Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2008. July 22. - 19:41
Posted 2008. July 20. - 23:31
Mi is csapattársakat keresünk, de van egyetlen fontos kritérium: csak lányokat! Semmi gond a fiúkkal, szeretjük õket , de mivel már vagyunk hárman, szeretnénk egy teljesen lánycsapatot összehozni.
Tehát vállalkozó kedvû, némi montis tapasztalattal és fõleg kitartással és kalandvággyal bíró egyéneket keresünk alakuló lánycsapatunkba a 24 órás versenyre (Csillebérc, szept. 13-14.). Bulifutam lesz, lényeg, hogy végig menjünk mind a 24 órán át, helyezés nem számít. Tavaly több mint száz csapat indult, ebbõl csak négy volt teljesen lánycsapat, nem hagyhatjuk így ezt a borzasztó aránytalanságot.
Vállalkozó kedvû jelentkezõket privátban vagy a mailcímemen várom (szbj kukac sgmail pötty hu), hétvégi elõpróbatekerészéseket megejthetünk feltétlenül. Eddig hárman megvagyunk, még három bátor jelentkezõt jó lenne találni. Kalandra fel! :clap:
Nos, úgy csiripelték a madarak, hogy Pitéék már megtalálták a másik felüket.
Mi viszont még mindig nagyon-nagyon keresünk tettestársakat! Ennyire nem lehet kevés bringás lány errefelé... Aki jönne, jelentkezzen bátran, és ha tudtok olyan lányt, aki jönne, kérlek szóljatok neki!
Posted 2008. July 17. - 17:24
Posted 2008. July 17. - 16:30
Posted 2008. July 17. - 16:20
...a bokor aljába.
Há mi van embör, már nem érted a viccet sem!?
Dehogynem!
Csak valahogy az orrod alá kellett dörgölni azt az egy kört!:lol1:
Posted 2008. July 17. - 16:03
Há mi van embör, már nem érted a viccet sem!?
Ja, ha a hétvége nem hazudik, akkor Hozéval tekerünk egy nagyot, oszt miközben szuszogunk, kiötöljük mi lészen, de szerénységem mindenképp menni szeretne 24 órázni. Így, vagy úgy.
(Szerintem lesz csapatunk és azzal csapatunk.)
Posted 2008. July 17. - 15:58
Vagy nincs? Vagy idén nem induluk? Vagy most mi van?
Mások úgysem viselnék el, hogy az éjszakai körödön lefekszel aludni!
Posted 2008. July 17. - 15:52
Posted 2008. July 17. - 15:49
Posted 2008. July 17. - 15:45
Posted 2008. July 17. - 15:19
Posted 2008. July 17. - 14:37
Mi is csapattársakat keresünk, de van egyetlen fontos kritérium: csak lányokat! Semmi gond a fiúkkal, szeretjük õket , de mivel már vagyunk hárman, szeretnénk egy teljesen lánycsapatot összehozni.
Tehát vállalkozó kedvû, némi montis tapasztalattal és fõleg kitartással és kalandvággyal bíró egyéneket keresünk alakuló lánycsapatunkba a 24 órás versenyre (Csillebérc, szept. 13-14.). Bulifutam lesz, lényeg, hogy végig menjünk mind a 24 órán át, helyezés nem számít. Tavaly több mint száz csapat indult, ebbõl csak négy volt teljesen lánycsapat, nem hagyhatjuk így ezt a borzasztó aránytalanságot.
Vállalkozó kedvû jelentkezõket privátban vagy a mailcímemen várom (szbj kukac sgmail pötty hu), hétvégi elõpróbatekerészéseket megejthetünk feltétlenül. Eddig hárman megvagyunk, még három bátor jelentkezõt jó lenne találni. Kalandra fel! :clap:
Kááár hogy negatívan vagyunk diszkriminálva pedig pont meglettünk volna hatan
Viszont szólok húgomnak hogy lessen rá érdekli-e...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. July 17. - 10:23
Posted 2008. March 22. - 19:02
Posted 2008. March 21. - 20:13
Jelzem van igazság amit írsz , sõt ezt nem is tudtam....hja ami igaz az igaz, de sztem a Harang rossz tanácsadó
...de a tavalyi pálya nagyon tutti volt, s nem hiszem, h nem lehet egy doboz (oops legyen 3 ) kekszel érkezni, viszont a zsirokenyér téma az tényleg gyalázat, de tudjátok ezeken a versenyeket a kaját külsõs cégekm oldják meg..."megveszik" a helyet, s ha 15760Ft egy HayesDeszka akkor ebbe a szervezõk nem szólhatnak bele...természetesen eszem ágában sincs védeni a szervezõket, nem tisztem, de azt gondolom messze az egyik legjobban megszervezett verseny már évek óta...
Ha véletlenül olvasná a szervezõ javaslom ne adjanak akkor semmit és nem lesz ennyi hõbörgés.
Amúgy szárazon tényleg jó volt a pálya , de egy jó essõ után már kicsit paráztam volna 1-2 helyen .
Posted 2008. March 21. - 19:10
Csakugy, mint a Fedr maraton
Egyszer mindent ki kell próbálni
Posted 2008. March 21. - 17:29
Hiába nézitek a honlapot , sok olyan dolog van rajta amit b........ kijavítani.
Beleírják , hogy kapsz kekszet......... , közben meg fél zsíroskenyér jár feláras hagymával + kapsz lejárt szavatosságú szõlõcukrot ,amiben nem is az volt hanem valami egyszerûvel után volt töltve.
Szóval errõl ennyit.
...hja ami igaz az igaz, de sztem a Harang rossz tanácsadó
...de a tavalyi pálya nagyon tutti volt, s nem hiszem, h nem lehet egy doboz (oops legyen 3 ) kekszel érkezni, viszont a zsirokenyér téma az tényleg gyalázat, de tudjátok ezeken a versenyeket a kaját külsõs cégekm oldják meg..."megveszik" a helyet, s ha 15760Ft egy HayesDeszka akkor ebbe a szervezõk nem szólhatnak bele...természetesen eszem ágában sincs védeni a szervezõket, nem tisztem, de azt gondolom messze az egyik legjobban megszervezett verseny már évek óta...
Posted 2008. March 20. - 00:56
Milyen lámpával mentetek 24 óráson mert már idén végre el kéne indulni.
Niteriderrel. Mindent kiéget!