Amúgy, lehetne hosszabb a pálya, de erre semmi remény!
Még csak az kéne!
Így is mindig futkorászol egy csomót, ha defektet kapsz.
A csapatban kötelezõvé kellene tenni a latexet.
Amúgy, lehetne hosszabb a pálya, de erre semmi remény!
Meg ott budiknál az összes tömés kijött a a fogamból majdnem annyira rázott.
Hát igen tavaly elõttin csak nézõként voltam fent, de akkor közel sem láttam ennyire porosnak a pályát , mint most. Lámpával éjjel szinte csak a por felhõt lehetett látni .Meg ott budiknál az összes tömés kijött a a fogamból majdnem annyira rázott.de volt csak mikor elõször kimentem kajálni egyet, természetesen elfelejtettem visszarakni, és észre sem vettem, mert füst színû lencse volt benne:D...nemtudom már hogy hány kör volt de rémálom xD
de ettõl a kis traumától eltekintve idén is ott akarok lenni.
Szemüveg nem volt?
(Csak azért kérdeztem, mert most nézegettem a nevezéseket... aztán rataláltam Bacseszra:D)
Hány kört mentél egyébként?
Bacsesz: Te tavaly soloban indultál?
Halihó
Coldi:amúgy fél Debrecen ott lesz,majd biztatunk mi mindennel
Coldi! En mindenkeppen megprobalnek egy segitot vinni, aki tartja bennem a lelket. 24 ora az nagyon sok egyedul. Oke, hogy ott van meg egy halom bringas, de egy ismeros arc mas hatassal van rad.
igen egy segítség életet menthet. Ha csapatban mész ,ha nem akkor is .. Én mint segítõ voltam kint 2 éve és sokat számít este mikor tartják az emberben a lelket.
Köszi, akkor minden rendben! Biztosan rosszul olvastam valamit, talán a fáradtság miatt.......idegeimet már a versenyre készítem :-)
A sebesség mindent megold.
Ha idõben érkezel kb 10-20m-re meg tudsz állni a pályától.Én is ezt szerettem volna kérdezni de szomorú, hogy nem lehet :-( Elõször indulnék és Soloban, kis faluból ahonnan még véletlenül sem tudnék segítõt vinni. Ha autókámmal be tudnék állni (pedig nem foglal több helyet mint egy sátor) akkor csak egy kulcsot kéne magamnál tartanom és minden ott lenne közelben jó helyen.
Azok a sugárutak milyen messze vannak ahol parkolni lehet, nem nagy kiesés? Végülis majd' kiderül, lényeg a bájkpozitív hozzáállás :-)
A sebesség mindent megold.
Ha valaki egyedül megy, kísérõ nélkül, akkor le tudja tenni a cuccát úgy, hogy biztonságban legyen, könnyen hozzáférhetõ legyen és ne kelljen sok idõre kiszállnia a versenybõl frissítés miatt?