Örvendek a jó hírnek! Kár, hogy majd megbánjátok, hogy nem a 110 km mellett döntöttetek...:lol1:
Megköszönném ha kicsit bõvebben/pontosabban megírnád, hogy hogyan zajlott. Magyar formanyomtatvány + pénz elküldve? A formanyomtatvány alján lévõ számra utaltatok? Milyen módon igazolták vissza? Levél, weboldal, e-mail?
Szállással, utazással kapcsolatban lehet-e hozzátok csatlakozni?
Kösz: Jankó (Aki már leadott 4 kilót, 2 hónapja nem cigizik, intenzíven görgõzni kezdett, és jan. 1. óta nem ivott röviditalt. És mindezt csak a SALZ miatt!!!)
Megbánni nem fogjuk, ugyanis mi a hazai középtávon is kellõen el szoktunk fáradni...
Salz-ot élvezni akarom és nem meghalni, vagy hogy idõtúllépés miatt letereljenek a rövidebb távra. Legfeljebb másnap meg letekerjük a 110-et önszorgalomból...
A nevezésrõl: Írtam a kontakt személynek, hogy elsõ nevezésünk stb stb. segítsen..
Szóval. Magyar forma nyomtatvány, utalás az azon feltüntetett számra az eleje nélkül. Utaláskor közleményben feltüntetni több nevezett esetén nevüket és a távot.
Nevezési lapokat postáztam, de email-ban is átküldtem Vikinek, és kértem jelezzen vissza..
És igen!! Email-ben válaszolt, hogy a jelentkezési lapok és a pénz is megérkezett! Minden OK!
Szóval így történt és annyira izgalmas volt.
Utazással kapcsolatban privi üzi ment...