Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
még egy emberkét várunk a zsiráf 2 csapatba.... akit érdekel csapatmegbeszélés jövö héten kedden este 7 kor Pesten. Priviben írj..felhúzó erõre lenne szükségünk :)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Mi is csapattársakat keresünk, de van egyetlen fontos kritérium: csak lányokat! :) Semmi gond a fiúkkal, szeretjük õket :D, de mivel már vagyunk hárman, szeretnénk egy teljesen lánycsapatot összehozni.

Tehát vállalkozó kedvû, némi montis tapasztalattal és fõleg kitartással és kalandvággyal bíró egyéneket keresünk alakuló lánycsapatunkba a 24 órás versenyre (Csillebérc, szept. 13-14.). Bulifutam lesz, lényeg, hogy végig menjünk mind a 24 órán át, helyezés nem számít. Tavaly több mint száz csapat indult, ebbõl csak négy volt teljesen lánycsapat, nem hagyhatjuk így ezt a borzasztó aránytalanságot. :)

Vállalkozó kedvû jelentkezõket privátban vagy a mailcímemen várom (szbj kukac sgmail pötty hu), hétvégi elõpróbatekerészéseket megejthetünk feltétlenül. Eddig hárman megvagyunk, még három bátor jelentkezõt jó lenne találni. Kalandra fel! :clap:

Nos, úgy csiripelték a madarak, hogy Pitéék már megtalálták a másik felüket. :)

Mi viszont még mindig nagyon-nagyon keresünk tettestársakat! Ennyire nem lehet kevés bringás lány errefelé... Aki jönne, jelentkezzen bátran, és ha tudtok olyan lányt, aki jönne, kérlek szóljatok neki!
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Megyünk!
Egy csapat és egy duó! azaz 8-an!
Majd meglátjuk.....
Team Heavy Pedál Szeged

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Barátkoznak a Gázló kummantók

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

...a bokor aljába. ;)
Há mi van embör, már nem érted a viccet sem!? :D

Dehogynem!
Csak valahogy az orrod alá kellett dörgölni azt az egy kört!:lol1:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
...a bokor aljába. ;)
Há mi van embör, már nem érted a viccet sem!? :D
Ja, ha a hétvége nem hazudik, akkor Hozéval tekerünk egy nagyot, oszt miközben szuszogunk, kiötöljük mi lészen, de szerénységem mindenképp menni szeretne 24 órázni. Így, vagy úgy.
(Szerintem lesz csapatunk és azzal csapatunk.)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Neked már van csapatod.:)
Vagy nincs? Vagy idén nem induluk? Vagy most mi van?
Mások úgysem viselnék el, hogy az éjszakai körödön lefekszel aludni!:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hah!
Én oda illenék is! :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
zsiráf 2 csapatba is lehet jönni még2 hely van

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Pite!
Jelentkezz gyúrónak!:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
...ez van baráttya! :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Mi is csapattársakat keresünk, de van egyetlen fontos kritérium: csak lányokat! :) Semmi gond a fiúkkal, szeretjük õket :D, de mivel már vagyunk hárman, szeretnénk egy teljesen lánycsapatot összehozni.

Tehát vállalkozó kedvû, némi montis tapasztalattal és fõleg kitartással és kalandvággyal bíró egyéneket keresünk alakuló lánycsapatunkba a 24 órás versenyre (Csillebérc, szept. 13-14.). Bulifutam lesz, lényeg, hogy végig menjünk mind a 24 órán át, helyezés nem számít. Tavaly több mint száz csapat indult, ebbõl csak négy volt teljesen lánycsapat, nem hagyhatjuk így ezt a borzasztó aránytalanságot. :)

Vállalkozó kedvû jelentkezõket privátban vagy a mailcímemen várom (szbj kukac sgmail pötty hu), hétvégi elõpróbatekerészéseket megejthetünk feltétlenül. Eddig hárman megvagyunk, még három bátor jelentkezõt jó lenne találni. Kalandra fel! :clap:

Kááár hogy negatívan vagyunk diszkriminálva pedig pont meglettünk volna hatan :D
Viszont szólok húgomnak hogy lessen rá érdekli-e...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
6fõs csapatba még 3 embert keresnénk :)
Hobby csapatba ofkorsz...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nevezések száma korlátozott?
Már meg is van, 120 csapat...

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
:)

...majd idén...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

...hja ami igaz az igaz, de sztem a Harang rossz tanácsadó :)

...de a tavalyi pálya nagyon tutti volt, s nem hiszem, h nem lehet egy doboz (oops legyen 3 ) kekszel érkezni, viszont a zsirokenyér téma az tényleg gyalázat, de tudjátok ezeken a versenyeket a kaját külsõs cégekm oldják meg..."megveszik" a helyet, s ha 15760Ft egy HayesDeszka akkor ebbe a szervezõk nem szólhatnak bele...természetesen eszem ágában sincs védeni a szervezõket, nem tisztem, de azt gondolom messze az egyik legjobban megszervezett verseny már évek óta...

Jelzem van igazság amit írsz , sõt ezt nem is tudtam.
Ha véletlenül olvasná a szervezõ javaslom ne adjanak akkor semmit és nem lesz ennyi hõbörgés.
Amúgy szárazon tényleg jó volt a pálya , de egy jó essõ után már kicsit paráztam volna 1-2 helyen .

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ez az exibicionista kerékpárolás érdekelne!
Csakugy, mint a Fedr maraton
Egyszer mindent ki kell próbálni

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts

Hiába nézitek a honlapot , sok olyan dolog van rajta amit b........ kijavítani.
Beleírják , hogy kapsz kekszet......... , közben meg fél zsíroskenyér jár feláras hagymával + kapsz lejárt szavatosságú szõlõcukrot ,amiben nem is az volt hanem valami egyszerûvel után volt töltve.
Szóval errõl ennyit.

...hja ami igaz az igaz, de sztem a Harang rossz tanácsadó :)

...de a tavalyi pálya nagyon tutti volt, s nem hiszem, h nem lehet egy doboz (oops legyen 3 ) kekszel érkezni, viszont a zsirokenyér téma az tényleg gyalázat, de tudjátok ezeken a versenyeket a kaját külsõs cégekm oldják meg..."megveszik" a helyet, s ha 15760Ft egy HayesDeszka akkor ebbe a szervezõk nem szólhatnak bele...természetesen eszem ágában sincs védeni a szervezõket, nem tisztem, de azt gondolom messze az egyik legjobban megszervezett verseny már évek óta...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Milyen lámpával mentetek 24 óráson mert már idén végre el kéne indulni.

Niteriderrel. Mindent kiéget! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.