Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Van mindenre választ adó magyar nyelvû weblap:

http://www.salzkamme...age.php?pid=268
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Tudtok segíteni a maraton részleteinek megismerésében?
Párommal indulni szeretnénk és idõben akarunk szállást és nevezést intézni, mivel a két középsõ távon korlátozott a jelentkezõk száma.
Köszi minden segítségért.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Mi pedig Debrecenbõl mentünk, megyünk...
Akkor neked ez is közelebb van:
Dolomiti Superbike Július 12.! Budapestõl: 750km
Salzkammergut trophy Július 18. Budapestõl: 530km
A Tour de France Július 19-21-ig Svájcban lesz! Budapestõl: 1270km

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nõvéremnek, mivel hotelben dolgozik vannak kedvezményei, csak kérdés, hogy a környéken van-e ilyen hotel :)
A sátorozás nem hiszem, hogy belefér, úgy tûnik apum is kijön, az õ dereka meg...Legalább a sofõr megvan.
Szerencsére nekem a távolság is jóval kisebb, kb. 330 km, míg Pestrõl több, mint 500.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csak ott buli van este is a faluban, meg már hajnalban indulnak a harcosok a hosszú távra és gondolom nem MP3-ban hallgatják a FIRE-t...
+ ha esik...
Persze mindenki a saját kedve, pénztárcája szerint intézi. Mi sem aludtunk olyan drágán. (5000 Ft volt reggelivel) És idén végig esett.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Mikor érdemes szállást foglalni? Különösen magas igényeim nincsenek, de ki tudjam fizetni :)

Ha a sátor ellen nincs kifogásod, akkor a verseny ideje alatt a sportpályán lehet sátorozni. A sportpályának van zuhanyzója is. És az egész kb. fél perc bringával a központtól. Ezt foglalni sem kell de Pénteken érkezve lehet a legjobb helyeket kifogni. És kemény 3-4 €/fõ/éj , a kocsi meg valami 8 €. Szóval szerintem ne aggódj.
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
De igen letekerem az ötvenet és elindulok vissza, de ötven után akkor is vissza fordulok tehát sietned kell:) hogy ne a célba várjalak:confused::wtf::chin: vagy most mit is írtam szóval ízé õõõõõõõõõõõõõ
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Mi kb. egy hónappal elõtte intéztük, kis létszára (4fõ) könnyû találni.
Zeezoltano: Nem azt beszéltük, hoyg elindulsz velünk szemben?! XD

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Mikor érdemes szállást foglalni? Különösen magas igényeim nincsenek, de ki tudjam fizetni :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hajrá Röfike majd szurkolok a célban:bananadan

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Addig-addig, hogy jövõre megpróbálom a 200-at és talán meg is csinálom, mert elhittem...
Ha tényleg nem annyira hajtós, akkor nem olyan kibírhatatlan, a terep egy részét már ismerem, a vége úgyis azonos a 110-el.

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Idén a Salzkammer 209-et letekertem, a BEAC-on már a 70 km-en is elpilledtem, a VIG-END-en papírkutya voltam, a bringámat elõ sem vettem az esõ miatt. Szóval a Zeezoltano, keményebb vagy mint én, simán teljesíted a Salz 50-et. :)

Amikor a 209 km-es táv után fél órát álltam a forró zuhany alatt és mégis vacogtam, arra gondoltam hogy minek kellett ez nekem. De higgyétek el jó kis móka volt. Kb 1 órát piknikeztem összesen a frissítõpontokon, olyan fincsi sütik voltak. Szóval nem csak rohanás az egész. Annyi buzdítást életemben nem kaptam még, mint ott.

Egy Kropkó könyv címét idézném: "Megtettem mert elhittem. "
Komoly elszántsággal, céltudatos felkészüléssel hihetetlen dolgokra képes az
ember. Még nekem is sikerült, Szóval hajrá.:)

Orby idén voltál BEAC-on? Nem láttalak.

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Azért a BEAC MAXI-t kezdésnek nem igazán ajánlanám, ráadásul sokkal nehezebb a tropynál (esõben meg pláne). Én mind a kettön voltam, de míg a sógoroknál 8 óra alatt beértem a célba, a Maxi soha nem ment 12 óra alatt (bár már 5X teljesítettem 16 órán belül). A MAXI-ban az az igazán nehéz, hogy az összes mászás kemény kistányéros és az ereszkedések is igazán technikásak (persze csak akkor, ha az eredeti útvonalon mész végig).

endru

endru

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Na ja, kemény az A táv, de nem lehetetlen. Én tavaly voltam, sajnos csúnyán elrontottam a kajálást, igy eléheztem, és el is csúsztam idõben.
Szóval a felkészülés megvolt, de elég egy kis hiba és már necces a történet. Ugyhogy 140 km, kb 5000 szint után 7 perccel lecsúsztam a limitidõt. Majd bekajáltam, és konstatáltam, hogy nem is nagyon fáradtam el:) Idén nem volt pénzem kimenni, de visszavágok!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

.... ma a tanuláshoz 2l coca cola 10dkg boci csoki 30dkg sós mogyi 1csomag pattogatot kukorica ez nálam minden hétvégén megvan ...

Off: Te jóóó éég :D On
"Nice boys don't play rock and roll"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Amennyire csapattársamtól Héditõl tudom, nem annyira sétagalopp az A táv. Eléggé rakni kell neki lefele és felfele is, hogy az idõkapukhoz odaérj idõben. Ez persze minden távnál megvan, de ahogy nõ a táv, úgy csökken az idõkapuk közötti eltölthetõ idõ. Én a C távon indultam, az gyakorlatilag túrázósan hozható, de a B és A távon már küldeni kell rendesen.

Szóval nem csak annyi, hogy édességet eszegetek egész nap és nézelõdök, meg túrázgatok, mert arra nincs idõd:) És simán leterelnek a pályáról, ha nem érsz be idõben.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csak elindulsz hajnalban és este érsz be. Elég nagy az ugrás a 100 és a 200-közt.

Off:
Dolomiti Superbike Július 12.! Budapestõl: 750km
Salzkammergut trophy Július 18. Budapestõl: 530km
A Tour de France Július 19-21-ig Svájcban lesz! Budapestõl: 1270km
On

Lehet számolgatni, kombinálni, több legyet egy csapásra!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
az édesség nem ismétlem nem hizlal ma a tanuláshoz 2l coca cola 10dkg boci csoki 30dkg sós mogyi 1csomag pattogatot kukorica ez nálam minden hétvégén megvan ezzela diétával 10 év alatt 3kg-ot 23év alatt 6kg-ot sikerült híznom:D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Egye fene lenyomom az 50-et és várlak titeket a célban a frissítõ masszázzsal, feltéve ha hagytok idõt arra hogy csak a számon és az orromon vegyek levegõt. Ha esni fog az nekem tetszene, már csak azért is mert sokaknak nem tetszik az égi áldás és sokkal jobb helyezésem lenne mert csoportokba verõdve tárgyalnák ki a kell-e sárguma kérdést)))

Bõ 3óra alatt megvan a C-táv, az meg semmi, aztán vered a fejed a falba, hogy a többiek még tekerhetnek, te meg majd unatkozol. :D

Ha sikerül összeegyeztetnem az egyéb dolgaimat az edzéssel, akkor 209km-t tekerhetek faszábbnál faszább helyeken, úgy, hogy közben egész nap édességgel tömöm a fejem és még csak nem is hízok tõle! :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Én is tervezem hogy indulok az 50-esen, ha sikerül csapódni valakikhez vagy útitársakat találni.

Szivesen venném a társaságod:) Ha még Petit is rábírnám beszélni és esne az esõ is tisztára Víg end érzés lenne:dance2: