Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Én is tervezem hogy indulok az 50-esen, ha sikerül csapódni valakikhez vagy útitársakat találni.

A Víg-End en is jól mentetek az egész napos esõben...

Naigen, bár az átlagunk nem volt valami fényes. :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
A Víg-End en is jól mentetek az egész napos esõben...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Tereptõl nem kel félni, nagy része (80%) jól tekerhatõ salakos erdészeti út. Nyomj le itthon egy hosszút (ami szerintem néha keményebb, fõleg ha esik) és utána Salzon az 50-et. Lazán le fogod nyomni és majd elindulsz utána elénk üdvözölni!:piatka:

Egye fene lenyomom az 50-et és várlak titeket a célban a frissítõ masszázzsal, feltéve ha hagytok idõt arra hogy csak a számon és az orromon vegyek levegõt. Ha esni fog az nekem tetszene, már csak azért is mert sokaknak nem tetszik az égi áldás és sokkal jobb helyezésem lenne mert csoportokba verõdve tárgyalnák ki a kell-e sárguma kérdést)))
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Tereptõl nem kel félni, nagy része (80%) jól tekerhatõ salakos erdészeti út. Nyomj le itthon egy hosszút (ami szerintem néha keményebb, fõleg ha esik) és utána Salzon az 50-et. Lazán le fogod nyomni és majd elindulsz utána elénk üdvözölni!:piatka:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Az a plusz 12 km, ami az extrém táv után jön az nálad csak egy ráadás kör, mert a 208-on nem fáradtál el eléggé ? :D

Vicces tetszik lenni! ;)
Egyébként mikor elõször tekertem végig, rosszabbra számítottam, de megleptem magamat.
Igen igen, nagyon profi az egész szervezés, bár voltam a tengeren túlon is maratonon, és az sem volt semmi!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Én idén voltam elõször és innentõl kezdve szeretnék menni mindig. Gyönyörû helyeken vezet az útvonal, ellenben eléggé nehéz is. A baj az, hogy mikor hazajössz és elindulsz egy itthonin, akkor látod a kettõ közötti színvonalkülönbséget (nem a tájra, vagy terepre értem ezt fõleg). A régi motorosok is dícsérik a trophyt és nem egy 200-tól hallottam vissza, hogy "tavaly ezzel igaz nem volt gond, de idén tök jól jött, hogy gondoltak erre a módosításra". Magas a színvonalú az egész, érdemes egyszer belekóstolni/kipróbálni;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Na igen, de azért tududnk néhány meglepetést itthon is.
Én anno lenyomtam a 220-as távot, de akkor fiatalabb is voltam, meg könnyebb is, és heti 4-5 napot tudtam edzeni. Most csak heti egy nap edzés, és néhány esti rövid táv.
Cél nálam, hogy újra a 220-as távon induljak. Van mit edzeni, de ez legalább egy cél!

Az a plusz 12 km, ami az extrém táv után jön az nálad csak egy ráadás kör, mert a 208-on nem fáradtál el eléggé ? :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Na igen, de azért tududnk néhány meglepetést itthon is.
Én anno lenyomtam a 220-as távot, de akkor fiatalabb is voltam, meg könnyebb is, és heti 4-5 napot tudtam edzeni. Most csak heti egy nap edzés, és néhány esti rövid táv.
Cél nálam, hogy újra a 220-as távon induljak. Van mit edzeni, de ez legalább egy cél!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Azt azért hozzátenném, hogy 1 Magyarországi túrán nehéz modellezni azt a kistányéros mászást amiben van 1000m szint ! :-))
Kicsit OFF: Saalbachban csak úgy mehetsz a hosszú távon, ha 3 óra alatt eléred a 33. km-nél lévõ választópontot. Ja, és ebben van 2000m szint is ! :-))) Ez volt kb. a féltáv.
Fincsi mi ??? És még fizettem is érte.
ON: Ha jól sikerül a felkészülésed Salzkammergut-ban mehetsz a 200km/7000m szintes távon is. Ha 6 lábam lenne, sem tudnám megcsinálni. A 100as távot még lenyomtam valahogy, (lábgörcsökkel, eléhezéssel,....) de hogy azt utána még egyszer újra kezdjem,.....
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Zsizsi élni fogok vele ígérem a rossz idõ sem zavar, most a hétvégén is mentem volna csak ne lenne vizsgám kedden és csütörtökön.
Gabe84 majd egymást húzzuk ezen ne aggódj ha egyszer felmentünk onnét lefelé is vezet út ha nem csinálunk és gurulás közben lehet pihenni))) mondja az optimista

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Gabe84, neked sajnos nem tudom felajánlani, a távolság miatt, de zeezoltanonak igen, hogy egy neked is alkalmas idõpontban - vagy idõpontokban - gyere el velünk egy-egy hosszabb börzsönyi vagy pilisi terepezésre - legutóbb 120 km-t tekertünk - és ott már megkóstolhatod az "érzést"! ;)

Gabe84!
Ha van lehetõséged, néha ugorj át a sógorokhoz, ott baromi jó edzõhelyek vannak, és nem kell messzire utazni hozzá!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Én is 55 km-es távon tervezek indulni jövõre, bár én már a magyar versenyek rövid távjainak végére is elég rendesen el szoktam fogyni :) Szóval az 55km 1800 méter szinttel egyenlõre túlélõtúrának tûnik, bár sok függ a tavasztól.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ahha! Éértem.
Nos, akkor én is a fokozatosság mellett voksolnék!
De ki tudja, lehet, hogy Te leszel a Master Surprise a Salzon! :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Zsizsi ez idáig volt két rövid és egy középtávos maratonom ill az mtb-vig end ami azért volt víg mert végig esett az esõ:) ill 3-4 50-80 km-es túrám, + 10 évig nem bringáztam csak májusban vettem a mostanit úgy hogy épp mivel már benõtt a fejem maradok a középtávnál. Esettlegesen jövöre nyáron bevállalok itthon egy hosszú távot kíváncsiság szintjén egyelõre a középtáv tetszik. Az erõnlétemen kell még sokat javítanom hogy elégedett lehessek magammal és indulhassak a hosszútávokon ezt mondja az egészséges önkritika és önismeret.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
zeezoltano!
Kóstold meg itton a BEAC Maxit, vagy ugorj neki egy itthoni maraton hosszú távjának!
Edzésnk, felmérérsnek - némi önbizalom növelésre - az sem utolsó. Aztán hajrá, ahogy Röfike írta, már benõtt a fejed lágya, meg tudod csinálni!
Az elhatározásod megvan.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Azért az hozátartozik az igazsághoz, hogy az alagutas-korlátos rész olyan 100m hosszú. De tényleg meseszép helyeken megy el az útvonal.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Köszönöm a bizalmat, de mivel az Alpokon még csak autóval keltem át(azóta tisztelem) ezért elég lesz szerintem az 53.1km is elsõre. A továbbiakban pedig minden lehetséges. A táj az meseszerû nagyon kíváncsi vagyok a tó fölött-mellett illetve a barlangon átmenõ szakaszra.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Simán meg tudod csinálni. Aki a Víg-End-et lenyomta annak ez sem lehetlen szintidõn belül. 4x-nél is van élet, ilyenkorra érik meg az ember a hosszú távokhoz, be tudja osztani az erejét és reálisan gondolkozik. Lásd: maratoni futók, hegymászók, világutazók.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Igen tisztelt McGywer Collega igaz hogy a 40-iket taposom de tanulni sohasem késõ ezúton:help: szeretnélek felkérni személyi edzõnek hogy legalább 24 óra alatt tudjam teljesíteni a távott:)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

CSak egy tisztán elméleti kérdés mennyi is a szint a 110-es távon?:pomocy_na:icon_ques

3582m :D

Ez a pálya: http://www.salzkamme.../3130_file1.jpg