Mégegyszer nagyon szívesen. Nem gondolom, hogy azon a másfél percen bármi is múlna egy 24 órás versenyen. Mondom ezt annak ellenére, hogy a 2. helyrõl 4 és 1/2 perccel csúsztunk le a végén. Duóban mentem, és igen, siettem. Viszont akkor nekem úgy tûnt, hogy akár még komolyabb bajod is lehet. Mondjuk nagyobb kihívás lett volna, amikor az utolsó órában még mindent beleadva próbáltam javítani a pozíciónkon, hogy akkor is megálltam-e volna Bízom benne, hogy igen. Szerintem itt is csak az jön ki az emberekbõl, amilyenek az életben is. Aki itt össze-vissza anyázik meg ordibál, az a hétköznapi életben is olyan, hozzáteszem a nagyon túlnyomó többség teljesen normálisan viselkedett. Most voltam elõször ezen a versenyen (remélem nem utoljára), és összességében nagyon tetszett.
Oh, akkor én meg méegegyszer köszönöm
Föleg, hogy tudom, hogy duoban mentél és tényleg nem tévedtem, amikor azt láttam, hogy nem csak úgy tekergésztél az ösvényen harkályokat nézegetve
Ja és hozzáteszem, hogy te nem is láttad, amikor elestem, mégis megálltál, pedig gondolhattad volna azt is, hogy csak defektem volt. Szóval éljenek a segítökész emberek!!! Kösziiiiiiiiii és GRATULA a helyezéshez!
Egyébként a pályabejáráson nem estem, csak akkor a verseny alatt, úgyhogy sem a piros nadrágos, sem a térdreesös lány nem én vagyok
De jobbulást nekik is! (ja és tudok helyesen írni, csak nincs hosszú ö, meg ü betüm, behalt a gépem
)