Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Posted 2008. November 08. - 11:10
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2008. November 08. - 09:52
Amennyiben kimegyek akkor sem a hosszútávval fogom kezdeni hanem ,50-60km körülivel szerintem az is bõven-bõven elég lesz:)
Simán bevállalható a 110km, csak ne lazsáld végig a telet! Kajálni csak szeretsz, minél hosszabb a táv, annál többet ehetsz. Minden versenyt egy naaagy zabálásnak kell felfogni.
Posted 2008. November 08. - 09:11
Posted 2008. November 08. - 07:16
Posted 2008. November 08. - 03:01
Gyönyörûen összefoglaltad zsizsi ! Ez a lényeg. Olyan élmény, hogy szó szerint feltölt hetekre...... és bizony rengetegen szurkolnak a versenyzõknek!
Egy igazi élmény, még az is megtáltosodik a sok biztatástól, aki már-már feladná, de ha mindez nem elég, akkor ott van a gyönyörû környezet. Feledkezz bele a látványba és tekerj! Én többször is voltam kint és még most is beleborsódzik a hátam... szuper!
Menjen mindenki, aki tud, megéri!
Én, mikor elõször jártam itt és hazajöttem, csak mosolyogtam napokig. Még a melóhelyemen is. Szerintem már gondolkoztak, hogy dilis lettem. :-) És akkor még elgurulhatsz Hallstadt-ba is (4-5km) ami egy csodás kis ékszerdoboz-gyönyörû falucska a tó partján.
A maraton hosszú távja érinti de akkor ugye nem sokat látsz belõle.
Menjen mindenki, aki tud. Egyszer ezt látni kell !
Posted 2008. November 06. - 23:04
A szervezés elsõ osztályú, és bizony rengetegen szurkolnak a versenyzõknek!
Egy igazi élmény, még az is megtáltosodik a sok biztatástól, aki már-már feladná, de ha mindez nem elég, akkor ott van a gyönyörû környezet. Feledkezz bele a látványba és tekerj! Én többször is voltam kint és még most is beleborsódzik a hátam... szuper!
Menjen mindenki, aki tud, megéri!
Posted 2008. November 06. - 22:51
Posted 2008. November 03. - 21:58
Posted 2008. November 03. - 21:18
Posted 2008. November 03. - 20:49
Posted 2008. November 03. - 20:10
Posted 2008. November 02. - 19:40
Hi, bigyesz !
Úgy emlékszem, Budapesttõl kb. 650Km. Azt komolyan kérdezted, hogy milyen a verseny lebonyolítása ? Ez még a német újságok szerint is az egyik legjobban szervezett maraton. Minden megy szépen, folyékonyan. A kaja nem fogy el, le van zárva minden út rendesen, a táj csodás. Ne hagyd ki, életre szóló élmény. DE ! Én 110km-en indúltam és az nagyon csúnya, mármint a szintemelkedés. 3000m, ami nem tûnik olyan soknak de itthon sehol sem mászol 1000m szintet jó meredeken, kistányéron. Ott ezt kipróbálhatod. Szóval, készülj fel rendesen. A terep nem kemény, végig dózerúton mész - ami simább, mint a budapesti utak.
Ja, mikor mi voltunk, volt bringás-cucc vásár. Régebbi (tavalyi v. régebbi:-)) cipõket 20 ! (húsz!) €-ért adtak. Már azon megspóroltam a nevezést.
Szia Marci!
Köszi a rengeteg infot és az élménybeszámolót! Mindenképp összehozom valahogy jövõre ezt a túrát, de persze nem a leghosszabb távon :no:, annyira azért nem vagyok profi , persze a versenyszervazést nem kérdeztem halál komolyan, de azért kíváncsi voltam ki mit mond. Jó lenne még találni valakit magam mellé, remélem valakit rá tudok majd venni a barátok közül, hogy jöjjön el velem, valahogy a külföldi versenyektöl sokan berezelnek :hmmm:, nem értem miért!
Posted 2008. November 01. - 03:43
Úgy emlékszem, Budapesttõl kb. 650Km. Azt komolyan kérdezted, hogy milyen a verseny lebonyolítása ? Ez még a német újságok szerint is az egyik legjobban szervezett maraton. Minden megy szépen, folyékonyan. A kaja nem fogy el, le van zárva minden út rendesen, a táj csodás. Ne hagyd ki, életre szóló élmény. DE ! Én 110km-en indúltam és az nagyon csúnya, mármint a szintemelkedés. 3000m, ami nem tûnik olyan soknak de itthon sehol sem mászol 1000m szintet jó meredeken, kistányéron. Ott ezt kipróbálhatod. Szóval, készülj fel rendesen. A terep nem kemény, végig dózerúton mész - ami simább, mint a budapesti utak.
Ja, mikor mi voltunk, volt bringás-cucc vásár. Régebbi (tavalyi v. régebbi:-)) cipõket 20 ! (húsz!) €-ért adtak. Már azon megspóroltam a nevezést.
Posted 2008. November 01. - 00:10
www.viamichelin.com itt km-re pontosan megtudod milyen messze van, mi Debrecenbõl mentünk és egyébként sem emlékszem rá, hány km.
Hát nem magyar, de azért a miénk sem rossz... Más az ott lakók mentalitása is.Aki járt ott nem kell ezt magyarázni. Pl: Rajt után nem sokal egy hifi kipakolva, és az ott lakók nyomják nektek a zenét. Este még mindig kint szurkolnak neked és mindenkirõl sugárzik az, hogy értékeli amit csinálsz.
Köszi a gyors választ, már most tetszik, köszi a linket is átnyálazom, nem is azt mondom hogy rosszak a mieink, csak kíváncsi lennék már egy külföldire :chin:
Posted 2008. October 31. - 23:59
Hát nem magyar, de azért a miénk sem rossz... Más az ott lakók mentalitása is.Aki járt ott nem kell ezt magyarázni. Pl: Rajt után nem sokal egy hifi kipakolva, és az ott lakók nyomják nektek a zenét. Este még mindig kint szurkolnak neked és mindenkirõl sugárzik az, hogy értékeli amit csinálsz.
Posted 2008. October 31. - 23:44
Látom ti voltatok kint, sajna nekem idén nem jött össze, de jövõre mindenképp szeretnék kimenni erre a maratonra, naon kíváncsi vagyok és gyönyörû a táj, na mindegy segítséget kérnék tõled, milyen messze van ez kb pesttõl? Milyen a verseny lebonyolítása, olyan külföldies vagy hasonlít a magyar maratonokéhoz ?
Üdv: bigyesz
Posted 2008. October 30. - 22:02
Büszkék vagyunk!
Posted 2008. October 16. - 11:20
Nekem van. Tavaly mi is kint voltunk, megvettem ezt:esetleg nincs valakinek egy kölcsön kerékpárostérképe a régióra vonatkozóan, vagy valami kiadványa?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2008. October 16. - 09:59
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás