Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

15083 kört kapott a pálya hivatalosan

Na ezek után merjék csak azt mondani a cécésekre, hogy errodáljuk a talajt! Az ösvény maradt olyan, mint amilyen a 15 e kör elõtt volt! Max kissé porosabb lett és kissé jobban kiálltak a gyökerek,de mára már be is temette õket a jótékony sár... :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
törölhetõ

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Fölösleges vitatkozni azon, hogy ki az elit és ki a hobby, egyértelmû volt a versenykiírás, amelyik csaptban van licences tag, az elit, ahol csupa licenc nélküli van az hobbyban indul. Pont.

Egyébként volt olyan csapat is, ahol 6 licenc nélküli tag elitbe nevezett.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
McPite, várj türelemmel, szerintem kicsit késõbb az is meglesz! Tavaly is megvolt!

LustaTömzsi! Ezek szerint én is elit vagyok???

szerintem az az elit, akit beszólítanak az már valaki, tavaly letett valamit nem a plasztiklapot

Mert engem be szoktak szólítani a Top marcikon, pedig még csak licenszem sincsen, és menni se megyek valami gyorsan! Szóval ez az elit/nem elit fogalom számomra is elég homályos, hogy hol lehet meghúzni a határt.

McPite! CSÚCS EZ A FOTÓ!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Képek

Elnézést a mennyiségért, a minõségért, meg úgy általában, nagyon nem úgy alakult az idei fotózás ahogy gondoltam :( Nagyját én lõttem, olyanok amilyenek, páran hátha csak itt taláják meg magukat.

Feltöltött kép

Jah, jövõre szóljatok már rám hogy 'Hé paraszt melyik út megyen körbe Csillebércen? Ha hoztál már videózó eszközt használd is a pályán!'

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Nekünk is ez volt az elsõ 24h-nk, az elején még 2.-ok voltunk, hobby I. kategóriában, és elég volt egy láncszakadás az egyik emelkedõnél + 1 defekt a focipályánál, és máris visszacsúsztunk 6. helyre. Nyomtuk ahogy bírtuk kb 1-2 perccel maradtunk le a dobogóról.
Csalást én is láttam furi volt hogy egy ÓKE-s gyerek egyszer mellettem fut, utána elõttem a defekttel.
Volt egy fórumos találkozásom is (azt hiszem) MSONAJ-al a 2-es tábor férfi zuhanyzójában.
Elõzéssel nekem nem volt gond, max. velem, volt olyan hogy elõzni akartam mondtam merrõl jövök, és a srác egy kicsit kisodródott. Mondtam hogy bocsi, ne haragudj, mondta semmi gond aztán mentem tovább.
Jó buli volt, jó volt a hangulat, jövõre reméljük dobogó is meglesz.
Akik lesérültek azoknak jobbulást. Én egyszer estem át a kormányon, természetesen nem a pályán, hanem a sátor melletti 5cm-es szegélyen 5-tel. Egy raszta hajú srác (Bringabanda?) kért meg essek már megint el, mert lefényképezné.
labidani

Jól látod
Team Heavy Pedál Szeged

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Láttam, pikcsör is van, töltödnek csiga speeddel felfele...
Mindent lehet csak x óra múlva (plána) nem mindegy menynire eszik ***ul ;)
Tavaly canti fékes fullmerevvel olyat mentem keszthelyi hegységben hgoy csak kamlilláztam, élveztem mint állat - persze semmiért nem adnám a fullimat (persze '09 Genius MC40ért igen:D).

Nagyon szeretnék már 1-2 dolgot csekkolni köridõkön, vki írta hogy volt - de én nem láttam és mindenütt a sima xls-t/pdfet látom :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
ok,ok,ok,ok!

az elit meg akarja magát méretni hivatalosan köztársaság bajnokság LICENC
csupa magasztos cél
a hobbista is kíváncsi mit tud de azért nem megy a farkasok közé elég neki a maraton

18 év felett magad döntesz

szerintem az az elit, akit beszólítanak az már valaki, tavaly letett valamit nem a plasztiklapot

ezt az ajándék dolgot nem értem
ki megy itt az ajándékért? nagyon örültem a kulacstartónak, pumpának, nyakbaakasztónak
idén is tavaly is nagyra értékelem, köszönöm szépen
nekem mint mindenkinek a verseny (kaja nevezés zselék faház stb) lényegesen többe kerul mint amit nyereményben remélhetek (vagy a cubesok órája sokat ér?) :)

bár én az ajándékok értékét arányosan osztanám el az elit-hobbista között
valahogy több a hobbista több a bevétel a hobbistákból
igazából még szerettem volna egy gumileszedõt is:) ok nem vicces

ki mikor csalt azt talán a köridõk

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Neem, sértõdésrõl szó sincs, ahhoz kicsit több kell :);)
Meg ki is bírtam volna, csak pályabejáráson 11 órakor akkorát estem, hogy síp_csont_ig felszakadt a lábszáram, jópár cm2 bõr hiányzik még mindig rólam, meg a bal kezemet sem tudtam felemelni vízszintesnél feljebb :) Jah, persze 12.00kor én kezdtem...

Szval azért akadtak gondok ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
de ez tök 1értelmû.....onnantól, hogy pénz van a dologban már nem amatõr.....ez mindenre igaz kb

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

MC Pite ezen mi nevetséges? Bevállaltam, nem tudtam volna végigmenni vele. Ez is egy tapasztalat, úgy gondolom a teljeskörû teszt érdekében ezt is próbálni kellett.

Nem nevetséges, nem azért írtam.
Csak anynit említettem hogy a csomagtartó elbírná ha kéne; mert tudtam hogy a mervet preferálod. Tudom hogy erõs és technikás vagy, tudom a merev elõnyit is, de -mondjuk ki- sz*r 24-h azzal menni. Csak eszembe jutott hogy elött beszéltük, és nem tudtam hogy _ilyen_ kemény vagy vagy nem tekertél még azon a pályán - ami lassabb és rövidebb(nek tûnt nekem) mint tavaly.

OK, tesztet is vágom, nem is azt mondtam hogy nem lehet vele, csak hogy nem baj ha ott van :prosze:

Remélem nem sértõdtél meg rajta; én kényelmes és gyenge vagyok eleve :)

szerk: Köridõk merre? :chin:

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

olvasgatni
http://t-t-rouleur.f...tor_statuszrol/

Köszi!
Team Heavy Pedál Szeged

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A Magyar Kerékpáros Szövetség negyvenes években kiadott versenyszabályai mai szemmel nézve is hihetetlenül idõszerûek, sõt bizonyos tekintetben sokkal jobbak, mint a jelenleg érvényben lévõk. A szabálygyûjtemény a versenyzõk státuszának tisztázásával indít. A második paragrafus így fogalmaz: „Amatõr az a kerékpáros, aki a kerékpársportot és a versenyzést kizárólag saját szórakozása, vagy testedzése céljából gyakorolja, abból semminemû anyagi hasznot nem húz.” Pont. Lehet-e ennél pontosabban definiálni az amatõr versenyzõ fogalmát? Szerintem nem.

olvasgatni
http://t-t-rouleur.f...tor_statuszrol/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Jajj ne, kérem olyan ne vegye magára amit írtam, akire nem vonatkozik. Isten õrizz, hogy bárkit gyanúsítgassak vagy vádoljak.

Nem vettem magunkra, csak megelõztem a felesleges vádaskodást, latolgatást.
Már az elsõ eredménylistánál elsõk voltunk, minket is meglepett.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Nekünk is ez volt az elsõ 24h-nk, az elején még 2.-ok voltunk, hobby I. kategóriában, és elég volt egy láncszakadás az egyik emelkedõnél + 1 defekt a focipályánál, és máris visszacsúsztunk 6. helyre. Nyomtuk ahogy bírtuk kb 1-2 perccel maradtunk le a dobogóról.
Csalást én is láttam furi volt hogy egy ÓKE-s gyerek egyszer mellettem fut, utána elõttem a defekttel.
Volt egy fórumos találkozásom is (azt hiszem) MSONAJ-al a 2-es tábor férfi zuhanyzójában.
Elõzéssel nekem nem volt gond, max. velem, volt olyan hogy elõzni akartam mondtam merrõl jövök, és a srác egy kicsit kisodródott. Mondtam hogy bocsi, ne haragudj, mondta semmi gond aztán mentem tovább.
Jó buli volt, jó volt a hangulat, jövõre reméljük dobogó is meglesz.
Akik lesérültek azoknak jobbulást. Én egyszer estem át a kormányon, természetesen nem a pályán, hanem a sátor melletti 5cm-es szegélyen 5-tel. Egy raszta hajú srác (Bringabanda?) kért meg essek már megint el, mert lefényképezné.
labidani

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Nem érted látom, amit mondok - ha elsõ lennél topmaratonon, mert mondjuk még hajnalban is edzenél minden nap, ráadásul tehetségesebb lennél, akkor már "elitnek" számítanál?

Elit = UCI csapatnál igazolt fõállású versenyzõ. Minden más "hobbi".

Akkor jó helyen indultunk!
Team Heavy Pedál Szeged

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
volt itt fenn eredmény xls-ben. ha már xls, akkor a körszám oszlopra nyomtam egy szummát. így derült ki, hogy 15083 kört kapott a pálya hivatalosan :D csoda-e ha porzott a végére? :D

Brick

Brick

vendég

• fórumtag
  • 86 posts

Mi a hobby III-ban lettünk elsõk, soha sehol még a dobogó közeláébe sem ért egyik tagunk sem. (utána is nézhetsz) A miénk egy full amatõr, de rendkívül lelkes és amatõr csapat. Ja és semmi csalás sem volt a dologban. Én is rajtszámra tenném a csipet, vagy megetetném minden versenyzõvel a nevezésnél.

Jajj ne, kérem olyan ne vegye magára amit írtam, akire nem vonatkozik. Isten õrizz, hogy bárkit gyanúsítgassak vagy vádoljak.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem érted látom, amit mondok - ha elsõ lennél topmaratonon, mert mondjuk még hajnalban is edzenél minden nap, ráadásul tehetségesebb lennél, akkor már "elitnek" számítanál?

Elit = UCI csapatnál igazolt fõállású versenyzõ. Minden más "hobbi".
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Keményebb? Ébredj fel Jani, 2-3 embertõl eltekintve idehaza mindenki hobbista. Vagy azt hiszed a Cube-osok nem dolgoznak és/vagy tanulnak? Vagy mondjuk az, hogy többet edzel, ergó sikeresebben versenyzel, s ezért kiváltasz egy lincenszet (mert máshogy nem is OX-ezhetsz), akkor már egybõl a zúzós magba tartozol?

Azt vágom!
De õszintén! Elsõ 24h versenyünkön induljak Elitbe licensz nélkül? Mi pi.. nak? Ki akartuk próbálni ,elsõ 5 volt a cél meg,hogy végigmenjünk. De jó buli volt! Jövõre is jövünk!

Mi a hobby III-ban lettünk elsõk, soha sehol még a dobogó közeláébe sem ért egyik tagunk sem. (utána is nézhetsz) A miénk egy full amatõr, de rendkívül lelkes és amatõr csapat. Ja és semmi csalás sem volt a dologban. Én is rajtszámra tenném a csipet, vagy megetetném minden versenyzõvel a nevezésnél.

TESSÉK!!!
Jó példa!
Én sosem értem el jobb helyezést top maratonon a 23.-nál középtávon....ennyi!
Team Heavy Pedál Szeged