Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Nem látom az elfogadott nevezéseket hogy merre vannak...

Startliste . . (ab 1.2.2009)

Ez szerinem azt jelenti, hogy februártól lesz látható a nevezettek listája.

Engem ennél sokkal jobban izgat, hogy mikor lesz pályarajz és szinttérkép az extrém távhoz.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nem látom az elfogadott nevezéseket hogy merre vannak...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Van hosszabb. Kb. kétszer annyi...

Zed arra akart utalni, hogy a 110-et szokták hosszúnak nevezni, a 210 pedig az extrém táv.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Érdekes, én azt hittem a 110 a hosszú ;)
Meg annak is tûnt!

Van hosszabb. Kb. kétszer annyi...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

meg arra a pár ezer csókára, akik már lenyomták a 110-et meg a hosszút!

Érdekes, én azt hittem a 110 a hosszú ;)
Meg annak is tûnt!
Ausztria, Kenguruk földje!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

??? Ne viccelj már ezzel az önbizalom meg rövidtáv kérdéssel :)!!! Gondolj csak rám (na jó, én egy felelõtlen hülye vagyok), meg arra a pár ezer csókára, akik már lenyomták a 110-et meg a hosszút! Úgy érzed, hogy utóbbiak mindegyikénél gyengébb vagy??? "Kerüljük meg a Balatont futva..."

Laciklon: Köszi az infót!

Húúúhúúú sok bécsi virslit meg kell enned Jankó ahhoz a 110km, szerintem az elsõ kapunál "irány jobbra" :) :D
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Elbizonytalanítasz azzal a rövid távval!
Most akkor én mit válasszak?
(Komolyan. Elment az önbizalmam.)

??? Ne viccelj már ezzel az önbizalom meg rövidtáv kérdéssel :)!!! Gondolj csak rám (na jó, én egy felelõtlen hülye vagyok), meg arra a pár ezer csókára, akik már lenyomták a 110-et meg a hosszút! Úgy érzed, hogy utóbbiak mindegyikénél gyengébb vagy??? "Kerüljük meg a Balatont futva..."

Laciklon: Köszi az infót!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
én 53 a versenyen... elõtte napokban meg majd adja magát:D

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Megbánni nem fogjuk, ugyanis mi a hazai középtávon is kellõen el szoktunk fáradni...
Salz-ot élvezni akarom és nem meghalni, vagy hogy idõtúllépés miatt letereljenek a rövidebb távra.

Elbizonytalanítasz azzal a rövid távval!
Most akkor én mit válasszak?
(Komolyan. Elment az önbizalmam.)
www.magicteam.hu

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

2007-ben, a nagy hõségben volt az a monokinis csajokkal:)

Húúú Vazz... Volt is utána motiváció! És még széek is voltak, de ezt is a 110-en lehetett "élvezni".

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Örvendek a jó hírnek! Kár, hogy majd megbánjátok, hogy nem a 110 km mellett döntöttetek...:P:lol1:

Megköszönném ha kicsit bõvebben/pontosabban megírnád, hogy hogyan zajlott. Magyar formanyomtatvány + pénz elküldve? A formanyomtatvány alján lévõ számra utaltatok? Milyen módon igazolták vissza? Levél, weboldal, e-mail?

Szállással, utazással kapcsolatban lehet-e hozzátok csatlakozni?

Kösz: Jankó (Aki már leadott 4 kilót, 2 hónapja nem cigizik, intenzíven görgõzni kezdett, és jan. 1. óta nem ivott röviditalt. És mindezt csak a SALZ miatt!!!)

Megbánni nem fogjuk, ugyanis mi a hazai középtávon is kellõen el szoktunk fáradni...
Salz-ot élvezni akarom és nem meghalni, vagy hogy idõtúllépés miatt letereljenek a rövidebb távra. Legfeljebb másnap meg letekerjük a 110-et önszorgalomból...:)
A nevezésrõl: Írtam a kontakt személynek, hogy elsõ nevezésünk stb stb. segítsen..
Szóval. Magyar forma nyomtatvány, utalás az azon feltüntetett számra az eleje nélkül. Utaláskor közleményben feltüntetni több nevezett esetén nevüket és a távot.
Nevezési lapokat postáztam, de email-ban is átküldtem Vikinek, és kértem jelezzen vissza..
És igen!! Email-ben válaszolt, hogy a jelentkezési lapok és a pénz is megérkezett! Minden OK!
Szóval így történt és annyira izgalmas volt. :)
Utazással kapcsolatban privi üzi ment...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Beregisztráltam a extrém távra, remélem 5,5hónap elég lesz rá, hogy kellõen felszívjam magam az egész napot kitöltõ "bringás piknikre". :D

Remélem piknik kosarat viszel:sztucce: :lol1:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Beregisztráltam a extrém távra, remélem 5,5hónap elég lesz rá, hogy kellõen felszívjam magam az egész napot kitöltõ "bringás piknikre". :D

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Ma megszületett a döntés ha törik ha szakad megyünk a 110 táv-ra úgy hogy gyurunk vaze nincs mese az ok ha már megyünk kerüljük meg a tavat ha már oly szép.

A tó megkerülése valóban szép. (fõleg 2007-ben, a nagy hõségben volt az a monokinis csajokkal:) És egyben az a viszonylag sík szakasz, ahol némileg kipihenheted az addigi fáradalmakat a nagy mászás elõtt...:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ma megszületett a döntés ha törik ha szakad megyünk a 110 táv-ra úgy hogy gyurunk vaze nincs mese az ok ha már megyünk kerüljük meg a tavat ha már oly szép.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Páromnak, Greg cimborámnak és nekem már rendben a nevezésünk!
Következõ lépés: összeszámolni a kirándulni vágyó cimborákat és szállást foglalni.
Tudtok javasolni valami kedvezõ áru helyet kb 10-15 fõnek a rajttól kb 20km-es körön belül?

Örvendek a jó hírnek! Kár, hogy majd megbánjátok, hogy nem a 110 km mellett döntöttetek...:P:lol1:

Megköszönném ha kicsit bõvebben/pontosabban megírnád, hogy hogyan zajlott. Magyar formanyomtatvány + pénz elküldve? A formanyomtatvány alján lévõ számra utaltatok? Milyen módon igazolták vissza? Levél, weboldal, e-mail?

Szállással, utazással kapcsolatban lehet-e hozzátok csatlakozni?

Kösz: Jankó (Aki már leadott 4 kilót, 2 hónapja nem cigizik, intenzíven görgõzni kezdett, és jan. 1. óta nem ivott röviditalt. És mindezt csak a SALZ miatt!!!)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Röfi jól mondja, az itatópontok nem kicsit rendben vannak. Rendesen kevert izo, gyümölcsök, víz, péksütemény, néhány helyen szendvics és ingyenes bringa szerviz is. Arról már nem is beszélek, hogy az itatók jó helyen is vannak :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Páromnak, Greg cimborámnak és nekem már rendben a nevezésünk!
Következõ lépés: összeszámolni a kirándulni vágyó cimborákat és szállást foglalni.
Tudtok javasolni valami kedvezõ áru helyet kb 10-15 fõnek a rajttól kb 20km-es körön belül?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Én nem szeretek az itatóknál még a kajáért is verekedni, megtöltetem a kulacsom, aztán megyek tovább.

Azért Salzon nem nagyon kell verekedni hogy egyél, meg hogy jusson kaja. Kicsit vársz és kész. Szerintem bõven belefér az idõbe, fõleg ha kulacsot is töltetsz. De persze minden egyedi megítélés kérdése.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Na, így már azért más. Én nem szeretek az itatóknál még a kajáért is verekedni, megtöltetem a kulacsom, aztán megyek tovább.
Gél helyett akár nyomhatnék mézet is, csak nincs hozzá praktikus tárolócuccom, a maciméz mégsem figyelhet a kulacstartóban.

Miért? A Bükk Marcin pont ezt láttam:D