Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2008. August 29. - 21:57
Posted 2008. August 29. - 21:54
Alap,hogy odaviszem. Felirtalak
Ha Szilárd csapatában vagy, akkor csapattársak vagyunk
Én nem hallottam a tésztáról, de jól hangzik, ez akkor nekünk default vagy kérni kell ?
Posted 2008. August 29. - 19:07
Posted 2008. August 29. - 12:50
Posted 2008. August 29. - 08:20
...két adag rendel, de nem tudok érte menni, mert sajna "fix" helyen kell lennem...házhozszállításal, forrón 1db zöldhasút adok érte.../db...
Alap,hogy odaviszem. Felirtalak
Posted 2008. August 29. - 02:06
Posted 2008. August 28. - 23:07
Az esti kajálással kapcsolatban írok.
A mi csapatunk úgy oldja meg, hogy a Frankhegyi turistaházból, (ahol jó a konyha) hozunk nagy adag milánóit.
Na most lenne egy olyan lehetõég, ha érdekel titeket, hogy én elvállalom, hogy elhozok többet a forumosoknak, így nekünk is jobb lenne, mert kaphatnánk rá jobb árat, meg nektek se kell gyorstésztákkal hülyéskedni, meg ízvilágra is lényegesen jobb.
Az ár elõreláthatólag 900ft/adag körül lenne, de ez attól függ, hogy mennyien rendelnénk. Ezek elég emberes adagok, még a legéhesebb bringás is tuti jól lakik.
Érdekelne valakit a lehetõség, mert ha a verseny elõtti hétig összejön egy névsor, akkor én úgy rendelem meg a kaját.
Verseny napján úgy tervezném, hogy én kiszaladok a kajáért 21.45-re és 22-re vissza ballagok vele, amikor is egy megbeszélt helyre mindenki odajöhetne érte.
...két adag rendel, de nem tudok érte menni, mert sajna "fix" helyen kell lennem...házhozszállításal, forrón 1db zöldhasút adok érte.../db...
Posted 2008. August 28. - 22:23
igen...
de Hotmaat ezt még átgondolja párszor, igaz Tomi?
mert én nem igazán akarok a semmire kidobni5 rongyot....
én azért nyomni fogom, aztán jövõre max keresek más csapatot, vagy megyek tbányai mezõnyversenyen...
Ne izgulj, Hotmaat csak eljátsza az ellenfeleknek, hogy nem kell vele számolni, aztán majd meglep mindenkit.
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. August 28. - 21:33
de Hotmaat ezt még átgondolja párszor, igaz Tomi?
mert én nem igazán akarok a semmire kidobni5 rongyot....
én azért nyomni fogom, aztán jövõre max keresek más csapatot, vagy megyek tbányai mezõnyversenyen...
Posted 2008. August 28. - 21:26
Az esti kajálással kapcsolatban írok.
A mi csapatunk úgy oldja meg, hogy a Frankhegyi turistaházból, (ahol jó a konyha) hozunk nagy adag milánóit.
Na most lenne egy olyan lehetõég, ha érdekel titeket, hogy én elvállalom, hogy elhozok többet a forumosoknak, így nekünk is jobb lenne, mert kaphatnánk rá jobb árat, meg nektek se kell gyorstésztákkal hülyéskedni, meg ízvilágra is lényegesen jobb.
Az ár elõreláthatólag 900ft/adag körül lenne, de ez attól függ, hogy mennyien rendelnénk. Ezek elég emberes adagok, még a legéhesebb bringás is tuti jól lakik.
Érdekelne valakit a lehetõség, mert ha a verseny elõtti hétig összejön egy névsor, akkor én úgy rendelem meg a kaját.
Verseny napján úgy tervezném, hogy én kiszaladok a kajáért 21.45-re és 22-re vissza ballagok vele, amikor is egy megbeszélt helyre mindenki odajöhetne érte.
Abban a csapatban vagy, mint Kosina Szilárd, igaz?
Posted 2008. August 28. - 20:53
én bringaversenyre készültemHashajtót nem,legfeljebb kicsit babot és akkor mindenki gyorsabb köröket fog futni
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. August 28. - 17:48
:spoko:
ételhordód lesz elég, vagy azt majd adni kéne?
nem ér hashajtóval tuningolni a konkurencia vacsiját!!!
- Kala
Úgy beszéltem le a panzióval, hogy adnak.
Hashajtót nem,legfeljebb kicsit babot és akkor mindenki gyorsabb köröket fog futni
Konkurencia meg nem konkurencia, mert én pl buli végett megyek, nem agyonhajtani magam ( na ezt a csapattársaim ha meglátják hehe)
Posted 2008. August 28. - 17:05
csapatot keresek 24esre, tavaly voltam (tisztes iparos vagyok bringázásban), a Wall-t is láttam már párszor, legutóbb tegnap elõtt, tud valaki segíteni? Nagyon nem bánnám!
Üdv:
Mario
Posted 2008. August 28. - 17:04
ételhordód lesz elég, vagy azt majd adni kéne?
nem ér hashajtóval tuningolni a konkurencia vacsiját!!!
- Kala
Posted 2008. August 28. - 16:50
Posted 2008. August 26. - 21:35
Posted 2008. August 26. - 20:55
Érdemes megnézni a The Wall címû filmet is....
... 3 éve, mert akkor duoban nyomtuk le volt osztálytársammal-17 évesen:P...és negyedikek lettünk:)...hjajj...régi szép idõk:)
az maxi riszpekt!
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Posted 2008. August 24. - 20:12
De hogy ne csak off-oljak:
idén végre én is ismét "24órázok":)....gödöllõi 6os fogat:)...jó móka lesz,vagyis inkább lazább,mint 3 éve, mert akkor duoban nyomtuk le volt osztálytársammal-17 évesen:P...és negyedikek lettünk:)...hjajj...régi szép idõk:)
Posted 2008. August 20. - 16:05
Posted 2008. August 20. - 15:55
uccsó offOfftopic ON
Nagy Moog "buherátor" volt anno a Tangerine Dream is.
Offtopic OFF
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való