Zsiráfököl, fotonököl, oda csap, ahova köll

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
nekünk szimplán olyan lámpánk lesz hogy a fotosok fognak sokáig foltokat látni:)Van erre a célra valamilyen speciális fotós cucc, nem? Tavaly 5 órát voltam kint éjszaka és nem vakuztak szembe.
Egyébként szimplán megöljük.
És mit csináljunk a fotósokkal, akik egy kanyarban hirtelen szembevakuznak?
Az már tényleg elég kellemetlen.
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
Azért csak simán helyben lincselés...de a stroboszkópként villogó hátsólámpákért is!
Hanem "ledobni a földle"!De ez nem azt jelenti, hogy agresszívan félre kell az ilyet taszítani.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Nem tudom mi a nevük, csak az egyik hozzászólásában megjegyezte hogy "nyélen rakjuk". Nekünk az volt a csapatnevünk tavaly, azért viccelõdtem csak vele.
Nem tudok róla hogy tavaly neveztem volna a 24órásra. Úgy volt hogy segítem (itatom/etetem/biztatom), a duós csapatunkat de még az sem jött össze mivel nem volt ki felvigyen.
Hülyeséget ne beszélj légy szíves.
Nem tudok róla hogy tavaly neveztem volna a 24órásra. Úgy volt hogy segítem (itatom/etetem/biztatom), a duós csapatunkat de még az sem jött össze mivel nem volt ki felvigyen.Így van, ha valaki licensszel hobby katergóriába nevez azt meg kell óvni. Mint ahogy tavaly Matyi Te is simán beneveztél hobby csapatba a 24 órásra
![]()
![]()
Szerencséd hogy nem indultál, mert szét óvtunk volna Titeket![]()
Amugy se lenne itt ovás az eliteknek mert nem hinném h bárkinek lenne ezért több 10 000 ft ja erröl csak ennyit !
Spiltyu- hol nyulták le ? nem is az a nevük
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."