Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Ettünk, amit adtak az itatóknál, bõven volt ott is minden. Én amúgy is kicsit ellene vagyok ennek a sok szintetikus dolognak (Gél). Banán, süti stb...
A leírtak szerint nyomtam be a cuccost és mûködött is jól.

Na, így már azért más. Én nem szeretek az itatóknál még a kajáért is verekedni, megtöltetem a kulacsom, aztán megyek tovább.
Gél helyett akár nyomhatnék mézet is, csak nincs hozzá praktikus tárolócuccom, a maciméz mégsem figyelhet a kulacstartóban.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ettünk, amit adtak az itatóknál, bõven volt ott is minden. Én amúgy is kicsit ellene vagyok ennek a sok szintetikus dolognak (Gél). Banán, süti stb...
A leírtak szerint nyomtam be a cuccost és mûködött is jól.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ti tényleg csak a startcsomagban található 2szelettel és 2géllel nyomtátok le a 110es távot? Semmi mást nem ettetek?

Amennyire tudom, 60g körüli szénhidrátot illik fogyasztani óránként.
2szelet az kb. 2×45g szénhidrát, 10gél az kb. 10×27g szénhidrát, ez együtt 360g. Ez 6óra intenzív tekeréshez elég. Ehhez jön még a folyadékkal bevitt mennyiség, így kb. ideális volt számomra végig a 7,5óra alatt.

(Nem elhanyagolható, hogy 186cm-hez vagyok 69kg = pálcika :D, így nincsenek iszonyatos méretû izomglikogénraktáraim, + elég gazdaságtalan az üzemeltetésem, ha zabálok, akkor sem hízok.)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nekem is elég volt amit adtak. Igen, tavaly nem adtak az itatópontokon, csak a nevezési csomagban. Ami nagyon tetszett még, hogy kaptunk egy lapot amin be volt jelölve, hogy melyik PowerBar terméket mikor kell benyomni. Nekem ez segített nagyon sokat. Én is javítottam a 2007-es idõmön, pedig esett az esõ is.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

110km-en 10 gél és 2 szelet tûnt el a gyomromban. :D

Úristen! Nekem gélbõl ez az egész évi mennyiségem! Már az a kettõ is sokat jelentett, amit adtak, mert több mint félórát javítottam a 110-en 2008-ban...:)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

mi van a startcsomagban?

Ez csak a startcsomag ! Kb. 15-20 kilométereként van frissítõ pont, ahol megtömnek mindennel, powerbar,gel, sütik, mindennel. Mi általában sokkal több cuccal fejeztük be a maratont, mint amennyivel indultunk.
A Dolomitin általában valami hasznos bringás dolgot is adnak a csomagban. Mostanában egy felsõ mezt, de 3 éve 1 Vaude szélkabátot kaptunk.

Én tavaly a B-távon mentem, de a startcsomagon kívül verseny közben nem adtak powerbar cuccokat. Pedig nem ártott volna, mert elég kajás vagyok, 110km-en 10 gél és 2 szelet tûnt el a gyomromban. :D

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
mi van a startcsomagban?

http://img1.tar.hu/d.../37037370.jpg#3

Ez csak a startcsomag ! Kb. 15-20 kilométereként van frissítõ pont, ahol megtömnek mindennel, powerbar,gel, sütik, mindennel. Mi általában sokkal több cuccal fejeztük be a maratont, mint amennyivel indultunk.
A Dolomitin általában valami hasznos bringás dolgot is adnak a csomagban. Mostanában egy felsõ mezt, de 3 éve 1 Vaude szélkabátot kaptunk.
Marci

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 posts

Csornától 345, szal olyan 280 Soprontól.

Kösz kela !

Szal nekem ez olyan 400 kilcsi legalább,de inkább több .

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nekem még minden változhat, meg aztán ott a Dolomiti superbike is, onnan nincs messze megnézni a Tour svájci szakaszát. Ezuek idõpontban elég közel vannak egymáshoz, az hogy melyik lesz a befutó még nem tudom. A Dolomitin még nem voltam, csak a környéken.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Hát azért erre a versenyre úgy neveznék, hogy minden klappoljon, hála Istennek ebben nagyban partner a fõnököm is. :)
" A Cube el van vetve! "

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
De a Bocájé jó lenne.
Zeezoltano: Most olvasom, hogy az 53-on indulnál. A Víg-End után simán mehetnél a 110-en. Szinte végig dózerúton megy, jó szintek vannak, de elõtte a lankán rá lehet pihenni.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
sokra mész a junior nevezésemmel 53kmen...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Röfike! Ha jó helyet akarsz, viszonylag jó pénzért, akkor egyáltalán nem korai! Nagyon népszerû verseny ez, nemcsak kis hazánkban.

Én eddig mindig meg voltam elégedve a szállással, szerintem ott vagy nem kapsz kecót, vagy kapsz, de csalódni nem fogsz (szar nincs). Mindegy foglaljatok és nevezzetek csak, majd átvesszük a nevezéseteket, ha nem tudtok menni. :P

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

elég tisztességes.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

mi van a startcsomagban?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
mi van a startcsomagban?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Mi is megyünk ketten az 53 km-en felderítjük a terepet hogy jövõre:) nem halunk-e bele a 110.-be
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Röfike! Ha jó helyet akarsz, viszonylag jó pénzért, akkor egyáltalán nem korai! Nagyon népszerû verseny ez, nemcsak kis hazánkban.
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Én is tervezem, hogy megyek, de biztos nem hosszúval kezdenék....lesz arra még elég alkalom.
" A Cube el van vetve! "

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Jankó, ha nem vagy magadban biztos, inkább csak a középtávon menjél. Azt semmiképpen nem értem, hogy lehetne csak számadatok (hossz,szint) alapján összehasonlítani 1 itthoni és 1 Alpokban zajló maratont. Magyarországon hol van olyan, hogy 1000m szintkülönbséget kell kistányéron másznod 10-12 km hosszan ? És ez csak az egyik hegy volt, van ilyen benne még.
De csodás a táj, megéri kimenni.
Marci