hogy több percig nem volt rá lehetõségem, de amikor valakinek szóétam hogy jönnék innen vagy onnan, mindig mindenki félreállt és elengedett
én általában akkor köszöntem meg, ha viszonylag nehezebb, szûk szakaszon volt, tehát neki is kicsit a susnyásba kellett mennie. Az elõzésekkel kapcsolatban közvetlen 1, közvetetten is 1 problémám volt:
közvetlen: a végén, mielõtt kijöttünk volna az aszfaltra, a huplis felfele tekerõs résznél jóval gyorsabb voltam mint egy elõttem lévõ hölgy, mondtam neki, hogy jobb, mert igencsak bal oldalt ment, így elindultam mert volt hely, és egybõl bejött elém a jobb oldali részre a pályának... egy kicsit idegesített dehát mondom bárkivel megesik hogy épp felcseréli a két kezét, velem is elõfordult h rossz fele mentem. (természetesen valami ilyesmi hangot adtam ki: cajjömmhmmmm) erre a hölgy aztmondta: balról egyszerûbb lett volna jönni, de nem is szóltam.... egy kicsit felment az agyvizem, mert mégcsak nem is halkan mondtam, de már nem volt erõm visszaszolni... inkább ismerje be, és kérjen bocsánatot, vagy nemtommi, mert velem is volt ilyen, mikor engem elõztek, 3x is bocsánatot kértem, mert tudom milyen szar
a közvetett: egy tag engem megelõzött, ezzel nem volt probléma, de annyira vérprofinak érezte magát, hogy belsõ íven kis helyen akart megelõzni egy másik tagot, egy kicsit gyorsabb szakaszba, az elsõ kerekével a másik hátsó kerekébe akadt, és elestek mindketten, a vérpofi mondta: bocsi, és elhúzott.... nemhinném hogy ennyire sietõs lenne, mégcsak cube-os se volt xD
a cube-osokkal kapcsolatban: a fele ilyen-a másikfele olyan. volt aki a leglehetetlenebb részen akart elõzni, nem is szólt, nem sikerült neki és hümmögött mögöttem, de volt aki kb 2 percig ment mögöttem, mert nem akart paraszt lenni, hanem olyan helyen akart gondolom elõzni, ahol nemcsak neki a jó...
egyik haverom csapattársa elég durván megsérült: fél pofája véres lett, másikfele feldagadt, naggyából így jellemezném: jééé E.T., vagy Jeti?
elég durva volt, de sajnos nem tudjuk biztosan, hol mibe esett mert agyrázkódása volt, és nem is emlékezett arra a körre... de elvileg vagy fába ment, vagy a dh-s szakaszon zakózott, vagy a letörésnél esett egy nagyot
a csapatba amiben voltam nagyon jó volt, csak az zavart, hogy én voltam a legbénább:D
a legrendezettebb környezetben voltam, mint Ádám is megmondta:D (Hegyimazsolák), egyik tag hozott kis páleszt, pár üveggel, és mindenkit le akart itatni:Dodament a 14 éves haveromhoz és õt is szépen megkínálta:) aztán mikor rá került a sor a tekerésben délután már jókedvûen tekert xD
egyszer majdnem megcuppantottam egy fát az egyik kanyarba, kicsit el is találtam a bikaszarvammal, meg a vállammal, de szerencsére semi komoly mert kb 15-el mentem, csak inkább megijedtem:)
Az árammal kapcsolatban: többször is el lett mondva hogy a nagy teljesítményû dolgokat ne dugja be a hálózatba! Aki meg berakta magára vessen, és szégyellje magát hogy ezért másnak nem volt árama!
A rendezés jó volt, a kajajegyet nem is váltottam be, kb vasárnap 2 fele jutott eszembe hogy ilyen is van:D a pályából viszont az utolsó kis szakaszt ki lehetett volna hagyni, mert szétrázta igencsak a seggem, meg az már nem olyan dolog, hogy terep, meg ilyenek... mert az már kicsit húzós volt, hogy20 centinként 10 centi ide-oda szintkülönbség, és állnak ki a kis szivatós facsonkok.
Amit hiányoltam, és tavaly megvolt: a gyökerek, kiállõ kövek befestése ilyen rikító színnel, hogy éjszaka könnyebben észre lehessen venni az ilyen nehézségeket
lámpák: szerencsére villogó hátsólámpájóval nem találkoztam, pedig 2 órát tekertem a sötétben. De viszont nagyon sok emberrel találkoztam akinek nem volt egyáltalán hátsó lámpája, és volt hogy majdnem nekimentem egy ilyennek, de láttam jópár embert akinek se elõl se hátul semmi lámpája nem volt.... én kizártam volna az ilyet a versenybõl....
Nekem Ádámmal semmi bajom nincs, szerinte jó szövegeket, sztorikat szokott mondani, van ízlése is a zenékkel kapcsolatban, ugyhogy ez jó volt, de a délelõtti órákban hiányoltam:D csodálkoztam is hogy nem õ van ott
összességében jó volt, szerencsére csak egyszer az egyik csapattársamnak volt defektje a kör végén, senkinek se lett semmi baja nálunk, ugyhogy úgy érzem jó volt:D
mod: hupszi, egy kicsit sok lett, aki képes végigolvasni, minden tiszteletem!