Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Sebaj, õsszel szervezünk valami lámpaépítõ projectet.

Jelentem, már õsz van!:D

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
Sziasztok!
Ez a sok hsz azt jelzi hogy mindenkiben mély nyomot hagyott a verseny. Még ha meg is osztja kicsit a publikumot, szerintem szinte mindneki pozitívan fog visszagondolni. Én a dícsérõk közé tartozom, de nem akarom sokadszorra is leírni ugyanazt. Az idei nyaram legjobb bringás hétvégéje volt, annak ellenére hogy nagyon elfáradtam és szar volt ma melóba menni.
Összehasonlítási alapom nem volt, idén indultam elõször. Rendezéssel kapcsolatban: nekem bejött a pálya is, az éjjeli tekerés is Balu-lámpával (köszi Hotmaat), a helyszín is. Sokkal többet ért nekem, hogy volt normális wc és hajnalban forró zuhany alatt lehettem, minthogy nem volt rendes kaja a jegyért. Meg se néztem mit adnak, mert elvittem a fél konyhát itthonról :) Ja és a masszázs is összejött vasárnap :)
Éjszaka pedig a rokkendroll blokk.... jesz :)
Baxxus mégiscsak leírtam a véleményemet :)
Gratula mindenkinek, ismerõsöknek-ismeretleneknek egyaránt, sérülteknek jobbulást.
Jövõre ugyanitt.
Képek ha minden igaz itt: kep.tar.hu/balage- most regeltem, remélem mûködik. Ha vkinek kell eredeti méretben, küldjön számot privátban.
MCPite, én dumáltam Keiko-val a bejáráson szombaton.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Nem te voltál az egyetlen. :)

Ez akkor volt amikor kigurult egy kõ a kerekem alól?
(Döntöttem a kanyart a kövesen, és elment az eleje.)
:)

igaz nem voltam 24 óráson, de a lámpaépítõ projekt ettõl függetlenül engem is érdekelne. :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Köszi Hozé, hogy éjjel 1 és 2 között mehettem kikapcsolt lámpával mögötted egy fél kört, amíg bírtam :)
edit! fogalmazzunk úgy, hogy bocsi, hogy ilyen pofátlan voltam :o

Nem te voltál az egyetlen. :)

Ez akkor volt amikor kigurult egy kõ a kerekem alól?
(Döntöttem a kanyart a kövesen, és elment az eleje.)
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mondom, nem láttam az esetet, egyedül a technikai problémák nem tudnak meghatni. Lehet, hogy ez meghatott volna, fõleg, ha tényleg eséssel párosult. De ismételten csak mondom, alapszintû technikai tudás KELL, defektjavító tudás KELL, pótbelsõ/pumpa/láncbontós marokszerszám KELL, versenyezni nem korrekt dolog úgy, hogy végig a mások segítõkészségétõl függsz. (Szívesen korrepetálok bárkit (nõnemûek elõnyben :D). de mintha lett volna valami "nõk tanítanak nõket biciklit szerelni" projekt a criticalmass.hu-n is, vagy az alleycaten, ajánlom a csajok figyelmébe)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Én estem egy elég nagyot, nekem urott ki a hátsó kerekem, valószínüleg azért, mert beleütödött valamibe a gyorszár és szépen lassan kilazult a rázós talajon. Szóval én megértem, hogy sokan percekre hajtanak, bár én sosem lennék ilyen, de tényleg ott álltam az út szélén és nagyon kellett a segítség. És mindenkit kértem, aki elhaladt mellettem, hogy "ne haragudj tudnál segíteni?" És vagy 10-15 ember ment el mellettem, holott nem arról volt szó, hogy nem tudtam volna kicserélni egy defektet, hanem hátul kissé tropára ment a bringa és férfieröre volt szükségem :) Végül egy fiú megállt, nagyon kedves volt és idöt nem sajnálva mindent megnézett, visszatette a kerekemet és olyan állapotba hozta a bringámat, hogy legalább hátsó fék nélkül, de menni tudtam vele. És bár megkérdeztem a nevét, sajnos nme emlékszem rá, amit a fejem beütésének tudok be :) De ezúton nagyon köszönöm neki, végtelenül hálás vagyok. Ja és hozzáteszem, hogy ahogy elnézem, ö is eléggé nyomta mielött megállt, tehát nem kirándulásnak, hanem versenynek fogta fel a dolgot, mégis segített. És bár nem tört el semmim, a legdurvább az, hogy amekkorát estem, még az is belefért volna, és a többiek akkor is elhaladtak volna mellettem.

Mégegyszer nagyon szívesen. :) Nem gondolom, hogy azon a másfél percen bármi is múlna egy 24 órás versenyen. Mondom ezt annak ellenére, hogy a 2. helyrõl 4 és 1/2 perccel csúsztunk le a végén. Duóban mentem, és igen, siettem. Viszont akkor nekem úgy tûnt, hogy akár még komolyabb bajod is lehet. Mondjuk nagyobb kihívás lett volna, amikor az utolsó órában még mindent beleadva próbáltam javítani a pozíciónkon, hogy akkor is megálltam-e volna :) Bízom benne, hogy igen. Szerintem itt is csak az jön ki az emberekbõl, amilyenek az életben is. Aki itt össze-vissza anyázik meg ordibál, az a hétköznapi életben is olyan, hozzáteszem a nagyon túlnyomó többség teljesen normálisan viselkedett. Most voltam elõször ezen a versenyen (remélem nem utoljára), és összességében nagyon tetszett.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
:lol1: Volt, aki a ruhájára is felrakott minden autóellenes futófényt, meg láthatósági mellényt, azért EZT gyerekek nem kell. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A gonosz :) , futófénnyel és fullival ment...

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Keiko: Én láttalak, de szerintem másra gondolsz az Alattomos izomláz csapatból. Magas fekete hosszabb hajú srác, 1 hölgy, barna hosszú hajú srác, barna rövid hajú BB-s mezben; kivel ismerkedtél? :-)

Dante: Tudtommal a stucni sem szokott kilazulni (hogy rohadjon meg...) :-)
Azt hittem én vagyok egyedül olyan ... akármilyen hogy kérem hogy engedjenek el valahol... ha nem szólt semmit akkor kérdeztem hog ymondjuk jobbról; vagy vmi :-). Mástól nem hallottam még 1× v 2× csak.
Elnézést azoktól akiket zavart a futófényes hátsólámpám; bízisten nem olvastam hogy nem szabad, elemtakarékosságból szoktam, meg 1-2 embernek a folymatosan világítója rendeen vakított és engem az zavart eléggé. Sorry! :prosze:
(Dit: eskü nem hallottam :zawstydzo Üssetek! :horse: )

Hozé: Én elõzési paramétert adtam meg ilyen pontosan :-).
-Tudsz engedni jobbról?
-Gyere jobbról
indulok balról...
-***om, balról jövök bocsi, azt sem tudom már melyik a jobb és bal kezem
Szerencsére többször nem téveszettem; engem elõzõk viszont 3× is :-)

Ja igen; hogy-hogynem itt jóval többet látom az ismerõs (és látásból ismerõs) arcokat; ez tetszett :). Máskor csak fórumon olvasom hogy x-y is indult 1-1 marcin/akármin :(

Gyalogkakukk, nanehogymá' tök pormentes teljesen az úton (nem a földben) lévõ üvegszilánkok is ottvoltak a földben évek óta? Meg másfél órával korábban 3-4 helyen semmi? Voltak amikat az elejétõl láttam és azok tényleg benen voltak; de reggel pár új került oda; frissek! (Akkoriban sûrûn váltottunk mielött vki azt hiszi hogy rég mentem elötte.)

Tetszettek azok is mikor hallottam hogy mögém érnek és mondom gyere innen/onnan; mondják hogy õk sem gyorsabbak/elöbb elõztem vissza megint õket/már nem tudnak gyorsabban menni. Nem tudom miért de tök jó volt :D.

Lensver, többiek: 8kor értem haza, szobámból a hétévi cuccokat pakolom mikoözben olvaslak titeket; azt hiszem ma nem érnek fel; mert utómunkázom és szortírozom is õket :(
Törölgetés után már csak 478 kép várja hogy szinteket, vízszintest, vágást, színeket/kontrasztot javítsak/mûveljek rajta;majd szétválogassam a bestpix és többi galériába...

agneovo: 1000025% hogy hiába nvezel soloba lihgtos erõnléttel, meghalsz pár óra után. Ha nyélen rakod akkor 1-másfél óra is sok, de erõt jól beosztve sem szeretnék ott 5 óránál többet menni sztem... de más sem. Duóban is gyilkos nekünk hobbistáknak!

Nem tudom mi bajotok a pálya végén a huplissal... sok volt a merevfarú? :D (remélem a humorérzéketek nem fáradt most ;) ) A hikomat térdemmel és gerincemmel nagyon nagyon örültem hogy a Scott Fx nyegében csücsülök és nem tavalyi merevgépen; azzal kikészültem volna :(.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

Szóval nyélen menni vagy nyélen rakni neki az azt jelenti hogy ing-gatya, padlógáz, ami a csövön kifér, stb... ez amolyan kerékpáros szleng. Remélem sikerült érthetõen körülírnom.

Én úgy tudom, hogy a nyél bringa "tengelyére" (hajtókarok) vonatkozik szóval nyélen rakni annyi mint kiállva tekerni, és nem a nyergen csücsülni. Vagyis ugyanazt jelenti, mint amit te is írsz, csak gondoltam megemlítem mit is jelent maga a nyél :)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

xls-t csak excellel tudok megnyitni? :P

Van ingyenes Excel Viewer is, ha nem akarod felrakni az Excelt. De meg tudod nyitni OpenOffice-al, Wordperfect-el, és még egy rakás más irodai csomaggal is.

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
John Wall-t is a 20-as limit felett neveztem be és elfogadták a nevezését...
Mindenesetre ha valaki csak úgy tekeregni akar egyet, az csapatban sokkal nagyobb buli.
...innentõl nyélen!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

- Neveztem volna a versenyre, de sajnos az egyéni illetve a duó-ba nem volt már hely a csapat meg drága volt ahhoz hogy egyedül induljak. Nem is tudom hogy egyaltalán ildomos lett volna-e neveznem mondjuk egyénibe úgy hogy 12-tõl 21 óráig tekerek hazaugrok csicsikálni és mondjuk reggel 7-tõl 12-ig megint tekerek (ennél több szerintem nem ment volna). Jövõre nagyon valószinû hogy elmennék vagy szerzek társakat vagy a fenti kérdésemre ha válaszolnátok ildomos-e "light-os" hozzáállással nevezni soloba.

Erre reagálnék én is.

A solo és a duó úgymond "elit", keresett kategóriák és épp ezért kár, hogy 20-20 fõ-csapat a limit. Szóval ha tudod, hogy csak azért mész, hogy tekerj picit, a javát meg fotózd stb. nem hiszem, hogy túl rendes dolog lenne azokkal szemben, akik azért mennének, hogy megtudják, mit bírnak, netán eleve a dobogóért hajtanának, de nem tudnak, helyhiány miatt.
Megteheted és ebben senki sem akadályozhat. De gondold végig..
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
[quote name='vintage52']gyerkek...

-megint sikerült megríkatni...
-csak a Dévényi nem lesz...
QUOTE]

Na ez nekem így nem jön be Ádi. Ha nem lesz többet Dévényi Tibi bácsi, akkor ki fogja a pontos labdákat dobálni a gyerekeknek? Én akkor el sem megyek többet :) Dévényi Tibi bácsi igenis kell!!! :)
...innentõl nyélen!

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Voltam szombaton és vasárnap is versenyt nézni nagyon tetszett.

Kérdések :
- Mi az hogy nyélen rakni ?
- Neveztem volna a versenyre, de sajnos az egyéni illetve a duó-ba nem volt már hely a csapat meg drága volt ahhoz hogy egyedül induljak. Nem is tudom hogy egyaltalán ildomos lett volna-e neveznem mondjuk egyénibe úgy hogy 12-tõl 21 óráig tekerek hazaugrok csicsikálni és mondjuk reggel 7-tõl 12-ig megint tekerek (ennél több szerintem nem ment volna). Jövõre nagyon valószinû hogy elmennék vagy szerzek társakat vagy a fenti kérdésemre ha válaszolnátok ildomos-e "light-os" hozzáállással nevezni soloba.

Bár már válaszoltak feljebb, de ha megengeded akkor kifejtem bõvebben, mert hát én voltam a "Nyélen rakjuk" csapat kapitánya, szóval illetékes vagyok vagy mi... :) Szóval nyélen menni vagy nyélen rakni neki az azt jelenti hogy ing-gatya, padlógáz, ami a csövön kifér, stb... ez amolyan kerékpáros szleng. Remélem sikerült érthetõen körülírnom.
Ami második kérdésedet illeti, mivel erre a versenyre bárki nevezhet, így Te is megteheted hogy benevezel szólóba, elrajtolsz a mezõnnyel (vagy esetleg kicsit késõbb ha nem szeretsz tülekedni) és addig tekersz amíg jólesik. Akkor kiállsz, eszel egy kis szarvashúsos pizzát vagy lazacot borban aztán elmész fényképezni az izzadó versenyzõket, majd lefekszel aludni. Másnap reggel beállsz és tekersz még egy kicsit, csak amennyire jól esik. Valszeg így az utolsók között leszel, de miért ne tehetnéd? Idén John "Jack" Wall (Ír származású barátom) is pontosan ugyanezt tette. Nézd csak meg az eredmény listát hol is végzett... :)
...innentõl nyélen!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az nem én voltam :o
én mindig láttam (valamit)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Hehh, mögöttem is ugyanezt csinálta egy srác :D

Mondta, alig lát és az elõbb is a susnyásban kötött ki.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Köszi Hozé, hogy éjjel 1 és 2 között mehettem kikapcsolt lámpával mögötted egy fél kört, amíg bírtam :)
edit! fogalmazzunk úgy, hogy bocsi, hogy ilyen pofátlan voltam :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
bary :) éreztem a jókedvet mikor felkeltünk hajnalban 2-kor:D
meg nézd meg a köröket, és kiszámoltama csapatunkból te tekerted a leggyorsabb kört!
Fiat hatulján: "Ne kövess, mert idegesít!"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ez volt az elsõ általános magyar tankönyben is

Két kerék beszélget;
Vigyázz sündisssszz.....
Kössssszzzzzz