Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én úgy tudom, hogy a csapattagok kapnak alapból, ha nem mondják le, de nekünk is (természetesen) fizetõs.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Alap,hogy odaviszem. Felirtalak

Ha Szilárd csapatában vagy, akkor csapattársak vagyunk :D
Én nem hallottam a tésztáról, de jól hangzik, ez akkor nekünk default vagy kérni kell ? :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mostmár biztos h menünk mi is .)

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...csám-csám-nyámm-nyámmm... :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

...két adag rendel, de nem tudok érte menni, mert sajna "fix" helyen kell lennem...házhozszállításal, forrón 1db zöldhasút adok érte.../db... :)

Alap,hogy odaviszem. Felirtalak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ezek szerint, ha két szám között kihangosított csámcsogást fogunk hallani, akkor megjött a tészta :D

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Az esti kajálással kapcsolatban írok.

A mi csapatunk úgy oldja meg, hogy a Frankhegyi turistaházból, (ahol jó a konyha) hozunk nagy adag milánóit.

Na most lenne egy olyan lehetõég, ha érdekel titeket, hogy én elvállalom, hogy elhozok többet a forumosoknak, így nekünk is jobb lenne, mert kaphatnánk rá jobb árat, meg nektek se kell gyorstésztákkal hülyéskedni, meg ízvilágra is lényegesen jobb.

Az ár elõreláthatólag 900ft/adag körül lenne, de ez attól függ, hogy mennyien rendelnénk. Ezek elég emberes adagok, még a legéhesebb bringás is tuti jól lakik.

Érdekelne valakit a lehetõség, mert ha a verseny elõtti hétig összejön egy névsor, akkor én úgy rendelem meg a kaját.

Verseny napján úgy tervezném, hogy én kiszaladok a kajáért 21.45-re és 22-re vissza ballagok vele, amikor is egy megbeszélt helyre mindenki odajöhetne érte.

...két adag rendel, de nem tudok érte menni, mert sajna "fix" helyen kell lennem...házhozszállításal, forrón 1db zöldhasút adok érte.../db... :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

igen...
de Hotmaat ezt még átgondolja párszor, igaz Tomi?
mert én nem igazán akarok a semmire kidobni5 rongyot....
én azért nyomni fogom, aztán jövõre max keresek más csapatot, vagy megyek tbányai mezõnyversenyen...

Ne izgulj, Hotmaat csak eljátsza az ellenfeleknek, hogy nem kell vele számolni, aztán majd meglep mindenkit. :)

A sebesség mindent megold.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
igen...
de Hotmaat ezt még átgondolja párszor, igaz Tomi?
mert én nem igazán akarok a semmire kidobni5 rongyot....
én azért nyomni fogom, aztán jövõre max keresek más csapatot, vagy megyek tbányai mezõnyversenyen...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A mi csapatunk úgy oldja meg, hogy a Frankhegyi turistaházból, (ahol jó a konyha) hozunk nagy adag milánóit.

Na most lenne egy olyan lehetõég, ha érdekel titeket, hogy én elvállalom, hogy elhozok többet a forumosoknak, így nekünk is jobb lenne, mert kaphatnánk rá jobb árat, meg nektek se kell gyorstésztákkal hülyéskedni, meg ízvilágra is lényegesen jobb.

Az ár elõreláthatólag 900ft/adag körül lenne, de ez attól függ, hogy mennyien rendelnénk. Ezek elég emberes adagok, még a legéhesebb bringás is tuti jól lakik.

Érdekelne valakit a lehetõség, mert ha a verseny elõtti hétig összejön egy névsor, akkor én úgy rendelem meg a kaját.

Verseny napján úgy tervezném, hogy én kiszaladok a kajáért 21.45-re és 22-re vissza ballagok vele, amikor is egy megbeszélt helyre mindenki odajöhetne érte.

Abban a csapatban vagy, mint Kosina Szilárd, igaz?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hashajtót nem,legfeljebb kicsit babot és akkor mindenki gyorsabb köröket fog futni :D

én bringaversenyre készültem :o
:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

:spoko:

ételhordód lesz elég, vagy azt majd adni kéne?

nem ér hashajtóval tuningolni a konkurencia vacsiját!!! :)

- Kala

Úgy beszéltem le a panzióval, hogy adnak.

Hashajtót nem,legfeljebb kicsit babot és akkor mindenki gyorsabb köröket fog futni :D

Konkurencia meg nem konkurencia, mert én pl buli végett megyek, nem agyonhajtani magam ( na ezt a csapattársaim ha meglátják hehe)

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Helló,

csapatot keresek 24esre, tavaly voltam (tisztes iparos vagyok bringázásban), a Wall-t is láttam már párszor, legutóbb tegnap elõtt, tud valaki segíteni? Nagyon nem bánnám!
Üdv:
Mario

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
:spoko:

ételhordód lesz elég, vagy azt majd adni kéne?

nem ér hashajtóval tuningolni a konkurencia vacsiját!!! :)

- Kala

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A pálya térképén (szerintem ugyanaz, mint a tavalyi) a rönkvárnál érdekesen megy a pálya, megnézném hányan tudnák kitekerni (biztos nem úgy fog menni ahogy a térképen van).

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

Érdemes megnézni a The Wall címû filmet is....:)
... 3 éve, mert akkor duoban nyomtuk le volt osztálytársammal-17 évesen:P...és negyedikek lettünk:)...hjajj...régi szép idõk:)

az maxi riszpekt!

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Érdemes megnézni a The Wall címû filmet is....:)
De hogy ne csak off-oljak:
idén végre én is ismét "24órázok":)....gödöllõi 6os fogat:)...jó móka lesz,vagyis inkább lazább,mint 3 éve, mert akkor duoban nyomtuk le volt osztálytársammal-17 évesen:P...és negyedikek lettünk:)...hjajj...régi szép idõk:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ez a kép mindent elárul:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Offtopic ON
Nagy Moog "buherátor" volt anno a Tangerine Dream is.
Offtopic OFF

uccsó off

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való