Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Hali!

Gázlót nem ismerem, de a két salz középtávot igen!

Én tavalyelõtt a 110-en mentem, a közepe nagyon durva felfelé volt nagyon hosszan (amatõr szemmel), legutóbb, tavaly meg csak az 50-en, mert kicsit lusta voltam, de idén megint a 110-en megyek! Sokkal szebb helyekre elvisz, csak rá kell pihenni/edzeni a közepére. Tavalyelõtt én addira már kihajtottam magam, mire odaértünk a durva részre, az volt a baj. Viszont idén azt nem bántam, hogy a 110-es rajtnál esett az esõ, nekik a végén is, mi, az 50-en pedig végig megúsztuk az esõt, mert egy órával késõbb rajtoltunk. Remélhetõleg idén jó idõnk lesz!

Szerintem egy jó képességû átlag bringás végig tud menni a 110-en, de nem lesz egy laza menet. Én azthiszem kb 8 óra alatt értem végig...:) De a büszkeség, és a sikerélmény feledteti!

Hozzá tartozik, hogy itthon csak középtávokon megyek, hosszún még sosem indultam!

Köszi szépen, számomra tanulságos volt!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Kösz Janes !

Azt még megtudnád mondani,hogy a határtól milyen messze van ?
/Sopron,Kópháza/

Csornától 345, szal olyan 280 Soprontól.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
www.viamichelin.com

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 posts

http://www.salzkamme...at/hirek-pid268

Kösz Janes !

Azt még megtudnád mondani,hogy a határtól milyen messze van ?
/Sopron,Kópháza/

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Hali!

Gázlót nem ismerem, de a két salz középtávot igen!

Én tavalyelõtt a 110-en mentem, a közepe nagyon durva felfelé volt nagyon hosszan (amatõr szemmel), legutóbb, tavaly meg csak az 50-en, mert kicsit lusta voltam, de idén megint a 110-en megyek! Sokkal szebb helyekre elvisz, csak rá kell pihenni/edzeni a közepére. Tavalyelõtt én addira már kihajtottam magam, mire odaértünk a durva részre, az volt a baj. Viszont idén azt nem bántam, hogy a 110-es rajtnál esett az esõ, nekik a végén is, mi, az 50-en pedig végig megúsztuk az esõt, mert egy órával késõbb rajtoltunk. Remélhetõleg idén jó idõnk lesz!

Szerintem egy jó képességû átlag bringás végig tud menni a 110-en, de nem lesz egy laza menet. Én azthiszem kb 8 óra alatt értem végig...:) De a büszkeség, és a sikerélmény feledteti!

Hozzá tartozik, hogy itthon csak középtávokon megyek, hosszún még sosem indultam!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Egyre többen rémisztgetnek a 100-as táv miatt.:chin: (Valóban elég gyenge vagyok.)

Állítólag az, hogy a Gázló 130 viszonylag simán megvolt, még nem elég ok az optimizmusra. Van itt vki, aki mindkettõt letolta már? Megköszönnék egy rövid összehasonlítást!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Sziasztok !

Hol lehet megtalálni a magyar nyelvû oldalt ?

http://www.salzkamme...at/hirek-pid268

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
Sziasztok !

Hol lehet megtalálni a magyar nyelvû oldalt ?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
De nem mindegy, hogy kell, vagy lehet... De ezt egy jogásznak szerintem nem kell magyarázni. ;-)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Méne? :) Lackó már beírta a munkahelyén a Megavalanche idõpontjára a szabiját.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Januárban a nyári szabit?! Na mindegy. Mi 11-en voltunk és szállást is kaptunk egy helyen.
Kedvcsináló: http://www.merkaptse...m=10077&id=2783
Neveket már tavaly elõtt is írtak a rajtszámra. Nevezésnél kell megadni (opció).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
sztem akik többen mennek és egy helyen szeretnének lenni, azoknak nem árt idõben elkezdeni a szervezést.. pl. apumnak a munkahelyén ki kell idõben írni a nyári szabadságot is.

mit lehet tudni a névre szóló rajtszámokról?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nem korai még egy kicsit ez? Mi majd vagy másfél-két hónappal elõtte nevezünk és intézzük a szállást is. Annyi minden történik még addig...

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Köszönöm!

Van esetleg valaki, aki így (magyar adatlap postán + pénz utalással) nevezett, és vissza is igazolták a nevezését?

Laciklon: Ti már neveztetek? Hogyan?

február 1-tõl lesznek fent a nevezettek

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

[COLOR=Navy][I]

Rövidesen eldõl, hogy hányan megyünk és utána intézem a nevezést. Viszont a kiíráson van egy magyar hölgy kontaktszemélyként megnevezve:viki@trophy.at
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

igen. azok nem kellenek

Köszönöm!

Van esetleg valaki, aki így (magyar adatlap postán + pénz utalással) nevezett, és vissza is igazolták a nevezését?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Tehát az elsõ négy karaktert (HU20) csak simán figyelmen kívül kell hagyni?

igen. azok nem kellenek

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

a magyaron ez van: 1204 6119 0043 0127 0010 0002
ez 24

Tehát az elsõ négy karaktert (HU20) csak simán figyelmen kívül kell hagyni?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Az angol nyelvû nyomtatható jelentkezési lap alján van egy 5 x 4 (tehát 20) digites számlaszám, aminek az elsõ két karaktere ráadásul betû. Ide kellene utalni.

A magyar nyelvû változaton 7 x 4-es (azaz 28) szlaszám van, ami még csak nem is hasonlít az angolra.

Az e-bankomban pedig csak 3 x 8-as (ami ugye 24 - kizárólag számokból álló) számlaszámra lehet utalni. :wallbange Akkor most mi van???

Van itt valaki, aki jártas az IBAN és Swift (nem Jonathan vagy Suzuki) ügyekben, esetleg sikeres nevezést tud maga mögött?

a magyaron ez van: 1204 6119 0043 0127 0010 0002
ez 24

itt:
http://www.salzkamme...s/638_file1.pdf

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Az angol nyelvû nyomtatható jelentkezési lap alján van egy 5 x 4 (tehát 20) digites számlaszám, aminek az elsõ két karaktere ráadásul betû. Ide kellene utalni.

A magyar nyelvû változaton 7 x 4-es (azaz 28) szlaszám van, ami még csak nem is hasonlít az angolra.

Az e-bankomban pedig csak 3 x 8-as (ami ugye 24 - kizárólag számokból álló) számlaszámra lehet utalni. :wallbange Akkor most mi van???

Van itt valaki, aki jártas az IBAN és Swift (nem Jonathan vagy Suzuki) ügyekben, esetleg sikeres nevezést tud maga mögött?