Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Hát ezt a versenyt is elmosta(=már akit) az esö.
Kedd estétöl voltunk ott, és pénteken 5ig szép idö volt, péntek délelött hatalmas höségben tekertem fel a Lahn-Roßalm emelkedön, sisak a kormányon,szemüveg-kesztyü a zsebben.
Aztán 5 körül voltunk a tonál. 1 orás nagyon durva felhöszakadás, és pár másodpercig apro jégesö is esett.
Majd verseny napján ahogy lenni szokott pontban a hosszutáv rajtnál 9 kor iszonyat nagy zuhé.....
Szombat reggel kinézve az ablakon csak dicsérni tudtam bölcs döntésemet, hogy nem neveztünk elö....
Hétföig maradtunk volna,de vas. reggel tiplit vettünk,és még Mo-n volt egy szép napsütéses napunk.

Grat aki letekert/szenvedte. Kicsit a 2006-os szilváshoz hasonlo filing volt.

Pedig ahogy elõttem is írták 53 km-en nagy mázlink volt. A rajt elõtt fél órával elállt az esõ, mire indultunk már a nap is sütött... Végig gyönyörû napsütésben tekertünk, célbaérés után fél órával kezdett megint esni picit. A 9-kor rajtolók is csak az elsõ órában kaptak utána napsütés. Szóval az idõvel szerintem nem volt gond, legalább nem volt akkora hõség... Kis sár, de a pálya jellege miatt ez sem okoz különösebb gondot. (A nyílt részeken porzott az út)

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Hát ezt a versenyt is elmosta(=már akit) az esö.
Kedd estétöl voltunk ott, és pénteken 5ig szép idö volt, péntek délelött hatalmas höségben tekertem fel a Lahn-Roßalm emelkedön, sisak a kormányon,szemüveg-kesztyü a zsebben.
Aztán 5 körül voltunk a tonál. 1 orás nagyon durva felhöszakadás, és pár másodpercig apro jégesö is esett.
Majd verseny napján ahogy lenni szokott pontban a hosszutáv rajtnál 9 kor iszonyat nagy zuhé.....
Szombat reggel kinézve az ablakon csak dicsérni tudtam bölcs döntésemet, hogy nem neveztünk elö....
Hétföig maradtunk volna,de vas. reggel tiplit vettünk,és még Mo-n volt egy szép napsütéses napunk.

Grat aki letekert/szenvedte. Kicsit a 2006-os szilváshoz hasonlo filing volt.
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Grat minden Salzos indulónak!
Mi kint maradtunk keddig, egy kicsit felfedezni a környéket.
Még most is ráncos a bõröm a sok esõtõl.:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Persze, idõm nem is érdekel... a torlódások annál inkább... meglesem, hátha ott már alig lesz...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Jó volt, megyek jövõre is, de elsõ blokkból lehetõleg :)

Miért ? Én a második blokk elejérõl indultam, és nem volt semmi gondom. Idõd is hozzá van igazítva ha minden igaz.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Az már kaja után volt :)
Ami még negatívum volt az csak az osztrákok és nme a szervezõk hibája, a hülye bedugulások... ode ki kéne már valamit találni... lelõni aki leszáll vagy ilyesmi... :D

Ja még egy apróság. Szinttérképet kapunk, de 4×6cm a térkép rajta és a lap 2/3a felirat; nem lehetne fordítva, és normálisan lehetne jelezni a km-eket meg frissítõket is akkor a térképen? Ha már ekkore ló nagy papírra nyomják...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Zsír volt részemrõl is:) Nem találtam olyat, mai kicsit is rossz lett volna:) Még az esõ is megkímélte az ötveneseket:)

Pite: pont a kajálda melletti sátorban pacsiztunk pedig:D Vagy már akkor megtaláltátok?:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Na, megvolt, faca volt. Minden okés, _kivéve_ a kaját a célban, mert titkolták hogy hol adják - amúgy finom volt.
Az a bizonyos videó ahol a nagy seggem kitakarja fél képet az érdekelne kollega ;)

Aki még nem rendelt képet a sportfotograftól, pay-palon tegyétek mert 4000E Huf az utalási költség különben :(

Jó volt, megyek jövõre is, de elsõ blokkból lehetõleg :)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Hol találtál képeket?
Mert Én nem találok még, pedig sok helyen fotóztak.

Képeket itt találod meg:
http://www.sportogra.../shop/event/331

Beírod a rajtszámod majd suchen. Vagy az eredménylistában rákattintasz a neved melletti kis ikonra.

A képek persze csak pici, bemutató darabok, ha szükséged van rájuk meg kell venni (5 Euro / db, vagy 17 Euro az összes képért). Paypalen keresztüli fizetéssel pár perc alatt megvan az egész.

VCs

VCs

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Hol találtál képeket?
Mert Én nem találok még, pedig sok helyen fotóztak.
Az 53km-en éppen tökéletes volt az idõ, bár nekem elég kemény bemelegítés szükséges, amit nem tudtam elvégezni, úgyhogy az elején a betonon tarottam meg. És szenvedtem.. De hogy a lány társaim hogy mennek, az hihetetlen!
Nem beszélve a 208km-rõl, a 2. helyen egy 44 éves nõ jött be!!!!
Nem értem én ezt..

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Megvolt nekünk is az idei Salz, igaz, most csak az 53 km-en, de jól választottam, nem esett volna jól a 110 km, fõleg, hogy bõrig áztak...

Nekünk hihetetlen szerencsénk volt, 9-tõl (110 rajt) esett, fél 11 körül elhalkult, 11-kor (53 km rajt) már sütött a nap, 4 óra múlva célbaérkezés, kb fél óra múlva újból szakadt az esõ! Nagyon kegyesek voltak az égiek az 53 km-esekhez.

Pálya nagyon tetszett, bár én meglepõdtem a második hegyen, én a 110 elsõ 53 km-ére számítottam, de mint kiderült, egész másfelé barangoltunk... Van egy-két érdekes videóm igen érdekes minõségben, kormányra szerelt kamerával, de jól visszaadja a tájat, meg a lejtõket, valahova felrakom, és belinkelem õket. Nagyrészén McPite hátsója takarja az eget..:)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Ezt nevezem sebességnek... Már fent is vannak rólam a képek :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
110km teljesítve, a 7:33-as idõmmel elégedett vagyok, technikai gondok és sár nélkül sem mentem volna szerintem 7órán belül.
Az elsõ fék és a hátsó váltó bovdenezése beázott az elsõ 1órában, az elsõ fék utána kb. 30%-on üzemelt, a hátsóváltó pedig csak akkor váltott le, ha lecsaptam a hátsókereket a földre. Az utolsó elõtti lejtõn, ahol ráengedték a patakot a pályára, sikerült eldobni a bringát. Váltófül behajlott, de sikerült kiegyenesíteni. A Roßalmra felfele majdnem begörcsölt a combhajlítóm, utána fél óra óvatoskodás következett.
Hiba volt sárvédõ nélkül elindulni. :D

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Hajrá Orby :)
Ha fáznál, kend be a lábad vastagon Born protecttel, de szerintem nem lesz komolyabb dideregtetõ esõ, szóval tökmindegy. Meg vigyél kartyût.

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Jövõre kellene egy magyar SLOW MOTION csapat is. NA lassan megyek, mert 14-kor indulunk. Sajnos most úgy néz ki, hogy szombat du-ra megérkezik az esõ is. Várhatott volna még egy 1/2 napott, de kemények leszünk és nem adjuk könnyen a bõrünket

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Reggel indulunk, hajrá mindenkinek! Ügyesek legyetek, szombaton találkozunk :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Neked még megvan?
Nekem szerintem már nincs, pedig akkor este azt mondtam,amikor befejeztem, hogy bekereteztetem. XD

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Kérdés: a rajtcsomagban van szinttérkép, vagy jobb ha nyomtatok magamnak?

Tavaly jó minõségû, kormányra rögzíthetõ, vízálló szinttérképet kaptunk. Hogy az idén lesz-e a csomagban, nem tudom, pénteken kiderül...Mindenesetre a tavalyit elviszem magammal.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Kérdés: a rajtcsomagban van szinttérkép, vagy jobb ha nyomtatok magamnak?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
1 hely felszabadult az autóban; bringa nélkül lehet akár kettõ is...
Telefonon inkább ha lehetne a gyorsabb kontakt miatt, ügyesek megtalálják az AIM azonosítómnál... :prosze: