Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Sziasztok!
Új vagyok itt, és érdeklõdnék, hogy ki indul a Salzon??Elsõsorban olyan emberkék jelentkezését várom,aki mellett lenne hely a gépjármûben,ugyanis kijutási problémáim vannak.Veszprémi vagyok,de ha kicsit arrébb kellene utaznom valamerre,hogy majd ott felvegyenek,az nem gond.Természetesen az én részemet állom anyagiakban,nem ingyenélõsködni akarok.
Szerintetek Schwalbe Jimmy külsõknek fekszik az ottani terep?Kavics és laza talajra való gumi,a sárral is jóba van,magyar topmaratonokon jelesre vizsgázott nálam,ezek vannak most fenn.
Üdv:Norbi

Hali!
Keresd Laciklont vagy Jankót õk mennek, hátha van náluk még hely....
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Jankó: én tavaly 2.1-es (ami jó 2.25-nek is), jóféle mackós Conti Speed Kinggel mentem és nem bántam meg. Van pár igazán köves, saras, csúszós "könnyen felütöd" rész, így "ne spórolj" a gumin :)

nekem abból 2.3as van ... legalábbis az van ráírva!

akkor az mennyinek felel meg? 2.5? :D

nekem bevált eddig ... nem egy versenygumi, de szerintem kényelmes és mindenhova eltud vinni!

Szúrás elleni védelme viszont nem a legnagyobb, pedig elvileg a nagyobb defektvédelemmel ellátott változata van nekem!

szerintem aki nem teljesítményorientáltan teker egy maratont annak jó választás lehet ...
Mert tekerni jó!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Jankó: én tavaly 2.1-es (ami jó 2.25-nek is), jóféle mackós Conti Speed Kinggel mentem és nem bántam meg. Van pár igazán köves, saras, csúszós "könnyen felütöd" rész, így "ne spórolj" a gumin :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Mc Pite ez konkrétan mit is jelent:scratchhe
" többit is le elhet utáni is "

Kapkodás on volt, sorry...

"Salznál a tömeg, a táj, a kinti feeling ami plusz az obhoz képest, és mint tárgyaltuk persze nem a dobogósokra gondoltunk a kimenetellel.
Salzot és a többit is le lehet utána is tekerni, de persze a maratonos útbiztosítás frissítés és hangulat akkor diccse...

Salzon nem igazán van ragadós sár, csúszós jellemzõbb amerre voltam, szal kb egál a gumma."

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Melyik az Dante collega?

Az aktuális maraton VB mindig a legjobb. ;) A Salz is volt asszem 3 éve.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

norbi-a-hod

norbi-a-hod

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Sziasztok!
Új vagyok itt, és érdeklõdnék, hogy ki indul a Salzon??Elsõsorban olyan emberkék jelentkezését várom,aki mellett lenne hely a gépjármûben,ugyanis kijutási problémáim vannak.Veszprémi vagyok,de ha kicsit arrébb kellene utaznom valamerre,hogy majd ott felvegyenek,az nem gond.Természetesen az én részemet állom anyagiakban,nem ingyenélõsködni akarok.
Szerintetek Schwalbe Jimmy külsõknek fekszik az ottani terep?Kavics és laza talajra való gumi,a sárral is jóba van,magyar topmaratonokon jelesre vizsgázott nálam,ezek vannak most fenn.
Üdv:Norbi

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Köszönet a válaszokért! Nekem a Gázlón ugyan bevált az említett Ritchey modell (valóban úgy gördül, mint az istennyila), de akkor Salzra nem teszem fel. És mivel a tizenvalahányezres gumicsodákban sem nagyon hiszek, marad a legnagyobb klasszikus: Pana Smoke és Dart. (Ha nem eredetiben, akkor a Bontrager-féle koppintásban.) Kb. 20 éve van változatlan formában a piacon, nagyon mellényúlni nem lehet vele...

Panaracerem nekem is van.
Még a csíkos oldalfalú.
Van vagy 1kg darabja.:D
Olyan jó traktoros feeling :D
Ha azzal nem mész el vhol akkor ott már gond van :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Köszönet a válaszokért! Nekem a Gázlón ugyan bevált az említett Ritchey modell (valóban úgy gördül, mint az istennyila), de akkor Salzra nem teszem fel. És mivel a tizenvalahányezres gumicsodákban sem nagyon hiszek, marad a legnagyobb klasszikus: Pana Smoke és Dart. (Ha nem eredetiben, akkor a Bontrager-féle koppintásban.) Kb. 20 éve van változatlan formában a piacon, nagyon mellényúlni nem lehet vele...

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
elõre nobby nic, hátulra racing ralph a tuti:)a német bringák nagy részét gyárilag így szerelik...
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Kérdezném a rutinos salzosokat: Ritchey Speedmax Beta gumi
Köszi

Hát ez Speedmax nagyon kaszkadõr gumi. Én tavaly szintén egy zéró mintás, Nanoraptorral és Fast Fred-del mentem. Gondoltam a 209 km-en nagyon számít a remek gördülési ellenállás és az alacsony súly. A vékony falvastagság miatt megnövekedett defektveszélyre meg gondoltam vigyázok. Aha. Fel is ütöttem egy ártatlan helyen a gummát. Szóval nem ajánlom.:)

A német csókák igen nagy része Schwalbe hívõ így rengeteg Nobby Nic-et lehetett látni.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mc Pite ez konkrétan mit is jelent:scratchhe
" többit is le elhet utáni is "
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Salznál a tümeg, a táj, a kinti feeling ami plusz az obhoz képest, és mint tárgyaltuk persze nem a dobogósokra gondoltunk a kimenetellel.
Salzot és a többit is le elhet utáni is tekerni, de persze a maratonos útbiztosítás frissítés és hangulat akkor diccse...

Salzon nem igazán van ragadós sár, csúszós jellemzõbb amerre voltam, szal kb egál a gumma.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Jankó:Hát azért a nyálkás, sáros, erdõs részen ezzel a gumival érhetnek meglepetések. De az igaz, hogy a táv kisebbik felét teszik ki ezek a részek. A Röfi által említett gumik jobbak, mert azért egy minimál bütyi mindegyiken van. A fekete földes sáros részeken az emberek nagy része tolja, mert a sok tehetséges egybõl megijed, hogy júúúj, terep és leugranak. Így muszájból az is tolja a tumultus miatt aki egyébként tudna ott menni. Bár még nem használtam ilyet, de a sóderes, tempós, hosszú íves kanyarokban sem bíznám rá az életem.
Szóval valami terepesebb minta azért nem lesz hátrányodra. Szerintem:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Apa kezdõdik!

Nagy része salak, nem sok kemény terep van, legalábbis a 110-en. Én tavaly Fast Track-el mentem, elõtte pedig Larsennel. Szerintem nem ezen múlik...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Kérdezném a rutinos salzosokat: Ritchey Speedmax Beta gumi ( http://www.ritcheylo...ily.php?k=98995 ) jó lesz oda, vagy keressek valami harapósabbat?

Köszi

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Még nem érkezett meg a metabol szállitmánnyal a kamion úgy hogy marad a 110 :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Salzkammeren a 200as táv az "extra", különben "csak" egy jól megszervezett maraton, jó helyi adottságokkal. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

. (sõt, volt, ami minden szempontból überelte)

Melyik az Dante collega?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

azért sztem nem véletlen, hogy "ennyien rá vannak izgulva"...

Nem véletlen. Korrekt szervezés, jó pálya, magyar viszonyokhoz képest etalon. De miért nincsenek az emberek mondjuk a Voralberg Maratonra, vagy a Graz Maratonra, a Kitzalpra, Dolomi SB-ra, Grand Raid-re ráizgulva? Ez csak a marketing hiányára utal. (legalábbis kis hazánkban, mert a Ny-Európai országokban ezek mind egyaránt népszerûek, csak legfeljebb a keleti piacot nem tekintik mérvadónak).

BPG, például ezekre gondoltam. Többhez is volt szerencsém, s nem láttam különbséget a Salzhoz képest. (sõt, volt, ami minden szempontból überelte)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Srácok a verseny reggelén mennyire megközelíthetõ Bad Goisern autóval? Pl. zuhogó esõben nem szívesen tekernék be.

Mi az elmúlt két évben Gosauból autóval közelítettük Bad Goisern-t a verseny reggelén, de nem volt gond. Az tény, hogy nagy valószínüséggel csak az út két oldalán lesz parkolási lehetõség, mert a városkában kevés a parkolóhely. Én a bicajjal való megközelítést nem vállaltam, mert Gosau-ba visszafelé elég sokat kell mászni, nekem meg bõven elég volt az, ami a 110-ben volt...:)