Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Amúgy, lehetne hosszabb a pálya, de erre semmi remény! :(

Még csak az kéne!:)
Így is mindig futkorászol egy csomót, ha defektet kapsz.;)
A csapatban kötelezõvé kellene tenni a latexet.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Meg ott budiknál az összes tömés kijött a a fogamból majdnem annyira rázott.

Egy teleszkóp - egy jól beállított teleszkóp - csodákra képes! :P

Amúgy, lehetne hosszabb a pálya, de erre semmi remény! :(

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

de volt csak mikor elõször kimentem kajálni egyet, természetesen elfelejtettem visszarakni, és észre sem vettem, mert füst színû lencse volt benne:D...nemtudom már hogy hány kör volt de rémálom xD
de ettõl a kis traumától eltekintve idén is ott akarok lenni.

Hát igen tavaly elõttin csak nézõként voltam fent, de akkor közel sem láttam ennyire porosnak a pályát , mint most. Lámpával éjjel szinte csak a por felhõt lehetett látni .Meg ott budiknál az összes tömés kijött a a fogamból majdnem annyira rázott.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts

Szemüveg nem volt?:D
(Csak azért kérdeztem, mert most nézegettem a nevezéseket... aztán rataláltam Bacseszra:D)
Hány kört mentél egyébként?

de volt csak mikor elõször kimentem kajálni egyet, természetesen elfelejtettem visszarakni, és észre sem vettem, mert füst színû lencse volt benne:D...nemtudom már hogy hány kör volt de rémálom xD
de ettõl a kis traumától eltekintve idén is ott akarok lenni.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Szemüveg nem volt?:D
(Csak azért kérdeztem, mert most nézegettem a nevezéseket... aztán rataláltam Bacseszra:D)
Hány kört mentél egyébként?
Én is soloba neveztem... aztán a nevezésemet követõ 2 napon belül jött a lebeszélõ telefon a csapatvezetõmtõl...:D Így bronzérmesek lettünk Vegyes csapatban... a Bedezodorált tücskök:D.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts

Bacsesz: Te tavaly soloban indultál?

jelentem igen:)
mindenki le akart beszélni, pedig lehet jobblett volna, fele ennyire felkészült, edzett nemvoltam, de én elmentem....egy darabig nemvolt gond, pályát meglehetett tanulni gyorsan, de ami kicseszett velem, de szerintem még sok mindenkivel az a por. a verseny másnapján délelõtt szinte végig az orvosi kocsiba csücsültem, és próbáltak látószervet csinálni a szemembõl:D
Coldi nagyon sok szerencsét kívánok, szükséged lesz rá!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Bacsesz: Te tavaly soloban indultál?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Halihó

Coldi:amúgy fél Debrecen ott lesz,majd biztatunk mi mindennel :D

Szegedrõl "csak" 3 csapattal megyünk az amatõrbe....remélem mind dobogógyanus lesz
Team Heavy Pedál Szeged

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
itt a környéken mindenki meg van halva, de én nem akarok itthon maradni:)
még mindíg társat keresek 24 órásra!!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Coldi:amúgy fél Debrecen ott lesz,majd biztatunk mi mindennel :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Coldi! En mindenkeppen megprobalnek egy segitot vinni, aki tartja bennem a lelket. 24 ora az nagyon sok egyedul. Oke, hogy ott van meg egy halom bringas, de egy ismeros arc mas hatassal van rad.

Majd kiderül minden a végén, esetleg a vége elõtt....talán feladom, viszont jövõre már harcedzett tapasztalatokkal vágok neki újra!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Akkor már csak csapatot kell találnom :)

worldismine

worldismine

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Már aktív az ODIN-on a nevezés !

Hajrá hajrá :)
.:.::.:...:.::..:::..
r!de forever for live

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

igen egy segítség életet menthet. Ha csapatban mész ,ha nem akkor is .. Én mint segítõ voltam kint 2 éve és sokat számít este mikor tartják az emberben a lelket.

Coldi! En mindenkeppen megprobalnek egy segitot vinni, aki tartja bennem a lelket. 24 ora az nagyon sok egyedul. Oke, hogy ott van meg egy halom bringas, de egy ismeros arc mas hatassal van rad.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Köszi, akkor minden rendben! Biztosan rosszul olvastam valamit, talán a fáradtság miatt.......idegeimet már a versenyre készítem :-)

Nem lesz könnyû az biztos.
Nem csak a pályával kell majd megbirkoznod. Hideg lesz és állandóan elõzni fognak. Fáradtság+hideg+rázkódás+az állandó jobb-jobb-jobb-bal-jobb.
Készítsd csak az idegeidet :) .

A sebesség mindent megold.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
ha valaki társat keres, akármilyen felállásban(duo, akár hány fõs csapat) nagyon szívesen csatlakoznék, akárhova....a tavalyi solos mutatványt nem vállalom mégegyszer, és megvakulni sem akarok :) de duoban inkább bennevagyok

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Köszi, akkor minden rendben! Biztosan rosszul olvastam valamit, talán a fáradtság miatt.......idegeimet már a versenyre készítem :-)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Coldi autókáddal be tudsz hajtani, sõt ha elõzõ nap este odamécc még jó helyet is találsz akár teljesen a pálya mellett. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én is ezt szerettem volna kérdezni de szomorú, hogy nem lehet :-( Elõször indulnék és Soloban, kis faluból ahonnan még véletlenül sem tudnék segítõt vinni. Ha autókámmal be tudnék állni (pedig nem foglal több helyet mint egy sátor) akkor csak egy kulcsot kéne magamnál tartanom és minden ott lenne közelben jó helyen.
Azok a sugárutak milyen messze vannak ahol parkolni lehet, nem nagy kiesés? Végülis majd' kiderül, lényeg a bájkpozitív hozzáállás :-)

Ha idõben érkezel kb 10-20m-re meg tudsz állni a pályától.

A sebesség mindent megold.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Ha valaki egyedül megy, kísérõ nélkül, akkor le tudja tenni a cuccát úgy, hogy biztonságban legyen, könnyen hozzáférhetõ legyen és ne kelljen sok idõre kiszállnia a versenybõl frissítés miatt?

Én is ezt szerettem volna kérdezni de szomorú, hogy nem lehet :-( Elõször indulnék és Soloban, kis faluból ahonnan még véletlenül sem tudnék segítõt vinni. Ha autókámmal be tudnék állni (pedig nem foglal több helyet mint egy sátor) akkor csak egy kulcsot kéne magamnál tartanom és minden ott lenne közelben jó helyen.
Azok a sugárutak milyen messze vannak ahol parkolni lehet, nem nagy kiesés? Végülis majd' kiderül, lényeg a bájkpozitív hozzáállás :-)