Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Döntöttem, leadtam a nevezést a B távra.
Most már csak edzeni kell(ene). :)
www.magicteam.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Osztd meg velem a címet priviben please...

Sorry, csak most néztem ide.

ProBikeGear: Ez a kérdés komolyan felmerült benned? :) Mármint ez kérdés?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

Hogy álltok szállással? Nekünk annyira összejött, hogy van 6 fõre szabad helyünk két északára Gosauban.

Gosau-ban még van elég sok.
Aki szállást keres :)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Hogy álltok szállással? Nekünk annyira összejött, hogy van 6 fõre szabad helyünk két északára Gosauban.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Sajna nem találom sehol a Surf's Up-ot... Fun vs Race... gondolom a Fun a Salzot takarja... hát igen.
Zee...:D én is így gondoltam, csak nem mertem leírni, nehogy kiröhögjetek:D Azért kössz:)! Azzal vigasztalom magam, hogy csalás nélkül(1995(születési évem)-öt átírni 1988-ra) még amúgy sem indulhatnék... mert ha már ott vagyok, úgy terveztem, hogy a 110km-en indulok... Mindegy, helyette majd benne leszek a Gyõzike-showban:D.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

A-a... egy ismerõsömmel mennék... meg egyébként is... letekerek egy maratont, majd nyerjek meg egy OB-t?:chin::D

Te akire a jövõ reménységeként tekintünk ! A hozáálásod nem megfelelõ! Megnyered a Salzot majd az O.B.-t:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Mit kéne tenni?

...Megnézni a "Surf's Up" címû filmet, majd utána dönteni... (Fun vs Race)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
A-a... egy ismerõsömmel mennék... meg egyébként is... letekerek egy maratont, majd nyerjek meg egy OB-t?:chin::D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nem értem a kétségbe esésedet hisz van saját sofõröd:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Aki szeretne XCO OB-ra, és a Salzra is menni, annak sajnos le kell mondania valamelyikrõl, mert a Salz szombaton van, az OB pedig vasárnap. Sajnos velem is ez a helyzet. Szerintetek át bírom helyeztetni az OB-t valamelyik másik hétvégére? Aki ilyen helyzetben van, írjon ide, és megpróbálom meggyõzni Õket... Próba-cseresznye, de mivel be van táblázva eléggé a július versenyek szempontjából... nem hiszem, hogy menni fog. Mit kéne tenni?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Bár kicsit odébb van de tavaly és tavalyelött is ott voltam...

Hát tavaly kicsit lefárasztott Tereza, de nem rossz szállás az biztos.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Ma faxotlam a foglalást, a szálláson egy egész szintet elfoglalunk :D

Osztd meg velem a címet priviben please...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Te már találtál szállást?
A bringákkal alvás nekem is csak végszükség esetén..

Ma faxotlam a foglalást, a szálláson egy egész szintet elfoglalunk :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Mi 2007-ben a focipályán rögtönzött versenyzõi kempingben aludtunk. Oda elég volt nem sokkal elõtte foglalni. Ha ott alszotok, a verseny után is visszamehettek zuhanyozni. Kérdés, hogy mekkora lesz a sor ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

Nem hiszem el, hogy nincs szállás. Tavaly mi 2008.0604.-én találtunk 12 fõre!!! És drága sem volt. Pitéék is ott háltak. Ne csak Bad Goisern-ben gondolkozzatok! A közelben (15km) rengeteg szállás van.

Hogyne lenne szállás.....
Kemping, diákszállók stb... biztos van.
Hotel, vendégházban nem találtunk.10km körzetben, akiket neten el lehet érni(akiket mi megtaláltunk).
Náluk már nincs.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nem hiszem el, hogy nincs szállás. Tavaly mi 2008.0604.-én találtunk 12 fõre!!! És drága sem volt. Pitéék is ott háltak. Ne csak Bad Goisern-ben gondolkozzatok! A közelben (15km) rengeteg szállás van.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Lehet...
Bár 20-25 euros szállásnál (reggelivel) nem aludnék a bringákkal.

Te már találtál szállást?
A bringákkal alvás nekem is csak végszükség esetén..

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Lehet...
Bár 20-25 euros szállásnál (reggelivel) nem aludnék a bringákkal.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Aki volt tavaly, tõle kérdezem, hogy a célban zuhanyzási lehetõség mobil wc van-e?
Arra gondoltunk, hogy ha furgonnal megyünk, abban aludni is lehet, csak hát tisztálkodni is kellene..

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Neba...tok meg... pff... Össze kell szednem az embereket hamar...