Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
zanka - 24oras.armstrong.fotoalbum.hu
Pár kép itt is van

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Képek még itt is...

Facebook
kaklac

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Herk Imre képei a versenyrõl: http://sdrv.ms/MQjdAA

Mindenkinek gratulálok, derekas küzdelem volt!
KakLac! Nagyon nagy vagy!

Köszi Imi, és a segítséget is! Nagyon komoly háttérmunka volt!
L
kaklac

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért a HHH-s 24órás pályát semmi sem übereli, lenne ma picsogás, ha ott lenne megrendezve.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hát Dunán meg Gerecsén néha ordíthatnékom volt, de moderáltam magam; nehéz volt. Tudom, ez annak a csalhatatlan jele, hogy
1, gyenge vagyok és a mezõny végén vagyok
2, q..a lekéstem a rajtot és vágtatok a többiek után :D

Elõzéssel nem volt bajom, 95%ban engedtek rögtön, köszöntem is - bár mikor sprintelõsre fogtam már ahogy hallották a zihálást húzódtak félre és csak lihegtem a köszönömöt, de azért ment :) (Más kérdés hogy hiába szakadtam meg a kocsog sprintbe, szinte ugyanannyit mentem mint amikor 5-6 körre osztottam be az erõmet, ezen majd csiszolnom kell...)

Hogy ON legyek, a pálya nekem nem tetszett úgy mint a tavalyi, de csak azért mert sokat kellett tekerni (fõleg aszfalt után) és ehhez kicsit gyenge voltam, (8,x-9,xes körök 4-5 körben nem túl fényes; fõleg hogy alkalmatlan vagyok a sprintre) bár a technikás részeket díjazom - bár Csillebérc talán jobb volt ebbõl a szempontból, ahol még a combos gyökeres részen vezetett a pálya.
Áram, zuhanyzó, stb ellátottság nem volt olyan jó mint tavaly, de megtette. A söröcske, reggeli lehetõség és a kemping cuccok bérelhetõsége piros pontot érdemel; a pár A4-es lap hiánya ami a táborba vezetett volna minket pedig feketét.

Köszi Imik a képeket, lassan összegyûjtöm õket...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Linci

Linci

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Köszi Imi várom majd, Buzsoné :):):)

Sírni azt tudnak esett az esõ,por volt a pályán volt 2 gyökér meg egy vakondturás menjenek pálya bringásoknak :D
Hétvégéig talán felkerülnek a képek,amit csináltam

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem mentem, most ez így alakult. De nem is baj, mert a pálya nem lett volna az esetem. Sajnálom, hogy nem voltam ott a lányok csatáját látni, az biztosan jó lett volna, de így is büszke vagyok, ezek szerint van néha értelme a technikai edzéseknek. ;)

menjenek pálya bringásoknak :D

Jártál már a Millin? :D Oda már lassan monti kell...(illetve remélhetõleg "még monti kell")
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Nagyon sokan fotóztak, és nem igen vannak képek :( a letörésnél folyamatosan kattantak a vakuk és mégsem vagyok rajta egyiken sem...:S

OFF: Bunkó fasz leszek: Ne sírjunk már hegyikerékpár versenyen a por, a sár, a letörések, a kövek, a gyökerek meg a csillagok állása miatt, kurvára unalmas (azon kívül hogy ezeket általában kerülgetni is kell). SENKI sem úgy születik hogy tökéletes montis, de évek óta való dumálgatás helyett ki lehet menni gyakorolni...

Sírni azt tudnak esett az esõ,por volt a pályán volt 2 gyökér meg egy vakondturás menjenek pálya bringásoknak :D
Hétvégéig talán felkerülnek a képek,amit csináltam

Linci

Linci

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Így van! Tök kezdõ vagyok és simán vettem minden akadályt, lány létemre, sírás-rívás nélkül!

OFF: Bunkó fasz leszek: Ne sírjunk már hegyikerékpár versenyen a por, a sár, a letörések, a kövek, a gyökerek meg a csillagok állása miatt, kurvára unalmas (azon kívül hogy ezeket általában kerülgetni is kell). SENKI sem úgy születik hogy tökéletes montis, de évek óta való dumálgatás helyett ki lehet menni gyakorolni...

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Herk Imre képei a versenyrõl: http://sdrv.ms/MQjdAA

Mindenkinek gratulálok, derekas küzdelem volt!
KakLac! Nagyon nagy vagy!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
OFF: Bunkó fasz leszek: Ne sírjunk már hegyikerékpár versenyen a por, a sár, a letörések, a kövek, a gyökerek meg a csillagok állása miatt, kurvára unalmas (azon kívül hogy ezeket általában kerülgetni is kell). SENKI sem úgy születik hogy tökéletes montis, de évek óta való dumálgatás helyett ki lehet menni gyakorolni... Én sem vagyok egy dh-s/triálos császár, de már fájdalmas ami maratonokon és versenyeken van. Tudom, tömegsport, tudom, utánpótlás, stb - de ha megnézitek, nem õk dumálnak, ha estek is egy fellocsolt kanyarban vagy egy lejtõn tanultak belõle.
Mit várnak páran, táblázzák ki a szervezõ hogy vigyázat, bárhol eleshetsz???

szerk: Tessék, Lincinél a pont, a többiek meg nézzenek magukba...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Linci

Linci

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Nagyon sokan fotóztak, és nem igen vannak képek :( a letörésnél folyamatosan kattantak a vakuk és mégsem vagyok rajta egyiken sem...:S

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Biztos Ádi szemét csípte por.... : )
Team Heavy Pedál Szeged

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Jó akkor leírom még egyszer, mert úgy tünik nem jött át.... Azzal semmi baj, hogy a célegyenest locsolják az még jól is esett, meg ugye ott megyünk nagy tempóval ott verjük fel a legtöbb port. Itt a gond az volt, hogy a hajtûkanyart locsolta, nem elõtte 10 méterrel, nem utánna, hanem a kanyar csúcspontját.... Amíg váltásra vártam 5 db esést számoltam össze 1,5 perc alatt....

A lényeg az hogy kellett a locsolás igen, de nem oda ahol a legkevesebb port vertük fel....

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Az valóban szörnyû lett volna. Biztosan lett volna valami korábbi mentés, amikor még nem álltunk nagyon szarul, jómagam egybõl elkezdtem volna másfél köröket menni, hogy behozzam a többieket mihamarabb. Kár hogy ez csak most jutott eszembe, nem egy korábbi versenyen.:D

Igen én is voltam kint éjszaka!
Elég kedvesek voltak a sporttársak,elég hamar elengedtek és olyan helyen is ahol nem reméltem.
zanka - 24oras.armstrong.fotoalbum.hu pár kép van már
És egy darabig felejtem a Picasát,Marada Fotóalbum! :D

Köszi a képeket. És persze a többieknek is!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Gondolom azért verették a port a vízzel, mert abba a jópár elektromos kütyübe ha beleszáll, könnyen megeheti a fene. Nomeg a speaker nem montis, hogy kötelezõen "szeresse" a port, bár gondolom elõbbi volt az igazi indok. Egyébként mivel láttam, hogy locsolják, valamint ha nem, akkor is látszott ha saras, kicsit kellett csak visszafogni a tempót, hogy ne csússzon ki a bringa eleje. Egyszerûen csak az út és látási viszonyoknak megfelelõ vezetés meg a többi blabla... A fizika törvényei ránk is vonatkoznak :P Abszolút nem volt meglepetésszerû az a pár méter csúszósabb rész. De mindezt egyenként minden száguldó -jó értelembe vett- õrültnek elmagyarázni aki méltatlankodik, igen csak bajos lett volna. Vitatkozni meg minek feleslegesen (ha verekedni is lehet :D )

Végre valaki aki használja a fejét :)
Sok háborgó, meg mit szólt volna ha pl elszáll az eredmény? naa?? :P

Elengedésekkel kapcsolatban nekem is teljesen pozitív a véleményem, ha szólsz úgyis elenged! Ha nem a te hülyeséged.

K.P.

K.P.

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Gondolom azért verették a port a vízzel, mert abba a jópár elektromos kütyübe ha beleszáll, könnyen megeheti a fene. Nomeg a speaker nem montis, hogy kötelezõen "szeresse" a port, bár gondolom elõbbi volt az igazi indok. Egyébként mivel láttam, hogy locsolják, valamint ha nem, akkor is látszott ha saras, kicsit kellett csak visszafogni a tempót, hogy ne csússzon ki a bringa eleje. Egyszerûen csak az út és látási viszonyoknak megfelelõ vezetés meg a többi blabla... A fizika törvényei ránk is vonatkoznak :P Abszolút nem volt meglepetésszerû az a pár méter csúszósabb rész. De mindezt egyenként minden száguldó -jó értelembe vett- õrültnek elmagyarázni aki méltatlankodik, igen csak bajos lett volna. Vitatkozni meg minek feleslegesen (ha verekedni is lehet :D )

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

hali!

az nekem is nagyon jól esett, amikor egyenesen a képembe kaptam a vizet, még jó, hogy volt rajtam szemüveg, és csak a lencse lett cseppes egy darabig. anyáztam is volna, csak túlzottam figyeltem a következõ körömre.. :) jah, az meg, hogy a pálya 98%-a poros volt, nem tudom,mit számított az az 50 méter nekik, holott nem õk mentek a pályán. amit nem látnak az nincs is. :D

am elõzéesknél 1-2 kivételtõl eltekintve nagyon kedvesek voltak az emberek, még olyan is volt, akinek szóltam, h. baaaaaal, és lehúzódás közben még le is lassított, hogy még az átlagosnál is kevésbé akadályozzon. igyekeztem is mindenkinek legalább egy köszííííí-t elereszteni.....

Igen én is voltam kint éjszaka!
Elég kedvesek voltak a sporttársak,elég hamar elengedtek és olyan helyen is ahol nem reméltem.
zanka - 24oras.armstrong.fotoalbum.hu pár kép van már
És egy darabig felejtem a Picasát,Marada Fotóalbum! :D

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Sziasztok!

Kérlek gondolkodjatok egy picit!
Miért locsolják a központ elõtti placcot? Hát hogy a hangosítás, és egyéb eszközök ne szálljanak el feleslegesen. ( Az már más kérdés, hogy túlzásba vitték, és pont féktávon locsolták a tárcsát... )
Egy kissé túl van lihegve ez az egész! No most nem a sérülésekrõl és a hülyeségekrõl beszélek, hanem arról a k*rva lejtõrõl, a hobbyrakétákról és a hasonlókról.
Egy versenyen igenis be kell néha vállalni a neccesebb elõzéseket, de csak akkor ha szólsz elõtte. De az is segít sokat az elõtted haladónak, hogy pl "balos után egybõl jövök balról". Ne mond azt, hogy nem lehet ennyit kiabálni! 7:30 körül mozgott az összes nappali köröm, defekttel is mentem 8 perceset, igenis belefér ennyi beszéd!

Na többet nem is írok, bár lenne még mit mondanom sok mindennel kapcsolatban, de mint azt ahogy este egy egyenes (!!!) 3 méter széles szakaszon egy "balról jönnénk ketten" jelzés után megkaptam: Mit akarsz te itt? alig vagy 20 éves. Ebben igaza is volt, de ennek nem ez a módja!

Szólós, duós lányokat ha meg már megelõzzük, akkor csak szurkoljunk nekik egy kicsit fiúk! Másért nem, a mosolyukért, ami mindent megér! :)

Egyébként meg örüljünk, hogy van ilyen verseny!

Bedõ Csabi, Káosz Amigó

tom_

tom_

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
hali!

az nekem is nagyon jól esett, amikor egyenesen a képembe kaptam a vizet, még jó, hogy volt rajtam szemüveg, és csak a lencse lett cseppes egy darabig. anyáztam is volna, csak túlzottam figyeltem a következõ körömre.. :) jah, az meg, hogy a pálya 98%-a poros volt, nem tudom,mit számított az az 50 méter nekik, holott nem õk mentek a pályán. amit nem látnak az nincs is. :D

am elõzéesknél 1-2 kivételtõl eltekintve nagyon kedvesek voltak az emberek, még olyan is volt, akinek szóltam, h. baaaaaal, és lehúzódás közben még le is lassított, hogy még az átlagosnál is kevésbé akadályozzon. igyekeztem is mindenkinek legalább egy köszííííí-t elereszteni.....