Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)

A legnagyobb "gondom" jelenleg, hogy hova tegyem azt a min. 20db powergelt, ami kelleni fog. Meg mellette marokszerszám, foltkészlet, szigszalag, "sótabletták", powerbarok, aztán ha mégis megszabotálódna az idõjárás, valami esõkabát/kartyû/térdtyû.

A Nickedbõl itélve, elég lesz 1 bicska is. :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Megismétlõdik a tavalyi idõjárás:D

Nemnem, szikrázó napos idõnk lesz, 20-25fok, már lezsíroztam. :D

A legnagyobb "gondom" jelenleg, hogy hova tegyem azt a min. 20db powergelt, ami kelleni fog. Meg mellette marokszerszám, foltkészlet, szigszalag, "sótabletták", powerbarok, aztán ha mégis megszabotálódna az idõjárás, valami esõkabát/kartyû/térdtyû.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Megismétlõdik a tavalyi idõjárás:D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Már csak bõ 16nap a rajtig, ideje elkezdeni kitárgyalni a pálya állapotát, a várható idõjárást és a gumikérdést! :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
go to msn.:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
az mindegy, ugyanúgy, mint a név.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Milyen táv?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
van eladó nevezés a salzkammergut maratonra.
írjon, akit érdekel!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Hohó! Túra útvonalak jöhetnek Garminra, bár ahogy nézem, együtt fogunk menni pár felé:)

Alapból ennyit tudok: link (Erõsen ajánlott mindenkinek a szintvonalas térkép)
Kess kordináták egyesével link

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Hohó! Túra útvonalak jöhetnek Garminra, bár ahogy nézem, együtt fogunk menni pár felé:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Akik még szintén geocachelnek; normális térkép (meg ládák) garminra érdekelne ha tudtok... (openmaps elég felületes)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

worldismine

worldismine

vendég

• fórumtag
  • 27 posts

Hely fenntartva....

Köszönöm :)

iMi
.:.::.:...:.::..:::..
r!de forever for live

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

15-20ig 1 fõnek lenne hely az autóban és szálláson ha valakit érdekel.
Gosauban, kb 21-23€/fõ/éj, Esztergom mellõl indulnánk (Bp még ok, de ingyen szállást tudok biztosítani ha 14én du lejön nyergesre.)

Hely fenntartva....

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
15-20ig 1 fõnek lenne hely az autóban és szálláson ha valakit érdekel.
Gosauban, kb 21-23€/fõ/éj, Esztergom mellõl indulnánk (Bp még ok, de ingyen szállást tudok biztosítani ha 14én du lejön nyergesre.)

Syl

Syl

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Mi múlt kedden utaltuk el a pénzt az odinos magyar számlaszámra és a salzos starterlist-en már "Bezahlt" is a státuszunk. Gyorsak voltak :-)
Odinon mi is még várólistások vagyunk.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Igen már egy hete fizetve státuszban vagyunk, bár az Odin oldalán még mindig várólistásak vagyunk úgy látszik nem csorognak feléjük az infók. Mondjuk a véleményem meg van róluk kb 2 hete írtam az Odinnak válasz egyelõre nincs.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Köszi már írok is neki

Sikerült neveznetek végül a 71,9 km-es távra?
Nálam itt már azt írja, hogy "bezahlt" - igaz, még május végén utaltam el a pénzt és intéztem a nevezést, az osztrák oldalon keresztül. Meg csak az 54 km-re neveztem (lehet, ez is sok lesz:)), amire még most is bõven van hely. Rajtszámom még nincs, remélem hamarosan az is lesz. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Köszi már írok is neki
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Már egy hete elutaltuk a pénzt a salz magyar bankjába én és Görögdinnye is semmi visszajelzés. Odinon semmi, még mindig a várólistán vagyunk közben a 70-es táv betelt ahová Görögdinnye jelentkezett. A salz honlapján lévõ résztvevõk listája pedig nem mûködik, csúcs az egészben hogy az Odinon más összeg szerepel mint a salzén. Írtam az Odinak reakció 0.

Talán segít egy tavalyi hozzászólásom. Nem tudom, hogy aktuáõlis-e még, de egy mailt megér....

Rövidesen eldõl, hogy hányan megyünk és utána intézem a nevezést. Viszont a kiíráson van egy magyar hölgy kontaktszemélyként megnevezve:viki@trophy.at

Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nekem kb. 1 hét alatt megjelent a pénz, el is lett fogadva a nevezésünk.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"