Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Már egy hete elutaltuk a pénzt a salz magyar bankjába én és Görögdinnye is semmi visszajelzés. Odinon semmi, még mindig a várólistán vagyunk közben a 70-es táv betelt ahová Görögdinnye jelentkezett. A salz honlapján lévõ résztvevõk listája pedig nem mûködik, csúcs az egészben hogy az Odinon más összeg szerepel mint a salzén. Írtam az Odinak reakció 0.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

cAPS lOCK

cAPS lOCK

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Köszönöm.Nekem valamiért nem müködött a letöltés rész, mert ott a linkeknek gpx volt a vége,és tartalom nem volt mögötte, de a linked jo volt. Thx.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Trophy Strecke B 2010 - Google T

ezt hogyan lehet lementeni gpx-be ? van vkinek ötlete?
köszi

Ne szenvedj vele, innen letölthetõ. A .7z tömörített formátumot szinte bármilyen tömörítõprogram ismeri, abból kicsomagolható a .gpx (például WinRAR).

cAPS lOCK

cAPS lOCK

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Trophy Strecke B 2010 - Google T

ezt hogyan lehet lementeni gpx-be ? van vkinek ötlete?
köszi

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ez nem a sóbányától felvezetõ rész?Én ott emlékszem ilyen brutál részre elõtte pár kilométer 15-18% mászással.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Az elején Wurmsteinban, amikor összeszûkül az út nem sokkal a távok szétválása elõtt ott is van egy elég kemény meredekségû rész. Elég jól belövi a cukorszintet:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ez a rész merre van? Csak mert még amikor aszfalton csûrjük fel az elején, a faluban is vannak hasonló brutális meredekségek :) Szégyen - nem szégyen, bizony megfordult a fejemben, hogy huvazze, mindjárt tolom inkább :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

Ezt nézzétek, finom lesz! :D
K
35,4%-os mászás! :D

Ez még úgy magában mászható lenne. DE elõtte volt egy olyan 40-50 perces meredek, fárasztó mászás a tóparttól idáig. Utána következik ez a kedves kis szakasz. Na, mikor ezt meglátod.... itt már a mezõny 99%-a tolta.
Marci

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Posta utasõrnek van versenysport kiegészítése, én azt szoktam kötni, más biztosítónál csak extrémsportot találtam, de abba meg nem tartozik bele a monti.

Köszönöm az infót, ez jónak tûnik, egyelõre ez a Posta a befutó! Csak mint infó: közben én is találtam egyet, ami az EUB SportExtra biztosítása; sajnos a TOP csomagban 2 személyre 18e HUF a 8 napra, amíg kint lennénk... (Utóbbi annak lehet jó, aki kocsival megy és szeretné, ha az is biztosítva lenne.)

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

Milyen biztosítást szoktatok kötni a Trophy-ra? Ausztriába menvén gyalog- és kerékpáros túrázáshoz mi eddig sima, egyszerû utasbiztosítást kötöttünk. Viszont arra gondolok, hogy a verseny miatt talán érdemes valami drágább biztosítást kötnöm. (Síeléshez is külön, drágább "kategóriájú" biztosítást szoktam kötni.) Vagy felesleges?

Posta utasõrnek van versenysport kiegészítése, én azt szoktam kötni, más biztosítónál csak extrémsportot találtam, de abba meg nem tartozik bele a monti.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

K

Remélem az SS-sel mész. :)

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Szálláson ne parázzon senki. Lazán találtam 5 fõre, pedig tegnap kezdtem keresni. A halstatti tó partján, a rajttól kb. 10 perc bringával. Tökéletes.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

K

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Milyen biztosítást szoktatok kötni a Trophy-ra? Ausztriába menvén gyalog- és kerékpáros túrázáshoz mi eddig sima, egyszerû utasbiztosítást kötöttünk. Viszont arra gondolok, hogy a verseny miatt talán érdemes valami drágább biztosítást kötnöm. (Síeléshez is külön, drágább "kategóriájú" biztosítást szoktam kötni.) Vagy felesleges?

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

35€ bringa szállítással együtt és ha figyelmesebben elolvasod az nem 1 emberre van hanem 2-5-ig
Nutzen Sie jetzt das Einfach-Raus-Radticket für eine Fahrradtour ins Grüne!

* Gültig für Gruppen von 2 - 5 Personen (vom Alter unabhängig) inklusive Fahrradmitnahme
* Jetzt um nur 35,- Euro

Húúú, tényleg. Ez valóban nagyon kedvezõ !
Marci

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Eddig úgy néz ki, hogy a maraton után pár nappal mi is megyünk haza. Szólok idõben, ha lesz visszafelé fuvar, ha valakit érdekel. L200-al vagyok, szóval cucc, bringa, 2 fõ nem akadály. Majd itt jelzek, mert még nem tudom, hogy mikor kell Mo.-ra mennem.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Megérkeztünk Péntek délután és az iskolai koleszban volt simán szoba bohóc áron. A központtól 200m-re. Ez néhány éve volt, de gondolom, ez még most is mûködik.

Szerintem ugyanabban a koleszban lehettünk. Én 2008-ban voltam ott és most is ott szerettünk volna lenni, de április végén már be volt telve. Blindre meg nem megyek oda, hogy "óóó lesz ott szállás" :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
35€ bringa szállítással együtt és ha figyelmesebben elolvasod az nem 1 emberre van hanem 2-5-ig
Nutzen Sie jetzt das Einfach-Raus-Radticket für eine Fahrradtour ins Grüne!

* Gültig für Gruppen von 2 - 5 Personen (vom Alter unabhängig) inklusive Fahrradmitnahme
* Jetzt um nur 35,- Euro
* Ein Ticket in der 2. Wagenklasse
* Gültig von Montag - Freitag von 9.00 - 03.00 Uhr (Folgetag)
* Samstag, Sonntag und an Feiertagen ganztägig (00:00 - 03:00 Uhr des Folgetages)
* Gültig in allen Regionalverkehrszügen der ÖBB* und der Raaberbahn in Österreich

Tipp:
Wenn Sie in der Online Fahrplanauskunft nach Zügen suchen wollen, in denen Sie Ihr Fahrrad mitnehmen können, haken Sie einfach beim Anfrageformular das Kästchen "Fahrradmitnahme" an!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

figyelj csak :)
ÖBB-Personenverkehr AG: Einfach-Raus-Radticket

Na, ez jól hangzik. Így csak 35€ a vonatjegy bringával a verseny és Bécs között. Onnan meg van napi kb. 5 vonat Pestre. A RailJet-en viszont nem tudom, lehet-e bringát vinni.

Mázlitok lesz, ha kaptok még szállást a környéken :) Én ahogy lefoglaltam Bad Goisernben (április vége körül), pár napra rá már be is telt a környéken minden a tiscover.com szerint. Legközelebbi szállások már csak Gosau-ban voltak.

Megérkeztünk Péntek délután és az iskolai koleszban volt simán szoba bohóc áron. A központtól 200m-re. Ez néhány éve volt, de gondolom, ez még most is mûködik.
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Itt viszont lehet spórolni - már aki akar. Mi a falusi sportpályán campingeztünk, ami 6-8€/fõ + a kocsiért valamennyi. A központ 500m-re van. A kilátás itt is gyönyörû. Érdemes Pénteken már korán érkezni és akkor még kapsz jó helyet.

figyelj csak :)
ÖBB-Personenverkehr AG: Einfach-Raus-Radticket