Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

Ha már látás/látszás:

Ki látta még a sünit a focipályánál? :D
Messzebbrõl mászó kõnek tituláltam, mondván már nem vagyok magamnál, aztán jöttem rá, hogy süni xD

Én láttam a sünit, még hátra is szóltam, hogy vigyázat süni :)

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Nem tudom ki írta, de meg lehetett különböztetni a solo/duó emberkéket, más színû rajtszámmal voltunk. A duó konkrétan majdnemzöld volt :)

"-Alex, engedelmeddel balról mennék el."
-Csak természetesen!"

Azért hallottam ilyet is :)

Én írtam. Nem volt semmi baj a rajtszám színével, csak mikor hátulról elõz az ember, akkor nem annyira a másik rajtszámát, mint inkább a hátát látja :) legalábbis nálam így mûködött :)

Amúgy egyszer egy kísértetiesen hasonló párbeszéd volt köztem és Alex között is...
...innentõl nyélen!

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

... egyik tag hozott kis páleszt, pár üveggel, és mindenkit le akart itatni:Dodament a 14 éves haveromhoz és õt is szépen megkínálta:) aztán mikor rá került a sor a tekerésben délután már jókedvûen tekert

Én ugyan nem ittam belõle, mert anélkül is mindíg jókedvûen tekerek :) valamint gyorsan és ügyesen :)

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Sziasztok!
Tetszett a verseny, jó volt a pálya, szerintem nem volt semmi gond vele...

én Voltam!

...
De akkor nagyon csendben voltál, (vasárnap 11 körül) mert a Harang vitte a szót, és nagyon elszállt, mert olyat mondott hogy a Cube-os csapat több mint 50 EZER KILOMÉTERREL áll nyerésre :D
És ezt többször is elmondta...!

KÉPEK VANNAK
Vasárnap 10-12-ig aki a pályán volt keresheti magát!!!
http://www.mtbpics.extra.hu

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
gyerkek...

-megint sikerült megríkatni...
-csak a Dévényi nem lesz...
-engem nem úsztok meg...
-ráb.sztatok...

:)

-köszönöm

...én is szeretlek benneteket...

...egy ingyen 'öli nektek...ala Richi on Konafest...

...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Nah, ennyi hsz elolvasása után én is kényszert érzek, hogy írjak valamit

Úgy összességébe tetszett az egész, jobban mint a tavalyi. Mi hobby 150 év alattiban mentünk, és sajnos csak az 5.-ek lettünk, 104 körrel
Maga a pálya nagyon tetszett kivéve az utolsó részén azt az iszonyat huplisat, mert ott se leülni, se tekerni nem lehetett, csak rázkódtam a biciklin:D
a pálya azért is jobb volt, mert szerintem jobban, több helyen lehetett elõzni, csak néha volt, hogy több percig nem volt rá lehetõségem, de amikor valakinek szóétam hogy jönnék innen vagy onnan, mindig mindenki félreállt és elengedett
én általában akkor köszöntem meg, ha viszonylag nehezebb, szûk szakaszon volt, tehát neki is kicsit a susnyásba kellett mennie. Az elõzésekkel kapcsolatban közvetlen 1, közvetetten is 1 problémám volt:
közvetlen: a végén, mielõtt kijöttünk volna az aszfaltra, a huplis felfele tekerõs résznél jóval gyorsabb voltam mint egy elõttem lévõ hölgy, mondtam neki, hogy jobb, mert igencsak bal oldalt ment, így elindultam mert volt hely, és egybõl bejött elém a jobb oldali részre a pályának... egy kicsit idegesített dehát mondom bárkivel megesik hogy épp felcseréli a két kezét, velem is elõfordult h rossz fele mentem. (természetesen valami ilyesmi hangot adtam ki: cajjömmhmmmm) erre a hölgy aztmondta: balról egyszerûbb lett volna jönni, de nem is szóltam.... egy kicsit felment az agyvizem, mert mégcsak nem is halkan mondtam, de már nem volt erõm visszaszolni... inkább ismerje be, és kérjen bocsánatot, vagy nemtommi, mert velem is volt ilyen, mikor engem elõztek, 3x is bocsánatot kértem, mert tudom milyen szar
a közvetett: egy tag engem megelõzött, ezzel nem volt probléma, de annyira vérprofinak érezte magát, hogy belsõ íven kis helyen akart megelõzni egy másik tagot, egy kicsit gyorsabb szakaszba, az elsõ kerekével a másik hátsó kerekébe akadt, és elestek mindketten, a vérpofi mondta: bocsi, és elhúzott.... nemhinném hogy ennyire sietõs lenne, mégcsak cube-os se volt xD

a cube-osokkal kapcsolatban: a fele ilyen-a másikfele olyan. volt aki a leglehetetlenebb részen akart elõzni, nem is szólt, nem sikerült neki és hümmögött mögöttem, de volt aki kb 2 percig ment mögöttem, mert nem akart paraszt lenni, hanem olyan helyen akart gondolom elõzni, ahol nemcsak neki a jó...

egyik haverom csapattársa elég durván megsérült: fél pofája véres lett, másikfele feldagadt, naggyából így jellemezném: jééé E.T., vagy Jeti?:D
elég durva volt, de sajnos nem tudjuk biztosan, hol mibe esett mert agyrázkódása volt, és nem is emlékezett arra a körre... de elvileg vagy fába ment, vagy a dh-s szakaszon zakózott, vagy a letörésnél esett egy nagyot

a csapatba amiben voltam nagyon jó volt, csak az zavart, hogy én voltam a legbénább:D
a legrendezettebb környezetben voltam, mint Ádám is megmondta:D (Hegyimazsolák), egyik tag hozott kis páleszt, pár üveggel, és mindenkit le akart itatni:Dodament a 14 éves haveromhoz és õt is szépen megkínálta:) aztán mikor rá került a sor a tekerésben délután már jókedvûen tekert xD

egyszer majdnem megcuppantottam egy fát az egyik kanyarba, kicsit el is találtam a bikaszarvammal, meg a vállammal, de szerencsére semi komoly mert kb 15-el mentem, csak inkább megijedtem:)

Az árammal kapcsolatban: többször is el lett mondva hogy a nagy teljesítményû dolgokat ne dugja be a hálózatba! Aki meg berakta magára vessen, és szégyellje magát hogy ezért másnak nem volt árama!
A rendezés jó volt, a kajajegyet nem is váltottam be, kb vasárnap 2 fele jutott eszembe hogy ilyen is van:D a pályából viszont az utolsó kis szakaszt ki lehetett volna hagyni, mert szétrázta igencsak a seggem, meg az már nem olyan dolog, hogy terep, meg ilyenek... mert az már kicsit húzós volt, hogy20 centinként 10 centi ide-oda szintkülönbség, és állnak ki a kis szivatós facsonkok.
Amit hiányoltam, és tavaly megvolt: a gyökerek, kiállõ kövek befestése ilyen rikító színnel, hogy éjszaka könnyebben észre lehessen venni az ilyen nehézségeket
lámpák: szerencsére villogó hátsólámpájóval nem találkoztam, pedig 2 órát tekertem a sötétben. De viszont nagyon sok emberrel találkoztam akinek nem volt egyáltalán hátsó lámpája, és volt hogy majdnem nekimentem egy ilyennek, de láttam jópár embert akinek se elõl se hátul semmi lámpája nem volt.... én kizártam volna az ilyet a versenybõl....
Nekem Ádámmal semmi bajom nincs, szerinte jó szövegeket, sztorikat szokott mondani, van ízlése is a zenékkel kapcsolatban, ugyhogy ez jó volt, de a délelõtti órákban hiányoltam:D csodálkoztam is hogy nem õ van ott

összességében jó volt, szerencsére csak egyszer az egyik csapattársamnak volt defektje a kör végén, senkinek se lett semmi baja nálunk, ugyhogy úgy érzem jó volt:D

mod: hupszi, egy kicsit sok lett, aki képes végigolvasni, minden tiszteletem!
Fiat hatulján: "Ne kövess, mert idegesít!"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Éjjel az ágyamban arra riadtam, hogy az éjjeli pályát nyomom. Veszem a kanyarokat a (Balu1 által tuningolt) lámpám fényében, meg gurulok azokon a csodálatos single-track-eken. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

A második meg én.
Az éjjeli 7 köröm.

Épp ezt akartam elsütni, hogy két képen vki nagyon ment :D :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

És pont az elsõ kép én vagyok

A második meg én.
Az éjjeli 7 köröm.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

palladium

palladium

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Nekem egy Cube-ossal volt egy érdekes párbeszédem a hosszú emelkedõn:
-Balról jövök! - Megyek ki jobbra
-Maradj ! - ok gondolom elmegy jobbról, irány vissza balra
-Bazd meg mit csalingázól ! (kb) - na itt nálam is elszakadt a cérna és :angevil:
De miután sikeresen elmellõzõtt egy "hajrát!" útánanyomtam.

Erõbõl nyomtam, de nekem egyszer sem derogált sztórnózni - jeleztem is - a bejelentett elõzést, ha láttam, hogy kivitelezhetetlen lesz vagy azért mert nincs hely, vagy mert ez megállásra kényszeríteni az elõttem haladót.

Isteni volt a verseny. Erre készültem. Bár vasárnap 6.30-kor pokolba kívántam az egészet.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

http://www.mtbsport....article&sid=527

A legalján. Az utolsó köröm tényleg nem 11, hanem 13 volt. De annyira mondták a fiúk, 9 perc volt hátra mikor kimentem, hogy elhittem.

És pont az elsõ kép én vagyok :D

Apropó! Képek!! Minél többet :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Többnyire.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
xls-t csak excellel tudok megnyitni? :P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Light-os hozzáállással csak akkor, ha nagy az elhatározás és akarat benned, mert egyébként rengeteget kivesz az emberbõl. A duót nyerõ pároson volt alkalmam végignézni egy teljes 24 óra alatt lejátszódó "metamorfózist". Kisebb horror!
De hát Õk a Buckalakóknál is rosszabbak! Vagy mi. Bocs Dante és Pite! :D
A szólót akkor a fantáziádra bízom.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Az elsõt tudom, eliket, azaz futár dolog, de ezt csinálták Dantéék is, fõleg a 23. óra környékén, szóval úgy menni, hogy nagyon. Gyorsan :)

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Voltam szombaton és vasárnap is versenyt nézni nagyon tetszett.

Kérdések :
- Mi az hogy nyélen rakni ?
- Neveztem volna a versenyre, de sajnos az egyéni illetve a duó-ba nem volt már hely a csapat meg drága volt ahhoz hogy egyedül induljak. Nem is tudom hogy egyaltalán ildomos lett volna-e neveznem mondjuk egyénibe úgy hogy 12-tõl 21 óráig tekerek hazaugrok csicsikálni és mondjuk reggel 7-tõl 12-ig megint tekerek (ennél több szerintem nem ment volna). Jövõre nagyon valószinû hogy elmennék vagy szerzek társakat vagy a fenti kérdésemre ha válaszolnátok ildomos-e "light-os" hozzáállással nevezni soloba.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Azok az arcok - és Õk volta többen - akiket hallva, hogy nagyon jön, elõre szóltam, hogy merrõl menjen el, általában megköszönték, vagy visszaszólt, hogy nyugodtan tekerjek, még nem megy el. És ilyen volt bizony Zerge is, aki pedig igazán profi, pedig mikor megláttam, hogy Õ közelít mögöttem...!

Azonban azt tudomásul kéne vennie mindenkinek, hogy ez nyílt verseny, és nem csak igazolt versenyzõknek van meghirdetve. Tehát a nagymamám is indulhatna!Akkor meg tessék elfogadni a tényt, hogy vannak lassabbak, rutintalanok, és nagyon kimerültek!
Az valóban aljas dolog, ha valakit fellök egy istenbarma, és még csak le se száll a géprõl megkérdezni, hogy jól esett-e! Kretén!
Hjha, csalásról meg ne is beszéljünk, akik éjjel kint volt - és nem csalt ;) - az bizony láthatott ezt-azt.
Ezzel együtt jó volt az összkép.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szerintem meg tudom csinálni, mert a felfeléken nem tudtam rendesen menni. Hiába, a gyenge állóképesség. Ennek ellenére meglepetés volt számomra, hogy alig másfél hónappal a sérülés után így tudtam menni, és annyit mentem, amennyit.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Sebaj, jövöre javíthatsz!

Mi lett Papp Dénessel?
Amikor néztem az eredményeket, 50 körrel második volt az 51 körös Alex mögött.
De Dénes neve mellett 51 kör van a végén.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Elit-Hobby?

Pl. a "Hobby III" 5. hely köreivel "Elit III" 3. helyet lehetett volna nyerni.

Edit:
Tavaly le lehetett tölteni a köridõket valahonnan.
Lesz ilyen lehetõség az idén?

http://www.mtbsport....article&sid=527

A legalján. Az utolsó köröm tényleg nem 11, hanem 13 volt. De annyira mondták a fiúk, 9 perc volt hátra mikor kimentem, hogy elhittem.