Többször elhangzott itt, hogy valami letörés volt a pályán. De hol? Ilyenre én nem emlékszem.
Druszám tudod, sokan félreértelmezik a letörés fogalmát.....fõleg cc-s körökben
Többször elhangzott itt, hogy valami letörés volt a pályán. De hol? Ilyenre én nem emlékszem.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Tyû, merevfarúval duoóban, pláne szólóban... ebbe bele se gondoltam...
ha valaki áll a pálya szélén, bajban van és segítséget kér, szerintem nagy bunkóság nem megállni hozzá
Xle-nek nem volt karbon NRS-e nemtúlrégen? Vicces lett volna, azonos bringákkal meccselni.
Nem valószínû, hogy egyrõl beszélünk, mert akirõl én beszélek ment tovább rögtön, nem látszott rajta, hogy fájna valamije .Elõttünk is esett egy lány, piros hosszúnadrágban, vagy ugyanarról az esetrõl beszélünk? Neki a térde fájt nagyon.
Én estem egy elég nagyot, nekem urott ki a hátsó kerekem, valószínüleg azért, mert beleütödött valamibe a gyorszár és szépen lassan kilazult a rázós talajon. Szóval én megértem, hogy sokan percekre hajtanak, bár én sosem lennék ilyen, de tényleg ott álltam az út szélén és nagyon kellett a segítség. És mindenkit kértem, aki elhaladt mellettem, hogy "ne haragudj tudnál segíteni?" És vagy 10-15 ember ment el mellettem, holott nem arról volt szó, hogy nem tudtam volna kicserélni egy defektet, hanem hátul kissé tropára ment a bringa és férfieröre volt szükségem Végül egy fiú megállt, nagyon kedves volt és idöt nem sajnálva mindent megnézett, visszatette a kerekemet és olyan állapotba hozta a bringámat, hogy legalább hátsó fék nélkül, de menni tudtam vele. És bár megkérdeztem a nevét, sajnos nme emlékszem rá, amit a fejem beütésének tudok be De ezúton nagyon köszönöm neki, végtelenül hálás vagyok. Ja és hozzáteszem, hogy ahogy elnézem, ö is eléggé nyomta mielött megállt, tehát nem kirándulásnak, hanem versenynek fogta fel a dolgot, mégis segített. És bár nem tört el semmim, a legdurvább az, hogy amekkorát estem, még az is belefért volna, és a többiek akkor is elhaladtak volna mellettem.
Aki itt össze-vissza anyázik meg ordibál, az a hétköznapi életben is olyan, hozzáteszem a nagyon túlnyomó többség teljesen normálisan viselkedett. Most voltam elõször ezen a versenyen (remélem nem utoljára), és összességében nagyon tetszett.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Nem te voltál az egyetlen.
Sebaj, õsszel szervezünk valami lámpaépítõ projectet.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Keiko:Nem te estél el elõttünk a pályabejáráson a kerítésnél?
Sziasztok!
Képek ha minden igaz itt: kep.tar.hu/balage- most regeltem, remélem mûködik. Ha vkinek kell eredeti méretben, küldjön számot privátban.