Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Koty

Koty

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Ez hõsies volt lányok! Gratula!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Meg volt ez a verseny is.

Mi Száguldó Virágok, végre száguldottunk a pályán.

Ma nehezen ment a munkára hangolódás. Még a nagy küzdelem élményével és fáradtságával ébredtem.

Buch igazán jól írta meg a lányok versenyét. A pedál királynõknek és a Merkaptos csajoknak gratulálok. Fantasztikusat mentek!

És mi is valóban küzdöttünk, és mindent beleadtunk mindnyájan, de én személy szerint nagyon bánom, hogy nem mertem lemenni azon a meredek kb 3 m magas függõleges letörésen. Még gyalog is nyaktörõ volt, pláne a kikoptatott gyökerek miatt. Máshol nem találtam veszélyes részt, és nyomtam ahogy csak bírtam, így olyan 10-11 perc körüli idõket mehettem.
De rengeteg elment azzal, hogy a letörésnél vártam, elengedtem a mögöttem jövõket, hogy leszenvedjem magam. És amikor másodpercek számítottak akkor ez nagyon nagy baj.

Ezért aztán olyan 8 körül mehettem ki az utolsó 2 körömre és átadtam a küzdelmet a gyorsabb lányoknak. A végére a körben már csak Orsi, Rita, és Csilla maradt, azok, akik le mertek gurulni azon a szakadékon. Ember felettit küzdöttek. A 3. helyrõl felküzdötték a csapatot közvetlen a második mögé. Volt olyan állás, hogy 1. helytõl a 2. 36, a 3. (mi) 47 mp-re voltunk. Szóval annyira szoros lett a küzdelem, hogy a 24 órás minden résztvevõje odafigyelt ránk. Aztán a 2. helyrõl a Merkaptos lányok átvették a vezetést, aztán mi is megelõztük a második helyre csúszott Pedál királynõket - azon gondolkodtunk, honnan kerülhettek elõ ezek a lányokat, mert nem ismertük õket és egyszerre csak a verseny legjobbjai lettek - majd hamarosan átvettük a vezetést és mindez tartott egészen az utolsó körig.
Tényleg fantasztikus küzdelem volt.
Csodálatos volt Csilla (Chyla), Orsi, és Rita (így ABC sorrendben, mert nem tudok igazságosabbat kitalálni) küzdelme. Tényleg többször is el akartam sírni magam a meghatottságtól, meg az örömtõl. El sem tudom mondani mennyire büszke vagyok rájok!
Amikor 8 után beindult a 3 lány (elején még Juci is, de azt hiszem neki is a letöréssel volt baja, így késõbb õ is kimaradt a
küzdelembõl), körrõl körre, közelítettünk az ellenfélhez.

A nézõk között is többen mondták nekem, hogy szinte megállt a szívverésük. :) Akik nem álltak a célban, nem tudták, hogy végül ki ért be a célba elsõként, mert tényleg csak 10 másodpercen múlt, kérdezgették, hogy Nnna ki nyert?

És nagyon jó volt ám a pályán tekerni, mert annyit hallottam, hogy hajrá Virág, hajrá Era! Amit itt szeretnék megköszönni minden szurkolónknak! Egyszerûen szárnyakat ad az embernek és eltompul a fáradtság érzés, amikor biztatják az embert.
Imádtam, akármennyire is meg akartam pusztulni a légszomjtól, meg az erõfeszítéstõl.

Ha nem lett volna benne az a fránya letörés, nem lenne ilyen bûntudatom.

Büszke vagyok, hogy a dobogón ezekkel a kiváló csapattársaimmal állhattam.

Csodálatos verseny volt és csodálatos lányokkal vagyok egy csapatban.

Amikor ekkora erõfeszítést tesz az ember, mint ez a 3 lány, elõjönnek a valódi belsõ tulajdonságok. Persze már abból is megmutatkozik, hogy felveszik a kesztyût és 20 óra versenyzés után úgy döntenek, hogy akkor azt a 4 órát még megcsinálják négyen, és az utolsó 3 órát hárman. Egy átlagos nõ ilyet elképzelni sem tud, megérteni biztosan nem.
Nekem eszembe nem jutott volna a 3. helyrõl szemet vetni az 1-re.

Én figyeltelek titeket. Próbáltam megörökíteni az eseményeket fényképeken, mert éreztem, hogy az összefogás, önfeláldozás, sport siker nagy pillanatait éljük át.

Ott a váltó zónában, mikor összegyûlt az egész csapat és megszületett a terv a gyõzelemre, elõször csak pusmogtunk egymás között, majd ahogy jött fel a csapat, felpezsdültünk, végül csak úgy sugárzott mindnyájunkból a boldogság, a tettre készség. :)

Megint nem lettünk elsõk, mint ahogy eddig sosem, de ilyen közel még sosem voltunk hozzá. És az az igazság, hogy ezt a 2. helyet egyáltalán nem érzem vereségnek. Valójában úgy érzem, mintha gyõztünk volna.

Amiket itt leírtam a csapatunkról, természetesen igaz a másik két csapatra is. A sérülések miatt elgyengült Pedálkirálynõkre és a Merkaptos csajokra is. :)

Köszönet mindenkinek ezért a szép élményért.

És Balu gratulálok a fantasztikus teljesítményedhez. Igaz az hogy a verseny végén tekerted a legjobb köridõdet? Mert ilyet hallottam.

Minden szólóban és duóban tekerõnek gratulálok, de attól tartok, hogy az a sok pór komolyan károsíthatta a tüdõt. Este volt, hogy csak a homok falat világította meg a lámpám magam elõtt, az utat alig láttam. Hûûû, és micsoda élmény volt, amikor befújt a szél, aztán elkezdett szakadni hatalmas cseppekben az esõ. De nekem nem is esett rosszul, csak a pályát sajnáltam, mert cafatokra szaggatta a szél.

Képek fõleg a virágokról: https://picasaweb.go...feat=directlink

Era

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

...az egész Pulse album lement...Folyd maradt, mert nem lett volna jó a nagy stenk 4:00-kor...sok volt így is az esés...s már több éve a hajnali zene a Floyd...sztem ez illik legjobban a hangulathoz... ;)

Köszi (mindkettõtöknek), már jópár éve ezért vártam az éjszakát, hogy halljam:-) Megvan a feelingje...

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...az egész Pulse album lement...Folyd maradt, mert nem lett volna jó a nagy stenk 4:00-kor...sok volt így is az esés...s már több éve a hajnali zene a Floyd...sztem ez illik legjobban a hangulathoz... ;)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Az utolsó kört Kakas Laci és Geri mögött tettem meg, kamerával a fejemen. És sikerült bekapcsolnom is.
2012 24 oras Zanka utolso kor - YouTube

Szia Laci, köszönöm a felvételt így utólag is. Szándékosan mentünk ilyen lassan Gerivel, ez már csak a bónusz kör volt. Ez elõtt viszont nyomtam egy 8:01-et a segítõim tiszteletére, ami mint a táblázatból kiderült a leggyorsabb kör lett a szólósok között :-)

Jó kis verseny volt, beszámoló hamarosan lesz tõlem is!
üdv
KakLac
kaklac

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ez ment igen az újra rajt alatt, emlékszem kicsit tanácstalan volt az Ádám, hogy akkor most megint fájör legyen, esetleg egy másik dal, vagy maradjon ez a dal a pink floydtól, és maradt végül :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Ádám, hajnal 4-kor a Shine On You Crazy Diamond ment a Pink Floyd-tól?

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Az én kedvencem az volt, amikor a letörésnél egy lány megállt, letolta, majd mögött egy másik lány legurult, eközben megelözte az éppen indulót, aki megkérdezte tõl, hogy melyik fékkel jöttél le ezen a lejtõn?
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

irány a bükk

irány a bükk

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Szerk: Én a vasárnapot csak úgy éltem túl, hogy véresre üvöltöztem a torkomat amikor jöttek a lányok, aztán mentem fel menet közben is molesztálni õket. Szurkoltam mindenkinek, de ha õszinte akarok lenni, a harmadik helyezett csapat küzdött a leginkább ádázul. (nem lebecsülve a virágokat és a merkaptot ezen kijelentésemmel) Gratula nektek, nagyok voltatok![/QUOTE]

Köszi a hozzászólást ,olvasva õket ,néha úgy érzem a trollok már-már gyõznek de azért még sokszor gyõz a józanság. A Pedálkirálynõket és a Barcikanépét segítettem, most kívûlrõl un. "Team manager"-ként.Sajnos a lányoknál hajnali 4 után egy kéz törés egy borda repesztés, comb izom görcs, és egy gyomorrontás után már csak 2.5 versenyzõm maradt harcképes, talán teljes csapattal többet tudtunk volna de így is elégedettek voltunk hisz az élményért megyünk elsõsorban
az eredményt nézve pedig a szorosságot tekintve pedig mindenki elégedett volt.Szóval köszi a biztatást.

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Ez valóban így van, csak az a helyzet, hogy itt a zárt körpályán mindig találkoztál "korlátolt emberekkel" ... bocs én így hívom õket.
...

Véleményem szerint ez nem azon múlik, hogy ki hol helyezkedik el a mezõnyben. Inkább fogalmazzunk úgy kulturált formában kellene kerékpározni.

Talán csak kifogtad õket.
Csak 2 "barátságtalan" esettel találkoztam:
- sietõs ember az aszfalt végi felfutónál akart elõzni úgy, hogy azt várta, hogy megállok, amíg felgurul.
- az egyik román versenyzõnek üvöltött a sporttárs, hogy "bal! bal! Nem értesz magyarul te barom!" Nem értett magyarul.

Viszont gyorsan tanult. Pár kör múlva hallom, hogy "bal!, bal!", majd a román versenyzõ elhúz jobbról. :-), és erõs akcentussal odamosolygott, hogy "kosonom"

Az tapasztaltam, hogy a bátortalanok gyorsan megtanulták, hogy mielõtt lesétálnak, nézzenek körül, és hogy hol várják ki a kedvezõ pillanatot a bátrabbak akadályozása nélkül. Láttam pár esést, és nem gázoltak át rajta, hanem ugrottak le segíteni. Versenytársak vittek hírt a váltózónába defektekrõl, és versenytársak segítõi ajánlottak fel segítséget másoknak, ha azt látták, hogy elkelne.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Ez valóban így van, csak az a helyzet, hogy itt a zárt körpályán mindig találkoztál "korlátolt emberekkel" ... bocs én így hívom õket.
- Aki a letörésen közel "0"-val megy és elsõ féket húz, majd pofára esik ... aztán állj meg mögötte ...
- A hobbirakéta, aki élete nagy körét akarja teljesíteni éjszaka egy Tesco-s lámpával és zihálva ordít egy hajtû visszafordítónál, hogy BAL ... BAAAAL, MONDOM BAAAL és eltorzult fejjel üvölt ...
- A murvabányában egy ugyan ilyen delikvens este húz egy satu-féket elõtted cirka 35-nél ...
- A pálya aszfaltos részén, ahol egyik oldalon korlát, a másik oldalon oszlop ... két ember egymás mellett, majd az egyik gondol egyet és bevág a másik elé ... mindketten arccal az aszfaltba estek ...
- Az egyik lány a kör elején lévõ letörés után elesik, majd reszket és átmennek rajta páran ...
- És a hab a tortán! 2,5perccel a verseny vége elõtt az egyik szólós lányt egy magát kerékpárosnak mondott ember telibe veri hátulról izomból ..... (az aszfalt utáni ugrasztós feltörésnél) ... Szegény kis csajt úgy kaparták össze

Véleményem szerint ez nem azon múlik, hogy ki hol helyezkedik el a mezõnyben. Inkább fogalmazzunk úgy kulturált formában kellene kerékpározni.

A kedvencem az volt amikor az elsõ letörésnél ketten megálltak vitatkozni,hogy ki tolja le hamarabb.. : )
Team Heavy Pedál Szeged

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Második nap képei:
https://picasaweb.go...120729Zanka24h#

Köszi jók lettek a képek.
Aha. Te voltál aki mindenkinek bele vakuzott a szemébe éjjel.

Igen,én voltam, de másképpen nem megy.:D

superszabi

superszabi

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

Az éjszakai képek:
https://picasaweb.go...Zanka24hEjszaka

Köszi jók lettek a képek.
Aha. Te voltál aki mindenkinek bele vakuzott a szemébe éjjel.
Értem Én! De leszarom

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

"Nem tudom sokaknak mi a bajuk ..."

Erre mondta Hofi: "Szúrd ki, akkor nem pattog!"

"Viszont ami feltûnt, nagyon sokan nem tudnak biciklizni, kanyarodni és nincsenek tisztába a helyzetekkel és azzal, hogy mit-hogy kell kezelni, mikor kell, vagy lehet elõzni, mekkora is valójában a féktáv."

Maratonon viszont simán elvannak a mezõny hátsó részén. Általában.

- Aki a letörésen közel "0"-val megy és elsõ féket húz, majd pofára esik ... aztán állj meg mögötte ...
- A hobbirakéta, aki élete nagy körét akarja teljesíteni éjszaka egy Tesco-s lámpával és zihálva ordít egy hajtû visszafordítónál, hogy BAL ... BAAAAL, MONDOM BAAAL és eltorzult fejjel üvölt ...
- A murvabányában egy ugyan ilyen delikvens este húz egy satu-féket elõtted cirka 35-nél ...
- A pálya aszfaltos részén, ahol egyik oldalon korlát, a másik oldalon oszlop ... két ember egymás mellett, majd az egyik gondol egyet és bevág a másik elé ... mindketten arccal az aszfaltba estek ...
- Az egyik lány a kör elején lévõ letörés után elesik, majd reszket és átmennek rajta páran ...
- És a hab a tortán! 2,5perccel a verseny vége elõtt az egyik szólós lányt egy magát kerékpárosnak mondott ember telibe veri hátulról izomból ..... (az aszfalt utáni ugrasztós feltörésnél) ... Szegény kis csajt úgy kaparták össze

... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

superszabi

superszabi

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

persze tisztelet a kivételnek, annak a 15-20%-nak... elhiszem, hogy mindenki vágyott már a Balatonba :) jövõre fürdõruhás díjátadást a vízben ücsörögve! ez a javaslatom :)

Rajtunk nem múlna. :))
Értem Én! De leszarom

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Gratula mindenkinek,aki végignyomta!Én solo-ban nyomultam...
A köves rész legvége szerintem durvább volt,lekopott róla a talajréteg nem kicsit a verseny végére.Na meg a köves rész kezdete is sokat változott a verseny alatt.Basszus,éjszaka a porfelhõben volt,hogy vakon mentem!:-)De nem történt baj a 24 óra alatt!Vmi tüske volt az elsõ kerekemben,azt kiszedtem,2-szer ráfújtam(és ez még éjfél elõtt volt) és ki is bírta a verseny végéig belsõ csere nélkül.Mûködik a lötty...már 1 éve. :-)
Magellan-os

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Az éjszakai képek:
https://picasaweb.go...Zanka24hEjszaka

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Az utolsó kört Kakas Laci és Geri mögött tettem meg, kamerával a fejemen. És sikerült bekapcsolnom is.
2012 24 oras Zanka utolso kor - YouTube

kpal33

kpal33

új vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Gratulálok a képekhez és köszönjük! :)

Sziasztok.

Képek a versenyrõl. https://picasaweb.go...OrasMaraton2012

üdv
Kezso

H.Zoli